maanantaina, toukokuuta 25, 2015

Törkeillä puheilla seksiä - Toimi Kankaanniemi ja porvariston kepeä seksismi


   Miksi? Miksi?
 

Törkeyksiä, suoraa toisen seksuaalistamista rivouksilla  


Koska naiset tykkäävät seksikkäinä miehen valtaa ja rahaa, 

siksi valtamiehet ehdottelevat törkeän suoraan  koska se tehoaa naisiin.

Ei kaikkiin, ei, mutta ei köyhä saa törkeydellä niin paljon seksiä kuin statuksen mies röyhkeällä huulen heitolla! Ero on huikea. 
 


Sivistysvaltiossa miehet, jotka lupailevat asioita Jumalan puolesta,
joutuisivat pakkohoitoon mutta meillä Suomessa papit, Soinit ja
Sipilät saavat piparia kun esiintyvät Jumalan asialla.
   II


Anna Kontula,  jos tuntisit (törkeyksien) historiaa niin ymmärtäisit selkeästi että eliiti on taktisesti ja harkitusti aina hallinnut moralismilla, kaksoisstandardeilla. 
  
Eli mikä on eliitille sallittua, ei ole sallittua tavalliselle kansalaiselle ja virkamiehelle. 
Ruotsin vallan aikana ruotsalainen eliitti nussi pitkin ja poikin orgioista toisiin pappien ikinä tuomitsematta mutta kirkko julisti eliitin pyhyyttä ja hurskautta siveinä ihmisinä, jumalan yhteistyökumppaneina. Moralismi on orjamoraalin, ja vangitsevan kaksoisstandardin luomista. 
  
Todellisuuden kaappausta, kansaa kahlitsevan ja tyhmentävän syntikulttuurin ja häpeäansan psykologista valtaa. Totaalista valtaa.

"Yhteiskuntarauhaa" eliitin mielivallan ja korruption takeeksi. 

Ihmiset lamaannutetaan toimintakyvyttömiksi häpeäkulttuurissa ja Vatikaani loi ruotsalaisten ja tanskalaisten klaaniruhtinaiden avulla v 1100 lähtien tänne totaalista häpeäkulttuuria, jota nimitetään nyt valheellisesti "protestanttiseksi työmoraaliksi" ja "kristinuskoksi".


  Pelko se on mikä saa ihmiset alistumaan ja hdistumaan.    III

Kankaanniemen tapauksessa täytyy sanoa, että hän on vain oikeistoeliitille sopiva uhrilammas, koska on hallitusneuvotteluissa on ollut eurovastaisin  toimija kokoomuksen ja rkp:n ulkoistamispolitiikkaa eli valtion tuhoamista vastaan. 
 
Media ja Supo suojelee 24 h vrk eliittiä, myös 7 lehti korkeimpia ministerejä ja estää julkaisemasta todellisia uutispommeja poliitikkojen seksielämästä. Todellisia ydinlatauksia.

U Kekkonenkin sai ravintolassa kontata humalassa ja työntää päänsä naisten helmojen alle eikä ollut pelkoakaan että mikään media sitä julkaisisi vaikka paikalla oli päätoimittajia ja kirjailijoita. Vasemmistolaisetkin pelästyivät ajan henkeä ja Kekkosen salaista poliisia. Se vanha tarina, vuosisatojen ajan.    IV


Miksi naiset eivät nyt samalla paljasta kokoomuksen
ja RKP:n rasvaisia seksiviestittelijöitä Toimi Kankaanniemen ohella?
Miksi?

Koska feminististä raivoa ei kohdenneta alfauroksiin, valtapsykopaatteihin ja oikeistolaisen valtaeliitin kohdalle. Naisten toimintaa ohjaa eliitin luoma statusjärjestelmä ja oman edun maksimointi - joka tasolla.
 
  • Jos haluaisin, voisin nimetä kourallisen muita Toimin rinnalle 

http://jennygingerrostain.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195400-jos-haluaisin-voisin-nimeta-kourallisen-muita-toimin-rinnalle

" Olen lukenut roiman kourallisen Rosa Meriläisen kirjoituksia, joissa naiset ja miehet kategorisoidaan yhdeksi ihmisryhmäksi. Nainen on aina se todellinen ihminen tissien takana, mutta mies hekumallinen peniksellä ajatteleva ihmisjäte.


Feminismi ja YLE:n sotavalheet Kiovasta ryhmäpaineen ja statusmanipuloinnin esimerkkeinä:  


Miksi faktatiedolle ummistetaan silmät?

– "Ryhmäpainetta, oman edun tavoittelua ja ongelmien yksinkertaistamista"  - YLE

Tutkimus- ja faktatieto ovat monesti heikossa hapessa esimerkiksi politiikassa. Omia mielipiteitä perustellaan perstuntumalta ja mustavalkoisesti. Hyvinvointisosiologian professori Juho Saari kertoo arvionsa tutkimustiedon vähättelyyn.V


Törkeyksien historia on tiukan sensuurin alla.

Fiktio nimeltä Kekkonen on pelkkä vitsi mielikuvana kaiken sensuurin alla.
   
Nyt on laitonta julkaista sukututkimuksen tulos ja kertoa sukupatriarkan avioliiton ulkopuolisista lapsista. Kirkko on myös rajoittanut kirkonkirjojen tutkimista.

Laitonta, myös kirkkohallituksen pyynnöstä ja vaikutuksesta.

Ja te kutsutte tätä demokratiaksi? Sivistyvaltioksi?
 

 


Manipulaation ja valtamedian harhauttavan sekoilun takana on aina vallan terrori eliitin hyväksi
 

Ei kommentteja: