perjantaina, toukokuuta 01, 2015

Kirkon homoviha nousee kun keskusta nousee

Kirkon wappu, saat huiskasta sakastissa.


Tuomiokapituli odotti kärsivällisesti ja harkitun viivytellysti keskustan vaalivoiton jälkeen, ei häiritty keskustan vaalityötä ja sitten riitti rohkeutta iskeä muutosvaatimuksia & keskustelua vastaan keskustan monomaanista kirkkovaltio-maailmankuvaa ja "kristillistä" elitismiä vahvistaen:
    
  •  Tuomiokapituli näpäytti arkkipiispaa homoliittokommentista

    Tuomiokapituli katsoo, että arkkipiispan olisi pitänyt tuoda Facebook-kommenteissaan enemmän esille kirkon virallista kantaa. 


 Kuka järkevä ihminen luulee, että pappiskultin lahko aikoo muuttua?


Piispat unelmoivat ja sunnittelevat ev-lut kirkon liittämisestä Vatikaaniin, ihan tosissaan. Ehtoollisoppikin muutettiin 2011 Vatikaania miellyttäväksi vereksi muutos- magiaopiksi. For real. Arkkipiiskakin vain feissaa eikä lopeta johtamiensa toimikuntien rahoitusta lahkoille, feikkaa, suunnaton konservatismin sätkynukke ilman omaa vakaumusta. 
 
Kaikki on näytelmää tästä eliitin luomasta temppelikultista. Suuri vedätys hyväuskoisille kuten aina. Elämästä vieraantuminen on kirkon tuote ja bisnes, eliitin vallan varmistaminen. 

Valtionkirkko on tärkein arvovallan tuottaja  asekauppias Juha Sipilän keskustan salaisille johtajille ja voimakeskuksille, lestadiolaisille klaaneille kuntapolitiikassa ja keskustan uskonto-"konservatismissa"  - humanismin ja demokratian lymyileville vihollisille valtamedian suojaamina. Keskustan kupla kimaltaa!
   
 
 
Tiesithän että Vatikaanin suurin tulolähde olivat bordellit Lutheriin saakka?

 True religious gestalt. Lutherkin vajosi yhden regimentin (eliittiä tukevan valtionkirkon) valtaoppiin, kontrollioppiin, elitismiin, ja julisti juutalaisvihaa ja eliitin valtaa Jumalan asettamana demokratiaa vastaan.

- Myös Luther tuomitsi Giordano Brunon esitykset auringosta keskuksena aurinkokunnalle ja hylkäsi omat puheensa "kahden regimentin realismista/opista",  kirkon puuttumattomuudesta tieteeseen ja politiikkaan vallan ja rahan kahmimisessa. 
 
Olet aika säälittävä, jos luulet maksavasi muutosta kirkkoverolla kun sen sotilaspapit siunaavat Afganistanin hyökkäyssodan, Libyan hyökkäyssodan, Syyrian hyökkäyssodan ja Malin uraanisodan juuri nyt, kenraalien vallankaappauksen Amerikan kolonisaatiossa myös täällä Suomessa. Ota asioista selvää äläkä usko median masinoimaa valtionkirkon ja keskustan brutaalien seksuaalikontrollilahkojen kasvojenpesua. 

Suomessa ateistitkin pakotetaan maksamaan sotilaspappien palkat, autot, matkat ja asuntoedut.Karmeinta valtionkirkon uskontomanipulaatiossa on se, että "journalistit" sensuroivat mm. lestadiolaisten korruptiota ja vallankäyttöä pohjoisessa Suomessa. Uskonnollista vallankäyttöä on suojeltu Suomessa mittaamattomilla valheilla ja päätoimittajien linjauksilla. Se luo eliitille koskemattomuuden auraa ja saatanallista mielikuvaa Jumalan yhteistyökumppaneina, koskemattomina mitä törkeimmällä uskonnollisella tekopyhyydellä.Ultraporvarillinen valtasysteemi, piilotettu kirkkovaltio valtionkirkkojen valtasysteemissä - ja keskustan nousu.  
 
KD Päivi Räsänen on valmistellut uutta kirkollista pakkoveroa kaikille hallituksen mandaatilla, kirkkohallituksen pyynnöstä kokoomuksen siunaamana. 120 - 150 miljoonaa euroa lisäveroa myös ateisteille ja muiden uskontokuntien kannattajille kirkon & lestadiolaisten rikastuttamiseksi ja piilotetun perinteisen hegemonian, "taparakenteen" maan tavan valtarakenteen jatkamiseksi - siinä sinulle paluuta porvarien romanttiseen pakkouskontoideaaliin armottomuuden vuonna 2015. Kirkko saa salata rahojensa käytön ja ydinase-osakkeensa  vaikka puhuu itsestään "julkisen vallan osana" ja "kansankirkkona". 


Kirkon lahkot ja valtionkirkko eivät ole protestanttisia

- ne eivät kannata eivätkä toteuta seurakunnan itsenäisyyttä ja yleistä pappeutta. Ne saarnaavat Vatikaanin ja Calvinin kalvinistisia oppeja, jotka on valheellisesti kätketty "luterilaisuuteen" - joka on luopunut protestantisimin vapauden ja henkilökohtaisen uskon humanistisista ehdoista vatikaanin perinteen pappiskultissa ja lahkojohtajakultissa.


Suomen valtio ei ole ollut minuuttiakaan moderni valtio

sillä se on tukeutunut uskonnolliseen vallankäyttöön ja kirkkolakiin - varsinkin kirkon nostanutta Kekkosta myöten; varsinkin sisällissodan joukkomurhissa pappien siunauksella kunnostautunut U Kekkonen loi pelottavan tehokkaan harhan "yhtenäiskulttuurista" modernin vapauden sijaisena jossa eliitti määrittelee kirkon kanssa suomalaisuuden ja uhrautumishalukkuuden talvisodan hengessä  työläisille. Kouluissa ei ole uskonnonvapautta lapsille ja uskonnonopetus muutettiin koululaissa takaisin 2012 tunnustukselliseksi uskontojohtajien määrittelemäksi käännytysopiksi ilman historiallisia faktoja.
Alex Gibney isn’t just one of America’s most prolific documentary makers, he’s also one of the best. He’s taken on whistleblowers (We Steal Secrets: The Story of Wikileaks), corporate corruption (Enron: The Smartest Guys in the Room) and the war on terror (Taxi to the Dark Side), for which he won an Oscar for best documentary. Esquire has described him as “becoming the most important documentarian of our time”.

http://www.theguardian.com/film/2015/jun/28/alex-gibney-going-clear-scientology-and-the-prison-of-belief-interview-documentary-film
 


Ei kommentteja: