sunnuntaina, toukokuuta 10, 2015

Talouspolitiikan kaappaus on fasistisen sotakulttuurimme jatkoa
Kyllä, Suomessa liikkui natsien SS-osasto teloittamassa juutalaisia ja venäläisiä. Vapaasti Mannerheimin ja Rytin innokkaalla tuella.

Kova oikeistolainen virkamiesvallankaappaus johtuu suoraan fasistisen historiamme peittelystä ja salaamisesta. Fasistit ja joukkomurhaajat saivat jatkaa presidentteinä, Kekkonen ja Koivisto.  Kyllä, Kekkosen päiväkirjat ovat yhä salattuna presidentin kansliassa kuten ulkoministeriön arkisto salaa laittomasti Mannerheimin kirjeet natseille, Hitlerille.
" Se oli sota, jonka aikana Suomessa oli 200 000 natsi-Saksan sotilasta ja jolloin Suomi yritti valloittaa ei ainoastaan Neuvostoliitolle menettämiään alueita, vaan paljon enemmän. Suomi luovutti tuhansia sotavankeja Saksaan tietäen, että heitä odotti kurja kohtalo. Yli tuhat suomalaista liittyi vapaaehtoisina WaffenSS-joukkoihin, ja Suomen Valtiollisen poliisin johtaja kirjoitti ihastuneen raportin vierailultaan Saksan keskitysleirillä. Turvallisuuspoliisit tekivät tiivistä yhteistyötä."


Natsi-Suomi   - YOL 2015


Valheet, nuo korvaamattomat"Sipilä Voitti vaalit pitämällä valtionvarainministeriön
= kokoomuksen leikkausmiljardilukua mahdottomana.
Aloitti hallitusneuvottelut vaatimalla kaikkia hyväksymään valtiovarainministeriön=kokoomuksen leikkaustason."
Jokainen virkamiehen salaama paperi ja kenraalin salaama CIA/NSA-sopimus on vallankaappaus.


Veronkierto ja verohelpotukset eliitin hyväksi ovat nyt 40 miljardia vuosittain pois kestävästä markkinataloudesta ja testatusta hyvinvointivaltiosta.

Kestävyysvaje on tahallisesti tuotettu tekosyy yhteiskunnan hajottamiseksi eliitin despotismin vapauttamiseksi.

Kuten EU.

Soinin kirkkaat valheet perussuomalaisten hyväksikäyttöön oikeistolaisessa vedätyksessä
 Rikkauden historia on valehtelun, varkauden, orjuuttamisen,  huijauksen, salaliittojen, saastuttamisen, lahjonnan historia

Eliitti puhu työn ihanuudesta mutta ei hlaua maksaa kunnon palkkaa orjalaumalleen.


The bottom 20 percent has 0.1 percent of the wealth. The next 20 percent has 0.2 percent of the wealth. Together, it's 0.3. The next group has 3.9, 11.3, and the richest group has 84-85 percent of the wealth. So what we actually have and what we think we have are very different.

Dan Ariely: How equal do we want the world to be?


http://www.ted.com/talks/dan_ariely_how_equal_do_we_want_the_world_to_be_you_d_be_surprised


Ei kommentteja: