maanantaina, toukokuuta 04, 2015

Koettakaas herätä realismiin rahahysteriasta, valheista


  
Koettakaas herätä realismiin oikeiston rahahysteriasta eli veronkierto-orgiasta.

Valtamedia ei kerro kuinka eliitin etuoikeuksia on nostettu ja paisutettu törkeästi - raha vuotaa harkitusti - verohelpotuksia 23 miljardia vuodessa, tukiaisia superveronkiertofirmoille ("Lääkäritalot, Nokia) +7 mlrd ja helpotettua veronkiertoa 20+ miljardia vuodessa verolain lisäpykälillä.

    Oikeisto pelkää lukuja.

Oikeisto pelkää aitoja lukuja. Syy-seuraussuhteita yheiskunnassa kumoamaan eliitin vauhkoja saarnoja pääoman vapaudesta ihmisarvon yli.


Pelkkä pääomaverotuksen kevennys on ns kestävyysvaje - oikeiston aiheuttamanaOikeisto pelkää valtion toiminnan tietämystä veronkiertobakkanaalien keskellä, tahallisen rampauttamisen toimenpiteiden tiedostamista.

  • Lääkäritalot vetävät miljardeja ja silti ne lähettävät juuri aidosti sairaat suoraan valtiollisiin sairaloihin vihaisesti ja välirahan laskuttaen!
 Eikö veronmaksaja ole asiakas valtiolle ja vaadi kunon palvelua systeemiltä - jos mennään viheliäisiin rkp:n ja kokoomuksen talouspuhevertauksiin.


aidosta valtioterrorismista, uusliberalismin tuhokapitalismista, elitismin seuraamuksista, valtion kaappauksesta dollaripörssin nistihuoraksi, pois ihmisten yhteiskunnan rakantamisesta. 
 
Keskusta ja kokoomus ovat puurtaneet ja tuhonneet verolainsäädännön tehokkaasti demarien suojeluksessa, koko yhteiskunnan ydin on viritetty elitismin riemuvoittoon ja tuloerojen epäinhimilliseen paisumiseen.
 
Miksi vasemmistoliittokin on hiljaa veronkierrosta suurimpana ongelmana yhteiskunnalle ja kannattaa valtioiden tuhoajaa, eurojunttaa ja IMF:ää? Vasemmistoliitonkin eliitti on rahaeliitin ohjelmoima, vaaraton sylikoira tuhon syistä hiljaa, vain kivoja juttelemassa, ihania lupailemassa ja unelmoimassa, ilman taistelua eliittiä vastaan  enemmistön demokratian puolesta. 
 
Ilman yhteiskuntasopimusta enemmistön hyväksi ei ole sivistystä, on vain kammottavaa massamedian pommitusta ja eliitin YLE-sensuuria dollarin sotataloudessa.
   


Talvivaarakin on bisnestä ja kuppausta veronmaksajien taskusta, ei mitään markkinataloutta. Kansalaiset lypsetään shokkitaloudella, uusilla tavlivaaroilla ja voitot imetään pörssiorgioihin. 

Vastuutonta lypsämistä, jonka tylsämieliset ja laiskat kansalaiset sallivat.

Talvivaaran jättikatastrofi on uusliberalismin aura, jolla tainnutetaan suhteellisuudentaju, mitätöidään valtion merkitys omavaraisuuden nostajana ja kumotaan perustuslakia jatkuvien uusien katastrofien aloittamiseksi ja kansallisomaisuuden ryöstämiseksi.


Suomen omavaraisuusaste on 7% pörssi-ideologian vaatimuksesta.

Suomea ajetaan ihan oikeasti totaalituhoon ja kurjuuteen ilman valtionyhtiöitä ja ilman omaa tullipolitiikkaa kun pörssikupla on romahtamassa.

Pörssieliitin käskystä.  


Rikkaiden tyytymättömyyttä, vaatimuksia ja pelkoja vahvistetaan nyt sotahulluudella, sodan vaatimuksilla, Amerikan sotatalouteen liittymisellä, Amerikan maihinnousulla Suomeen. 

Tämä ei ole enää elokuvaa, jota sinulle on myyty viihteenä Amerikan huluudesta.
http://www.kauppalehti.fi/uutiset/verotukien-hurja-summa-23-miljardia-euroa/RQwbAAcq


Ei kommentteja: