perjantaina, toukokuuta 08, 2015

Kaksi hallitusneuvottelijaa demokratian kannalta ehdoton


Miksi toinen hallitusneuvottelija olisi hyvin aiheellinen

 ja demokratian kannalta ehdoton?


Sekä perussuomalaisten että keskustan joukoissa puolet kansanedustajista ovat järkevästi liberaaleja eivätkä hyväksy uusliberalistista eli neokonservatiivista fanatismia eli käynnissä olevaa valtion hajottamista ja Amerikan armeijan maihinnousun kutsumista oikeistohegemonian ja feodaali-"yhteiskuntasopimusken" sinetiksi.

Jos SDP ja vasemmistoliitto haluavat rikkoa puoluekurin lumousta ja kurkottaa demokratiaa, he aloittaisivat omat realistiset neuvottelut tyytymättömien perussuomalaisten ja keskustalaisten kanssa.

  

Puolueet tai puoluejohtajat eivät päätä hallitusta vaan kansanedustajat.

Perustuslain mukaan kansanedustaja ei ole vastuussa puolueelle  vaan vain äänestäjille.

   

Toinen hallitusneuvottelija olisi laillista ja asiallista.

Ei Juha Sipilä ole mikään pääministeri tällähetkellä.

Hallitusneuvottelijoita voisi olla useitakin kansanedustajien kesken.

Perustuslaki ei anna puoluejohtajille erityisoikeuksia hallituksen muodostamisessa.Nyt meillä on vain jallitusneuvottelijat.

Show toimii suggestion varassa ja suggestion nimi on puoluekuri, joka sokeuttaa pelokkaat kansanedustajat perustuslaille ja painottaa delegoidun vallan edustajille kapeaa horisonttia,  uraa puoluejohtajien armoilla.

Rikkaiden rikastuttaminen on tämän alasajoprojektin ja varakkaiden veronkieroron maksimoimisen nimi, elitismin paisuttaminen pienen vähemmistön hyväksi valtion taloutta ja yleisen hyvän talouspolitiikkaa tuhoten. Joukkonarkoosivälineet eli joukkotiedotusvälineet onnistuneesti suggeroivat demokratian eliitin tottelemissulkeisiksi.

Kuten koulussa on opetettu: matki ja tottele niin olet hyväksytty tahdottomana olentona.


– Eniten puolueen (kokoomuksen) kannatus on kuitenkin vahvistunut joukkotiedotuseliitissä, jossa se on noussut 21 prosentista 50 prosenttiin.

http://yle.fi/…/tutkimus_elinkeinoelaman_eliitti_un…/7566984Professori:

Johtavat poliitikot hyväksyneet kritiikittä ministeriön näkemyksen sopeutustarpeesta

- Taloustieteen professori Matti Tuomalan mukaan valtiovarainministeriön virkamiesjohdon näkemys menoleikkausten tarpeellisuudesta poikkeaa esimerkiksi yliopistojen taloustieteilijöiden näkemyksistä.
Kansalaisten tahto ei toteudu

– Tällä hetkellä esimerkiksi enemmistö vastaa kyselyissä mieluummin maksavansa veroja kuin hyväksyvänsä leikkauksia julkisiin palveluihin. Vaalitulokset kuitenkin antavat aivan toisenlaisen vastauksen.Voidaanko sanoa, ettei kansalaisten tahto politiikan sisältöä ajatellen toteudu? KU

http://trickster-art.deviantart.com/


Soinin kirkkaat valheet perussuomalaisten hyväksikätöön


Ei kommentteja: