perjantaina, toukokuuta 22, 2015

Miksi EU perustettiin pankkiirien suunnittelemana?

Tuomioja kehottaa antuatumaan Amerikan ja Saksan etujen palvelijaksi, tuhoamana oman teollisuuden ja talouden Saksan nostamiseksi:


Euroopan teollisuuden ulkoistaminen

on pörssin ryöstöretki, rahastusta ja kansalaisten valtio-omaisuuden kaappamista EU:n "perustuslain" sabotaasin, valheellisten saastepykälien (saaste vain siirretään vielä saastuttavimpiin matalan ympäristöteknologian Aasiaan) ja kuripolitiikan kautta.
 

Euroopan varallisuus rahastetaan pois Euroopasta pörssisijoituksiin, pois Eurooppalaistesta korkeasta teknologiasta ja teoolisuudesta + EU halutaan sitoa Amerikan "turvallisuuspolitiikan" terroriin kurjistumis kaaoksen avulla.

Dollarin sotatalous Rooman opeilla: hajota ja hallitse.

EU:n taustalla on julkisia salaliittoja salaisin sopimuksin kuten trilateraalinen  komissio ja Bilderberg.

Helsingin Sanomat tunnusti Bilderbergin olemassaolon vasta 2013 ja CNN 2012.
Trilateraalista HS ei ole kai kertaakaan maininnut, ehkä jossain raskaassa artikkelissa sivulauseessa aivan kuin EU olisi luonnonvoima ilman eliitin suunnitelmia eliitin parhaaksi.  

Eduskunnan oikeusasiamies on kieltäytynyt useiden kansalaisten pyynnöistä julkaista valtion käyttämät rahat näihin salaisiin komissioihin ja suomalaisten poliitikkojen matkusteluun ja turvallisuusjärjestelyihin, asiantuntijalausuntoihin mm. Bilderbergiin. Kaikki salaista verorahoilla mutta vannotaan olevan poliitikkojen yksityistä toimintaa.

Mikä röyhkeys ja kansanedustajat hyväksyvät nämä salaliitot noin vain.

Olemme ideologisen sodankäynnin ja ryöstön kohteena - valtiot alistetaan pörssieliitin tyhjästä luodulle rahalle.


Ja Arhinmäen valheilla voitelema vasemmistoliitto sekä Soinin runnoma PS ovat ryhtynyt suojelemaan tätä terrorikapitalismia, tuhokapitalismia sdp:n jalanjäljissa. Ei ole valtamediassa vaihtoehtoa esillä eliitin riemulle ja taloussensuurille. 


 
Suomi ansaitsisi 5 miljardia vuodessa Venäjä pakotteiden poistolla.

Huvittavia herroja kun eivät keksi miten Suomi itse ansaitsisi 5 miljardia vuodessa. Suomi on mukana Brysselin keksimissä pakotteissa Venäjää vastaan ja tämä lyö Suomeen ainakin 5 miljardin euron loven vuositasolla....Ketä se palvelee? Ei ainakaan suomalaisia. Newsweek raportoi 16.4.2015 että Venäjän talous on nousussa ja pakotteet eivät pure...
"Keskustan, perussuomalaisten ja kokoomuksen muodostama hallitus pyrkisi säästämään julkisia menoja tällä vaalikaudella kaikkiaan 4–5 miljardia euroa." -- Peter Iiskola
ja
" Lännen pankkiirit ovat suurimpia suojeltuja rikollisia ja gangstereita - nyt keskiviikkona 10 miljardia dollaria sakkoja, mutta ei vankeustuomioita! Kuuden suurimman Länsi pankin täytyy vain maksaa historiallisen korkeat 10 miljardia dollarin sakot uskomattoman valtaviasta rikoksista valuuttakurssien manipuloinnista. KATSO KUVA & LINKIT. Rangaistut pankit ovat Barclays, Royal Bank of Scotland, JPMorgan, UBS, Citigroup ja Bank of America.
Lännen “Banksterit” (yhdistelmäsanoista ”Bank” ja ”Gangster”) ovat todella historiallisesti suurimpia mega rikollisia laatuaan, mutta silti he eivät saa mitään vankeustuomioita ja vain pienet sakot. Nämä sakot ovat heille kuten taskukolikot sinulle tai vain "pieni pisara" siinä "voittojen valtameressä" jotka he ovat ansainneet rikoksistaan. Tämä johtuu siitä, että Yhdysvaltain ja Iso-Britannian hallitukset suojelevat näitä mega rikollisia.
Kuuden suurimman Länsi pankkien on maksettava historiallisen ennätykselliset 10 miljardia dollaria sakkoja valuutan manipuloinnista. Se tehtiin "kartellilla", jolla jatkuvasti sekä järjestelmällisesti manipuloitiin pääasiassa Yhdysvaltain dollaria ja € tai euroa kokonaisen seitsemän vuoden ajan.

Mutta rangaistus on todella naurettavan pieni, koska se on vain 0,00007 % manipuloidusta valuuttamarkkinoista, jotka arvioidaan olevan 7000000 miljardia eli 7000 biljoonaa dollaria seitsemän vuoden kuluessa 2007–2013. Tämä laskelma perustuu siihen, että päivittäin valuuttamarkkinoilla - tai markkinoilla yhdessä päivässä - oli 5 000 miljardia tai 5 biljoonaa dollaria.
Pieneen varkauteen tai kavallukseen syyllistyneet tavalliset ihmiset - tai pienet kansalaiset – saavat varmasti vankeustuomion, mutta meidän tapauksessa pankkiirit eivät saaneet mitään vankeustuomioita. Sakotkin olivat mitäänsanomattoman pienet pankeille. Sakoilla on sama vaikutus rikollisille pankeille ja niiden rikollisille omistajille kuin jos sinä laskisit mereen ja uskoisit, että meren taso lorauksestasi muuttuisi.
Ja arvaa kuka maksaa? Sinä. Ja arvaa kuka hyötyy ja varastaa rahaa? Nämä kuusi pankkia. Ja arvaa kuka suojelee kaikkea tätä? Yhdysvaltain ja Britannian hallitukset *(ja London Cityn oma verovapaa hallintoalue). Kuusi pankkia sai siis keskiviikkona uudet 6 miljardin dollarin sakot, niiden yli 3 miljardin dollarin aiemmin saatujen sakkojen lisäksi. Pankkeja sakotti Yhdysvaltain ja Iso-Britannian viranomaiset keskiviikkona. Kokonaismäärä on 10 miljardia dollaria, mikä on suurin yhdistetty "pankki ratkaisu" tai "talousrikos" historiassa.
Samaan aikaan, kukaan ei tietenkään paljastanut luotettavalla tavalla kuinka valtavia voittoja nämä rikollispankit olivat hyötyneet järjestelmällisistä rikoksistaan näinä seitsemänä vuotena.
Pankkien meklarit tekivät rikoksia omistajilleen käyttämällä koodattua kieltä - ja muodostivat "kartellin" - suljetuissa sähköisissä keskusteluryhmissä, jotta he voisivat manipuloida valuuttojen hintaa, pääasiassa Yhdysvaltain dollareita ja euroa.
 
http://www.wsj.com/…/global-banks-to-pay-5-6-billion-in-pen…
http://www.reuters.com/…/us-banks-forex-settlement-idUSKBN0…
http://rt.com/busin…/260449-banks-record-fine-manipulations/
http://www.usatoday.com/…/billions-in-bank-fx-set…/27638443/

    Suosittelen nopeaa katsausta :
"Sitten törmäsin erääseen EU-komission väärinkäytökseen ja paneuduin tarkemmin Brysselin vaiettuun puoleen. Löysin maailman, joka kuhisee salaisia operaatioita, petoksia, laittomia kotietsintöjä, valtakamppailua, korruptiota, mafiakytköksiä, selittämättömiä kuolemantapauksia ja juonitteluja, joiden keksimiseen mielikuvitukseni ei riittäisi."
 
”Euroopan yhdentyminen oli 1950-luvulla CIA:n suurin operaatio.”

- kirjailija Ilkka Remes Kansan Uutisten mukaan.

      


II

EU-jargonin vaikutus suoraan Helsingin asukkaisiin:
Olen yrittänyt selittää tätä järkevämmille valtuustolaisille mutta he eivät ole uskoneet.

Vain poliittinen valinta keinotekoiseen asuntojen kalleuteen - jotta suvun ja puolueystävien kiinteistösijoitukset vain nousisivat. Grynderipolitiikkaa kansaa vastaan. Vihreät kokoomuksen apuna keinottelupolitiikassa. Helsinki siis myös puskee hyviä veronmaksajia Vantaalle ja Espooseen, koska ei halua itse rakentaa laadulla ja päämäärätiedolla.
Lisää ihmettelyä

http://lanakortie.puheenvuoro.uusisuomi.fi/183069-suomi-ulo…

Hallitusneuvottelut kokoomus keskusta perussuomalaiset eduskunta juha sipilä talouspolitiikka itsenäisyys

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Keskustelun rajaaminen ja demokratian estäminen

- kansanedustajia on aina harhautettu oikeiston valitsemilla asiantuntijioilla, SDP teki myös tätä Lipposen jyräkaudella:


" Kun hallitusneuvottelijoille esiteltiin talouden ”tilannekuvaa” ennen neuvottelujen alkua, puheenvuoron piti kaksi virallista tahoa: Suomen Pankki ja valtiovarainministeriö.

Pankin madonluvut esitteli pääjohtaja Erkki Liikanen, mutta ei hän ihan koko kuvaa ole itse maalannut. Keskuspankin johtokunnalla on useita neuvonantajia, joista yksi sattui kirjoittamaan pankin blogisivuille artikkelin palkkamaltista juuri samana päivänä kuin hallitustunnustelija Juha Sipilä (kesk) ilmoitti tavoittelemansa yhteiskuntasopimuksen kaatumisesta.


http://www.talouselama.fi/uutiset/takapiru+kirjoittaa+suomelle+matokuurin/a2305953