keskiviikkona, toukokuuta 13, 2015

Kansanedustajat muodostavat hallituksen, ei Sipilä


Käynnissä oleva oikeistomedian informaatiosota yrittää kaikin retorisin keinoin mitätöidä perustuslakia ja kansanedustajien valtaa.

Kansanedustajat muodostavat hallituksen, ei Sipilä. 

Demarit ja muut voisivat aivan hyvin käydä samaan aikaan omia halitusneuvotteluja ja houkutella konservatiivi-Sipilän-Soinin toimintaa vastustavia keskustalaisia ja perussuomalaisa.

Demarit tukevat nyt passiivisuudellaan oikeiston tyypillistä elitismiä ja oikeiston kaappamaa virkamieskuntaa.
 

Puoluekuri on luonut harhan vaalien "äänestystulojärjestyksen" luomasta hallituksesta.

Oppositio voi aivan hyvin tehdä hallituksen, jos kesksutan ja perussuomalaisten neuvottelupäämäärät eivät tyydytä  kansanedustajiensa moraalia ja poliittista valintaa.  


Luotu illuusio salaisesta hallitusneuvottelusta yhden miehen sirkuksena on perustuslain aktiivista halveksuntaa.  

Puoluekuri on vain elitismia ja salaisia sopimuksia, hyvä veli -systeemiä, korruptiota, salaliittoja. Eliitin taktiikkapaja.Perustuslain mukaan puolueita ei ole olemassakaan 

lain vaatimuksissa, vain kansanedustajan julkinen vastuu äänestäjilleen. 


Kreikkalaisilla ei ollut puolueita demokratian esikuvina


ja se olisi suomalaisen tuhoisan oikeistokaappauksen ja kenraalien vallankaappaukselta pelastus.  Suomalaisellakaan heimodemokratialla ennen kreikkalaisia ei ollut puolueita ja salaisia puoluekokouksia.

Kreikassa olisi teloitettu
salaliittolaisia salaisista puoluekokouksista demokratian pilkkaajina.

Suora äänestystoiminta tietokoneiden kautta mm. pankkitunnistautumisen kautta ja perustuslaillinen tuomioistuin valvomassa dokumenttien, informaation ja lausuntojen julkisuutta ja virkamiesten toimintaa äänestystulosten.

Nyt olemme salailun ja vääristelyn terrorin alla, jossa valtionvarainministeriö on antanut lausuntoja puhtaasti oikeistolaisen ideologian pohjalta ilman mitään teoreettista ja vertailevaa perustelua mm. yritysverotuksen turhassa alentamisessa yhteiskunnan tappioksi.

Puolueissa puoluejohto esittää politiikan tarkoitukseksi puoluekurin uhkaillen kansanedustajia seuraavista vaaleista pudottamisella ja tämä kiristyssysteemi  ei ole osa perustuslakia eikä demokratiaa.

Ihmiset ovat passiivisia reagoimattomia kun eitäv ymmärrä vain veronkierron ja verohelpotusten nyt tuhoavan kuuluisaa pohjoismaista mallia ja korkeaa koulutustasoa.
Suomi - alasajamisen kuilussa eliitin veronkierron tähdenEliitin vihan Suomi

Mitähän nämä uudet uskovaiset elämänkunnioittajat aikovat tälle asialle tehdä?

Lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin puheenjohtaja Juhani Palomäki laukoo rajuja kommentteja Suomen vanhustenhoidon tilanteesta.
uusisuomi.fiKaikki toiminta - ja varsinkin salaiset sopimukset mm. aseistuksen määrittelyssä ja alistamisessa mm. myös Israelin kommunikaatio- ja koodausvalvonnan alle! - ovat suoraa liittolaistoimintaa, ei "mahdollisuuksia" .
- Herätkää, vasemmistoliittolaiset, te sallitte Naton toiminnan ja marssiluvan valmistelun Suomessa valheilla äänestäjille. 
Ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd) osallistuu keskiviikkona alkavaan Naton ulkoministerikokoukseen Turkissa.
ts.fiEi kommentteja: