torstaina, toukokuuta 14, 2015

Valheita valtion sosiaalikuluista Oikeistopuoluet suoltavat valheita valtion sosiaalikuluista - 25 vuotta on isketty sosiaalimenoja tuhoavan alas mitättömäksi  ja silti oikeisto kiljuu - sosiaalimenot eivät ole nyt valtiota rasittavia vaan aivan liian alhainen sosiaaliturvan taso ja terveydenhuollon dumppaaminen rampauttaa ihmisiä ja on taloudelle tuhoisaa

Jopa EU on antanut huomautuksia Valtion vaastuttomasta sosiaaliturvan ja aidon yhteiskuntasopimuksen (oikeusvaltion) romuttamisesta - epätoimivana ja epäeettisenä.


Suomi on alhaisten sosiaalimenojen maa" Tämä tulkinta on väärä ja perustuu tilastojen virheelliseen tulkintaan. Suomalaisten sosiaalimenot eivät ole erityisen korkeita. Pikemminkin ne ovat sekä vertailevasti että BKT:n tasoon nähden matalat.
 

Sosiaalimenojen suhdetta BKT:hen tulkitaan usein virheellisesti. Alkeellisin virhe on väittää sosiaalimenojen olevan joku tietty osuus bruttokansantuotteesta. Samaa on väitetty myös julkisista menoista. Näinhän ei tietenkään ole, vaan kyse on suhdeluvusta.  Tämä virhe on toistuvasti korjattu Tilastokeskuksen toimesta, eikä vaadi tässä yhteydessä sen enempää keskustelua.
Suomi joutuu Euroopan neuvoston sosiaalisen peruskirjan rikkomisesta järjestön tarkkailulistalle. Noloutta lisää se, että pohjoismaisen hyvinvointivaltion pitää...
yle.fi|Henkilöltä Terhi Toivonen


Ai että miksi skandinaavisuvut, vanhat asekauppiaat 30-vuotisesta sodasta lähtien, valloittivat pankkialan Suomessa?
Salolainen perheyritys Finnfoam...
yrittajat.fi


Ei kommentteja: