keskiviikkona, toukokuuta 06, 2015

Vasemmistoliiton vaalien romahdusanalyysi


Helsingin Vasemmistoliiton "vaalianalyysitilaisuus"   - ke 6.5.
 "Tervetuloa Helsingin Vasemmistoliiton vaalianalyysitilaisuuteen. 
   https://www.facebook.com/events/423348351178801/

Saa nähdä, päästetäänkö kriitikkoja ääneen? 

* Ei. Tilaisuudessa vain puolueen markkinointikeinot olivat ongelmavaalituloksen romahtamiseen.          ::


  • Sipilän ja muiden hallitusneuvottelijoiden kannattaisi katsoa tätä Tilastokeskuksen Tieto&Trendit blogia:

    "Jos Suomen verorakenne olisi sama kuin EU-maissa keskimäärin, olisi pääomaan kohdistuvia veroja pitänyt periä 5,5 miljardia euroa enemmän ja vastaavasti työhön ja kulutukseen kohdistuvia veroja 5,5 miljardia euroa vähemmän." -- (Olli Savela) - Yrjö Hakanen
Miksi ihmiset jättävät vasemmistoliiton vaaleissa?


Ihmiset jättävät vasemmistoliiton hyvästä syystä.

Vasemmistoliitto ei kapinoi oikeistoeliittiä vastaan,

ei osoita selviä virheitä vaan kunnioittaa valtiota purkavaa eliittiä ja osoittaa vain pelkoa, kerjäämistä;

 toimii vain vikisevänä varaventtiilinä yhteiskunnan tuhoamiselle, allekirjoittajana äärioikeistolaiselle talouspolitiikalle, europolitiikalle.  Vasemmistoliitto on RKP:n ja kokoomuksen mitätön poliittinen narttu, vaaraton narttu rahaeliitin huijausta ja natottamista takaamassa.Vasemmistoliitto ei taistele vaan myötäilee.

Vasemmistoliitto ei ole tehnyt virheitä

- vaan Vasemmistoliitto on täysin väärällä kaistalla väärän ideologian valinneena.


Te, vasemmistoliiton eliitti, allekirjoititte Vanhasen ja Kataisen yhteiskuntaterrorin vikisten ja ilman analyysiä veronkierron lisäämisestä.

Te olette hyväksyneet veroprogression poistamisen

ettekä ymmärrä että kauniit sananne ihmisten puolesta on valhetta
 jos verosysteemi on romutettu.

Te valehtelette ihmisille kun te puhutte kauniita köyhistä 
mutta ette julista keskustan ja kokoomuksen ideologiaa yhteiskunnan viholliseksi.

Vasemmistoeliitti allekirjoitti eduskunnan budjettivallan alistamiseksi EU:lle: EU voi kieltää valtion lainanoto nyt jo kesällä - eikä nykyhallitus palauta veroprogressiota vaan iskee köyhimpiin hurjilla leikauksilla turvatakseen tuloerojen kasvun varakkaille.

Nyt on aihetta vihaan talousvalheiden julistajille, eliitin tuloeroterroria vastaan, yhteiskunnan purkamista vastaan. 
 

 Arhinmäki kannusti taas oikeistoa

julistamalla vappuna että ihmiset muka  pelästyivät Vasemmistoliiton liian vasemmistolaista linjaa

ja että Sipilän pitäisi rohkeasti puhua työpaikkojen vähentämisestä.

Tajuatteko kuinka pelokas oikeistolainen Arhinmäki on allekirjoittamassa oikeistolaista tuhopolitiikkaa? 

Arhinmäki kerjää taas hallituspaikkaa  eikä analysoi oikeiston terroria avoimesti.


Tämä kapinan väistäminen  on valhe, ihmiset inhoavat teidän nöyristelyänne oikeiston edessä ja teidän valheitanne EU:sta "yhteisenä projektina". Aidot vasemmistolaiset ovat hylänneet teidät hyvästä syystä koska te valehtelette tästä tuhoprosessista mikä on käynnissä ja muötäilette oikeistoa

Veronkierto on ainoa valtion rahoituksen ongelma. Kuulitteko? Veronkierto ja verotukiaiset ovat vuodessa yli 40 miljardia. Ei ole kestävyysvajetta vaan rikkaiden veronkierto-orgiat, joita te ylläpidätte kun mutisette vain kansalaispalkasta, feminismistä ja perustulosta. 

Vasemmiston täytyy hyökätä oikeiston ideologiaa vastaan ideologisesti ja selkeästi. Veronkiertoa vastaan. Lopettakaa globalisaatiohölötys ja "sijoittajien" pelkääminen.

Valtionyhtiöt ovat vasemmistolainen keino luoda työpaikkoja jos eliitti pitää panttivankina. Suomi nousi 70-luvulla vain valtionyhtiöiden avulla eikä rukoilemalla amerikkalaisia ja saksalaisia suuryhtiöitä ja pankkeja.


Eliitti on aina vasemmiston vihollinen,

emme ole samassa veneessä

 ja eliitti ei todellakaan halua olla samassa veneessä, joten rahaeliitin miellyttäminen eduskunnassa on totalista petturuutta humanismia ja vasemmistolaita ideologiaa vastaan.

RKP:n ja kokoomuksen venäjävihan julistaminen vasemmistoliiton johtajien toimesta on sotahulluuden julistamista ilman mitään faktoja kenraalien sotaideologian mukana.
 
Lopettakaa eduskunnassa oikeiston mielenrauhan ja mielipiteiden miettiminen "kaiken lähtökohtana".
 
Lopettakaa oman uranne ajatteleminen, kansanedustajien ahneus, pelokkuus ja pikkumaisuus tuhoaa vasemmistoliiton täydellisesti.

Todelliset vasemmistolaiset hylkäävät vasemmistoliiton

koska Vasemmistoliitto-eliitti toimii tärkeissä asioissa kokoomuksen ja RKP:n käsikirjoittaman juonen mukaan eikä vas ideologian ja päämäärän mukaan. Ei vasemmisto voi tehdä rahaeliitin oloa mukavaksi ja etsiä kompromissia.

1970-luvulla järjestettiin 1100 lakkoa.

Ei silloin itketty ojassa ja pyydetty Stubbilta tai Sipilältä kolikkoa soppajonoon.


Vasemmisto on nyt samassa skenaariossa:

     ei voi pyytää almuja vaan voi vain julistaa ylpeästi kapinahenkeä.EU ei ole koskaan ollut humanistinen tai vasemmistolainen projekti. EU:n mainostajat ovat valehtelijoita.  Älkää opettako väärää oikeiston muovaamaa ideologiaa, nyt tämä on mauton kumileimasin ja demarien kopiopuolue. 

Vasemmistoliitossa ei ole nyt lainkaan, yhtään mitään kapinahenkeä vaan surkeaa säälin kerjäämistä muilta puolueilta ja kenraaleilta.

Te, vasemmistoliiton eliitti, olette mukana EU:n tuhoamispolitiikassa sekä myös sodan sytyttämisessä Kiovan nukkehallituksen kanssa CIA:n ja Nato:n käsikirjoituksessa.


 Ei ihme että tosivasemmistolaiset vihaavat teitä pettureina ja historiasta tietämättöminä kakaroina.

Eliitin Ahneus muuttuaa aina julmuudeksi.

Rikkaiden ihmisten ahneudella ja julmuudella ei ole mitään rajaa mutta Vasemmistoliitto on käskenyt ihmisiä luottamaan rikkaiden ideologiaan eli europrojektiin, pankkien rajoittamattomaan diktatuuriin. EU ei ole solidaarisuuden projekti mutta silti Vasemmistoliitto on suostunut EU:n mainostoimistoksi ja valehdellut ihmisille että EU on tavallisten työläisten projekti ja sille on antauduttava.

Kun Kreikka eroaa Eurosta, vasemmistoliiton on sitä ENNEN käynnistettävä kampanja eurosta eroamiseksi.
Talous ei nouse ilman 70-luvun keinoja.
Valtionyhtiöt, oma tulli, oma valuutta, veroprogressio.

Luovuttamattomat järjen linjaukset oman valtion poltiikalle,
oman työväestön puolesta.

Älkää julistako äärioikeiston globalisaatio-politiikkaa,
se on pankkien hyökkäyspolitiikkaa eurooppalaisen valtion tuhoamiseksi.

EU on Euroopan tuhoamisprojekti ja Vasemmistoliitto on siinä nyt karmealla tavalla mukana.

EU ei ole solidaarisuusprojekti, Kreikka ja Italia runnottiin laittomasti EU:hun mukaan
jotta ne voidaan tuhota geopoltiittisesti dollarin sotatalouden ja pankki-plutokratian tieltä.

     EU pakottaa nyt ihmiset maksamaan veroja pankeille!

Äärioikeisto nousee Vasemmistoliitto johtajiston valitseman linjan takia,
teidän takianne naisviha ja äärioikeisto nousee
 koska olette ajaneet oikeistolaista kansalaisten köyhdyttämistä

 olemalla hiljaa veroprogression positamisesta.

Vasemmistoliitto romahtaa täydellisesti koska tärkeimmissä asioissa te olette hylänneet taistelun eliitin julmuutta ja valheita vastaan ja toistatte oikeiston vääristelevää analyysiä yhteiskunnasta ja vasemmistosta

Vasemmistoliitto väärän ideologian taustalla on väärä historiankuva ja historianopetus.Valheellinen opetus.

Te olette uskoneet 10- ja 30-luvun fasistien kirjoittaman historiankirjoituksen, joten hävetkää väärän tiedon levittämisestä. Natsit eivät olleet "perussuomalaisia" vaan rikkaan teollisuuseliitin käsikirjoitus, oikeiston luomus.

Suomi ei ole sivistysvaltio, lopettakaa valheet perustulosta ja ihmisarvoisesta elämästä jos ette osoita kirkkaalla äänell että veronkierto on ainoa ongelma.Vasemmistoliitto  unohtaa kaikkein tärkeimmän eli taistelun eliittiä ja salaisia sopimuksia vastaan.


SAK vammauttaa ja ohjaa vasemmistoa pimeillä periaatteilla.

Oikeistodemarien syleilemä SAK:n vasemmistoryhmä oli päättänyt jo ennen Vasemmistoliiton puoluekokousta, että Yrttiahon on lähdettävä, siis jo ennen pahamaineista 9 minuutin tervehdyspuhetta SKP:n kokouksessa.

AKNäitä päivityksiä tulee useitakin aina mielialan ja tapahtumien mukaan. Yksi tämän päivän suurista uutisista on Suomen heikko talouskasvu. Olen kyllä itse ihmetellyt, miksi Suomessa "asiantuntijat" vain ihmettelevät Suomen heikkoa tilannetta. Selityshän on Venäjä-pakotteet. Asiaa vain ei uskalleta sanoa, koska pelätään kansan reaktioita, mutta eihän kansaa voi jatkuvasti pitää hämärässä.

Jos on kanttia seisoa Britannian, Baltian maiden ja muiden EU-haukkojen rintamassa vaatimassa Venäjälle pakotteita, pitää olla rohkeutta sanoa, että ne myös heikentävät suomalaisten elintasoa. Pakotteista johtuu se, että Suomen talouskasvu on EU:n heikoimpia.  • Iso kuva on selvä. Tällaisella kilpailukyvyn tavoittelulla ja julkistalouden ”sopeuttamisella” ei ole mitään tekemistä vasemmiston arvojen tai tilanneanalyysin kanssa. Miksi puolueen johto sitten edelleen toivoo pääsevänsä hallitusneuvotteluihin?Sanden blogi

VALEHTELIJOITTEN VALTAKUNTA

Oli kiva lukea valtiovarainministeriön nokkamiehen Hetemäen ajatuksia Taloussanomista. Mies kertoi suoraan, että Suomen talouden ongelmat johtuvat eurosta, aivan kuten olen koko ajan sanonut. Tähän saakka ja edelleen meille valehdellaan, että ongelmat johtuvat suomalaisista ja heidän liian korkeista palkoistaan, kuluistaan ja elämästään. Se on siis paskapuhetta.

   


Tunnustus

"Valtio, jonka oma keskuspankki valvoo kansallista rahaa, voi periaatteessa aina kattaa kansallisen valuutan määräiset velkansa ja turvata pankkiensa maksuvalmiuden. Yksittäinen euromaa ei sen sijaan kontrolloi euron liikkeeseen laskua, eikä sen kyky hoitaa kaikissa olosuhteissa euromääräinen velkansa ole siten turvattu."
Valtiovarainministeriö/EMU-raporttiSotilastavaraa myyvän Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm haukkuu paljon kritiikkiä kerännyttä parhaillaan neuvoteltavaa TTIP-vapaakauppasopimusta, jonka...
uusisuomi.fi

Oikeisto käy raivokasta sotaa kun vasemmistoliitto nyyhkii nurkassa 

Sipilän uhka ja oikeiston vastamanööverit


"Kokoomuksen kannatus on alkanut laskea, samoin demareiden. Etenkin kokoomuksen kannatuksen lasku on uusi ja mielenkiintoinen ilmiö. Kun päätoimittaja Pentikäinen avasi Hesarin EK:n arvostelulle ja nosti esiin Sipilää, tavoitteena oli ehkä hiukan minimoida perussuomalaisten vetovoimaa.

 Systeemille kävi työtapaturma ja Sipilä alkoi vetää puoleensa muitakin. Tämän takia oikeisto on aloittanut monitahoiset manööverit säilyttääkseen hegemonian itsellään mahdollisen poliittisen muutoksen keskellä.
Oikeiston messias, Sipilä,

 - asekauppias, miljonääri, konservatiivisen lahkon kannattaja. Hallitusneuvottelut.

Taas lista salaisia sopimuksia demokratiaa ja kansalaisia vastaan.

Kaikki on paljastettu


- johtopäätöksiä ei tehdä, valheellisia johtajia ja euron kannattajia ei syrjäytetä edes vasemmistoliitossa?   

      


.


1 kommentti:

Susanna Kaukinen kirjoitti...

Syyt on osin banaaleja - vasemmisto ajaa maahanmuuttopolitiikkaa, joka ei pohjoisen neanderthaleille käy.

Ideologisista syistä vasemmisto ei voi luopua tästä, joten se tuhoutuu.