sunnuntaina, toukokuuta 03, 2015

Julmuuden arkipäiväisyys ja porvarillisuuden brutalismi

 
Julmuuden arkipäiväisyys ja brutalismi,

     porvarillinen perusjulmuus; 

   ”Mitä tämä kuuluu minulle, jos muut eivät onnistu kuten minä”.
    Porvarillinen perustyytyväisyyden hedonismi, "tavallisuuden" hedonismi ja sadismi.

 "Mutta kun muutkin tekevät näin"  
 "Mutta kun muutkin ovat hiljaa tästä"
 

Yhteiskunnan on läpäissyt porvarillinen tyytyväisyyden julmuus. Valheiden itsestäänselvyys.
Tyytyväisyyden vaatimuksen julmuus.

Se näkyy omituisena efektinä mm politiikassa ja työelmässä, jossa johtajia ja valehtelijoita ei laiteta vastuuseen. ”Konlfliktittomuuden unelma”, "porvarillisen koskemattomuuden eetos" on luonut tämän hetkn painajais-Suomen, jossa korruptio, varakkaiden vastuuttomuus, virkamiesten valehtelu ja poliitikkojen salainen valllankäyttö kasvaa kohti fasismia 1920-luvun Saksan prosessin mukaisesti.

"Onnistuminen" on tärkeintä, ei demokraattinen vallan näkyvyys ja vallan jakaminen.

Tyytyväisyyden osoittamisesta on tullut dogma. Tyytymättömät ovat häiriköitä j akteellisia.

Jos minä olen tyytyväinen ”tähän”, jokaisen tulee olla tyytyväinen. Jos minä tienaan rahaa, jokainen pystyy tienaamaan rahaa. Jos minä hyödyn korruptiosta on vain muiden kateellisuutta jos he eivät hyödy salaisista sopimuksista. Salaiset sopimukset nähdään tässä eetoksessa tärkeämäksi kuin aito yhteiskuntasopimus.

Aidossa yhteiskuntasopimuksessa on avoimuus, ihmisarvo ja valtarakenteet näkyvillä ja enemmistön arvioitavissa ja säädeltävissä. Nyt ihmiset kuolevat köyhyyteen ja ”se on heidän oma valintansa kun eivät halua menestyä menestyvien tavoin”.

Opettajien porvarijulmuus ei halua nähdä kiusaamista: Minusta tämä on hyvä koulu ja jos joku väittää joutuvansa kiusatuksi se loukkaa minun tyytyväisyyttäni.

Miksi minun täytyisi puuttua epäoikeudenmukaisuuteen ja korruptioon, minä olen oikeutettu tyytyväisyyten ja oman elämäni etujen ajamiseen.

Porvarillinen ”intimiteettiajatus” ja suloiset itsepetokset jo kielen diskurssin tasolla ohittaa nyt kaiken, rehellisyyden, avoimuuden, demokratian. Porvarillinen identiteetti nousee aatelisten matkimisesta ja ihailusta, ei sivistyksestä vaan statusnousun varmistamisesta.#JuhaSipilä totisesti edustaa brutaalin porvari-aatteen julistajaa ja idolia: kieltäytyy kertovansa, mitä edustaa ennen vaaleja ”Sitä saatte mitä tilaatte, en ole julkinen henkilö vaan ihailtava etujani ajava menestyksen profeetta ilman moraalia ja vastuuta, olen suuri idoli teille, jotka ajattelette samalla tavalla ja haluatte samaistua menestyviin, oman reviirin ihmisiin”

Sipilän röyhkeästi väärinkäyttämä ja vääristämä yhteiskuntasopimus on hänen oikeistolaisen ideologiansa näkyvä julistus valheena. Oikeiston käsitteiden väärinkäyttö on räikeä valhe, johon he vaativat muita mukaan.  Ei tätä tarvitse ajatella, imitoikaa menestyjiä ja unohtakaa hyvinvointivaltio, jotta pääsisistten menestyjien kyytiin ja omantunnonvapauteen.

Omantunnonvapautta! Halleluja.


Kiva Koulu on porvarillisen sadismin ja tekopyhyyden huipennus.

Kaupallinen koulukiusaamisen kontrolliprojekti keskittyy siihen, että kiusattu ei ilmoita rikoksesta polisille ja antaa nopeasti anteeksi kiusaajalle ettei rehtorille synny ongelmia Rotary-klubin sauanlauteilla kiusaajan isän kanssa. Näin kiusaajan psykopatiaa ei tunnisteta, kun häntä ei viedä psykiatrisiin tutkimuksiin ja yhteiskunnan/yhteistön omahyväisyys on taas suojattu pseudokristinuskolla, porvarillisen vallankäytön omahyväisyyden itsekiitollisuudella.


Saatanallisen arkipäivän fasismin ja tunnottomuuden takana on valtionkirkon tarkka ideologia ja opetus että

   "Kaikki me olemme yhtä syntisiä". 

  "Me olemme kaikki samassa veneessä"

Emme ole.


Jos rikas sanoo  "Kaikki me olemme yhtä tasa-arvoisia"
hän valehtelee ja tietää valehtelevansa. Sinä tiedät sen hänen hymystään.
      
#oikeisto #austerity #leikkaaminen #kuripolitiikka #porvari #politiikka #hallitusneuvottelut #vaalit2015

Ei kommentteja: