maanantaina, toukokuuta 04, 2015

Vasemmistoliitto matkii vihreitä


 Erkki Kelloniemi -- Helsingin Hakaniemessä vappuna puhuneen vasemmistoliiton puheenjohtajan Paavo Arhinmäen mielestä...
"Ihmiset kokivat vasemmistoliiton talouspo
litiikan liian radikaaliksi ja punaiseksi."

Tämä vaatisi pidemmän arvioinnin, mutta sanottakoon, etten kyllä havainnut liian radikaalia siinä, että otetaan velkaa ja paikataan sillä kuoppaiset maantiet.

 
Mietin, että missä ja ketkä kokivat värin liian punaiseksi enkä saa puna-vihreästä muuta kuin ruskeaa. Miksi ahdistuneet suomalaiset äänestävät mieluummin perussuomalaisten Soinin oikeistolaisia valheita verotuksen purkamisesta - mutta eivät innostu vasemmiston ”feminismistä” ja ”vihreydestä”?

Rikkaiden bileissä kikattavat jetset-urapoliitikko-vasemmistolaiset eivät halua muistaa Suomen historiasta mitä on ihmisen kärsimys ja kuolema kun lääkkeet eivät ole ilmaisia - ihmiset jättävät nyt taas lääkkeet ostamatta ostaakseen ruokaa!

2015 ja vasemmisto on unohtanut puheet absoluuttisesta veroprogressiosta ilman veronkiertoa. Vasemmisto kannattaa nyt Arhinmäen muovaamana valtion ja sääntelyn heikentämistä eliitin iloksi - köyhien hylkäämistä.

Vasemmistoliitto puhuu toivon puheita mutta ei halua vahvistaa valtiota työllistämisen todellisissa ratkaisuissa - valtionyhtiöissä, veroprogressiossa, veronkierronpoistamisessa ja pätkätyöllistämisterrorin kieltämisessä.

Ei. Puhutaan vain kauniita toivon sanoja kokoomuksen puoluejulistuksesta.


Jos keskitytään rikkaiden ihmisten sanelemaan sekundaaristen asioiden mediadiskurssiin,   pseudomoralismiin, toissijaisiin, pienen pieniin ongelmiin ja paisuteltuun paheksuntaan, rikkaiden feministien valehtelevaan narsistiseen moralismiin naisten etuoikeuksista ja hiilidioksidiveroihin köyhille, silloin ohitetaan mm. köyhät lapset ja huonoon terveyteen kuolevat köyhät suomalaismiehet - ja he äänestävät vihoissaan perussuomalaisia tai keskustaa.

Vasemmisto tukee nyt eliitin elintasoterroria, elintasofeministien hyväksikäyttäviä valheita  naisten huonommasta osasta (kts tuoreita tilastoja), sodan rahoittamista CIA:n nukkehallituksella Kiovassa ja tuloeropolitiikkaa tukemalla maahanmuuttoa ja eurojuntan eurofantasiaa pankkiirien pelastamisessa.  

 Ellitin maailmankuvaa kauppaavat ammattinärkästyjät elävät vihreässä harhoja rakastavassa kuplassa, jossa Suomen kansa on uhrattava vaikapa luononsuojelun tai "eurooppalaisen identiteetin" tähden. Tai ihan vain Amerikan uuden kolonisaatiosaodan tähden.

Vasemmistoliitto matkii nyt oikeistolaisia Nato-”vihreitä” porvaripuheessaan ja käyttää ultrapopulistista, toissijaista eliitin moralismia ohittaakseen Suomen megalomaanisen suuret ongelmat oikeistopolitiikan jyräyksen alla, sulkee silmänsä oikeiston valmistelemaan Amerikan armeijan maihinnousulta, RKP:n lobbaamalta Venäjävihan järjettömyydeltä ja EU:n harjoittamalta rahapolitiikkaterrorilta.  Sulkee silmänsä eikä taistele primäärien humanististen arvojen puolesta.


EU ei ole vasemmistolainen projekti vaan pankkiirien uusliberalistinen ja neokonservatiivinen ryöstöretki joka aidosti tuhoaa Suomen lopullisesti valtiona ja demokratiana.

Vasemmisto ei voi olla EU-puolue ja sotaa rakentavien asekauppiaiden  Naton puolue Arhinmäen hyväksymän marssisopimuksen valmistelun myötä jos haluaa puhua itsestään vasemmistona!  Ei.
 

Suomesta ollaan tekemässä amerikkalaisten kenraalien valvomaa keksitysleiriä ja vasemmistoliittolaiset  puhuvat vihreiden kanssa kiihkeästi vain feminismistä ja eläinten oikeuksista! Reality check, ihmiset.

Eivät perussuomalaiset ole tuhoamassa taide-elämää vaan rkp-kokoomuksella on 20 vuoden tehokas ohjelma tuhota yliopistot ja taidemaailma päörssiyhtiöien palvelijiksi!


Vasemmistolaiset ovat hukannet selkärankansa koska jetset-vasemmisto juliksuudessa haluaa kelvata suomenruotsalaisille, kokoomuksen bileissä viihtyville merkkivaate-homoille ja kokoomukselle ja suostuu heidän määritelyihinsä ja rajauksiinsa vasemmistosta. Kuka todellakin määrittelee vasemmiston?

Homojen oudon kiihkeä kannustaminen ja perussuomalaisten vihaaminen eivät ole vasemmiston ensimmäinen tehtävä, kun köyhiä suomalaisia kuolee jo nälkään ja aliravitsemukseen hyönteismyrkyillä maustetulla  surkealla safkalla sekä nestehukkaan ”tehostetussa” hoidossa. Ei Suomessa viedä homoja keskitysleirille. Venäjällä on omoklubeja vaika kadulla pukeutumista onkin rajoitettu.

Hysterian lietsonta suhteettomilla asioilla on funktionaalista poliittista huomion ohjaamista pois eliitin talouspropagandasta ja YLE:n sensuurista.  Sen tunnistaa poliittisesti ohjatuksi siiät, että amerikkalaisten jatkuvista homovainoista suomalaiset venäjävihaajat eivät pillastu eivätkä puhu lainkaan.


On kuvottavaa katsoa kuinka vihreät ”oikeistolaisena vasemmistona” ovat vasemmistojohtajien ihailun ja kateuden kohteena.

Niin haluttaisiin olla porvareita, oh, ja saada rkp-kokoomukselta kiitosta ja unohdetaan, että 1989 kuin 2008 ja 2014 ihmisten elämää silpova lama ovat rkp:n ja kokoomuksen talouspuheen, statusmedian ja eliittipolitiikan aiheuttamia.
 
Vasemmisto, miksi ei puhuta talouden vasemmistolaisista keinoista solidaarisuuden toteuttamisessa? 

Ihmisten tasa-arvo, elintason nosto veroprogressiolla, oma keskuspankki (aito itsenäisyys) sekä valtionyhtiöiden palauttaminen ja priorisoidut ihmisoikeuskysymykset - mm. oikeuslaitoksen pelottavaa erotelua varallisuuden suhteen -  ovat vasemmiston prioriteetti, ei höpötys hiilijalanjäljestä ja maahanmuuton lisäämisestä ja valheista sen eduista.
 
Pieni Suomi ei voi pelastaa maailmaa joten on masentavaa kuulla, kuinka vihreä ajattelu pelastaa provarien omahyväisen sielun - kun samalla kansalta viedään koulutus, terveydenhuolto, julkiset tilat,  vanhustentalot ja suomenruotsalaisille säätiöille annetaan nyt veronmaksajien lastensairaalan rahat! 
 
Tyhjänpäivänen moralistinen onanointi merkitsee tasan sitä että vasemmisto ei vastusta eliitin veronkiertoterroria ja mediasensuuria.

Kansalla ei ole motiivia äänestää vasemmistoliittoa koska vasemmistoliitto oikeiston ohjelmoimana höpögeneraattorina ”eurooppalaistesta identiteetistä” EI ole vastavoima hyvinvointivaltion puolesta.

On nielaistu porvarien tekopyhyden koukku ja kuljetaan oikeistomedian taluttamana kannattamaan kenralien vallankaappaustaja Kiovan natsien EU-rahoittamsita - ilman eliitin kiivaan ja brutaalin luokkataistelun näkemista. Karmeaa.

Yhteiskuntasopimus ja ihmisarvo suomalaiselle ei ole tullut ilman taistelua oikeistoa vastaan.  


Kyllä, vasemmiston on ajateltava ensin köyhien hyvää ja sitten vasta rikkaiden eläinsuojeluhysteriaa kaukana kakkosena.

Vasemmistoeliitti kieltää tosiasiat: nämä sekundaarit homojen ja eläinten erityisoikeudet tulevat itsestään kun köyhien hyvinvointi ja oikeudet on palautetu 1989 tasolle.

Kärsivästä ihisestä tulee julma ja feministien naisasiakin on aivan turhaa, jos rikkaiden ahneutta ei tasata absoluutisella veroprogressiolla. 

Kyllä, vasemmiston täytyy olla oikeistoa vastaan sillä oikeisto ajaa vain eliitin ahneutta ja etua eikä tunne sääliä köyhiä ja työllä muserretuja kohtaan kun samalla itkee youtuben koiranpentuvideoita.Mikä julma vitsi tämä feminismihysteria nyt onkaan.

Se auttaa porvarivasemmistolaisia olemaan vaarattomia eliitin mediassa, auttaa olemaan ottamatta vastuuta ja olemaan näkemättä eliitin sitkeää taloudellista luokkataistelua enemmistön hyvinvointivaltiota vastaan ja olemaan näkemättä todellinen ideologinen sota.  
 
Feministit eivät välitä suurista ongelmista vaan vain elintasonaisten pikku ongelmista.

Vasemmisto on harhautetu.

Kun veroprogressiolla luodaan elintasoa köyhemmälle osalle kansaa, silloin vasta voidaan vähentää väkivaltaa - myös naisten kokemaa väkivaltaa. Rikkaat naistkin pysyvät avioliitossa ihan vain materiaalisten himojensa takia, turha tehdä naisista pyhimyksiaä.

Prioriteetit politiikassa eli päämäärätoiminnassa puhuvat selvää kieltä. 

Taisteleva vasemmisto ei voi olla sokea pienen eliitin päämäärätietoisuudelle ja mediasodalle ongelmien mittasuhteiden väärentämisessä.


Helposti  harhautettava hipsterivasemmisto tuhoaa kaiken Suomessa, mitä vasemmisto on 200 vuoden aikana saavuttanut ja kyyhöttää twitter-nurkassa ilman katujen voimaa, lakkokapinaa vaikka työttömiä on puoli miljoonaa.  

Eivätkö vasemmistolaiset todellakaan ymmärrä vasemmistoliiton kahleita ja valittua väärää suuntaa ja Arhinmäen valheita?
  • Uusliberalisaation seuraava vaihe: myös jäljellä olevan muodollisen demokratian periaatteellisista oikeuksista aletaan tinkiä. Siinä missä esimerkiksi yliopistohallinto muistuttaa jo Pohjois-Koreaa, niin ehkä tätä ja muita vastaavia ja analogisia kehityskulkuja eri läntisen Euroopan maissa voitaisiin kuvata EU-putinismiksi? Ja olisiko se VM:n OHRA-systeemi sitten suomalainen versio Kiinan mallista? Ehkä kaikki tämä auttaa ylittämään idän ja lännen poliittiset vastakkainasettelut?
     

    https://www.opendemocracy.net/can-europe-make-it/cristina-flesher-fominaya-andrea-teti/spain%E2%80%99s-hologram-protests


Onko Suomen henkinen ilmapiiri taantunut takaisin 1930-luvulle?

Vasemmistoliittokin on piiloutunut oikeiston "talousmekanismin" taakse

  • "On muuten huomionarvoista, että lukuisat modernin taloustieteellisen ajattelun pioneereina pidetyt henkilöt (Smith, Locke, Malthus, Mill) olivat (moraali)filosofeja. Tätä ei aina olisi helppo uskoa, kun seuraa keskusteluja, joissa taloustiede käsitetään luonnontieteenomaisena tieteenalana, jossa arvoilla ei (muka) ole sijaa ja faktathan ne vain keskustelevat." http://blogs.helsinki.fi/sbergenh/2015/04/20/aatehistoria-vaikea-laji/


" Vasemmistoliitossa, tai mikä sen nimi nyt sitten tällä kertaa onkaan, kuvitellaan, että vaalit melkein voitettiin. Ei voitettu. Ne hävittiin. Puheenjohtajan laaristakin katosi yli puolet äänistä. Nyt kuulema pitää kirkastaa uuden vihervasemmiston profiilia ja selkeyttää vihervasemmistolaista sanomaa. Sehän ei tule koskaan onnistumaan. Vihreää ja punaista sekottamalla saadaan aikaan ruskeaa, ja kaikki tietävät minkä väri se on. Ja se on aina sameaa.

Todellisuudessa vasemmisto on murhannut itsensä. 80-luvulla vasemmisto alkoi murhata lapsiaan ja jäseniään, eliminoimalla oman pankkinsa ja osuustoimintansa. Vasemmisto ajoi alas kulttuuritoimintansa, nuorisojärjestönsä ja kiinteistönsä. Koko 90-luku oli vasemmiston hidasta itsemurhaa, oman lihan kuolettamista, mielisairaiden fantasioiden voittokulkua."

Sande:

http://rayhablogi.blogspot.fi/2015/04/vasemmiston-itsemurha.html1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


" Vasemmistoliitossa, tai mikä sen nimi nyt sitten tällä kertaa onkaan, kuvitellaan, että vaalit melkein voitettiin. Ei voitettu. Ne hävittiin. Puheenjohtajan laaristakin katosi yli puolet äänistä. Nyt kuulema pitää kirkastaa uuden vihervasemmiston profiilia ja selkeyttää vihervasemmistolaista sanomaa. Sehän ei tule koskaan onnistumaan. Vihreää ja punaista sekottamalla saadaan aikaan ruskeaa, ja kaikki tietävät minkä väri se on. Ja se on aina sameaa.

Todellisuudessa vasemmisto on murhannut itsensä. 80-luvulla vasemmisto alkoi murhata lapsiaan ja jäseniään, eliminoimalla oman pankkinsa ja osuustoimintansa. Vasemmisto ajoi alas kulttuuritoimintansa, nuorisojärjestönsä ja kiinteistönsä. Koko 90-luku oli vasemmiston hidasta itsemurhaa, oman lihan kuolettamista, mielisairaiden fantasioiden voittokulkua."

Sande:

http://rayhablogi.blogspot.fi/2015/04/vasemmiston-itsemurha.html