keskiviikkona, toukokuuta 27, 2015

Miksi naiset eivät paljasta kokoomuksen ja RKP:n rasvaisia seksiviestittelijöitä

Miksi naiset eivät nyt samalla paljasta kokoomuksen

ja RKP:n rasvaisia seksiviestittelijöitä Toimi Kankaanniemen ohella?

 Miksi?

Koska feminististä raivoa ei kohdenneta alfauroksiin,

valtapsykopaatteihin ja oikeistolaisen valtaeliitin kohdalle. Naisten toimintaa ohjaa eliitin luoma statusjärjestelmä ja oman edun maksimointi - joka tasolla.

Statusfeministit ovat sitoneet itsensä eliitin määrittelemään peliin ollakseen valtaeliitin ylistämiä ja rahoittamia.

Pahin virhe feministien diskurssin rakentamisessa on ollut yleistää kaikille miehille eksistentiaalinen syyllisyys ns historian taakka, johon eliitti  on syyllinen, myös rikkaiden klaanien naiset luomassa omaa luokkasotaansa naisten seksualisoimisen systemaattisuudessa mm eliittiä matkivan mainonnan kautta.


" Olen lukenut roiman kourallisen Rosa Meriläisen kirjoituksia, joissa naiset ja miehet kategorisoidaan yhdeksi ihmisryhmäksi. Nainen on aina se todellinen ihminen tissien takana, mutta mies hekumallinen peniksellä ajatteleva ihmisjäte.
3 kommenttia:

Heikki Ekman kirjoitti...

En ole feminismin asiantuntija ja varmasti useat käsitykseni feminismistä ovat pelkistettyjä. Olisiko kenties silti aiheellista mainita se, kuinka feminismi voi olla porvarillista, ns. salonkikelpoista tai sitten sellaista, jossa ollaan valmiita menemään pidemmälle - aina porvarillis-sovinististen rakenteiden purkamiseen asti. Tämä kirjoitus käsitteli nähdäkseni vain tuota edellistä, porvarillisen salonkikelpoista suuntausta.

Last night Russia invaded SF kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Last night Russia invaded SF kirjoitti...

" Olen lukenut roiman kourallisen Rosa Meriläisen kirjoituksia, joissa naiset ja miehet kategorisoidaan yhdeksi ihmisryhmäksi. Nainen on aina se todellinen ihminen tissien takana, mutta mies hekumallinen peniksellä ajatteleva ihmisjäte."
:) :) :)