keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2016

Suomalaiset fasistit ja valtio terroria luomassa 1927 - talvisodan syy

- päivitetty

   


Suomalaiset fasistit ja valtio terroria luomassa 1927


 • Suomi oli sotien välillä terroristien pesä

   –  "Mannerheim herätti epäilyjä" 
  IS
 Tästä talvisota nousi ja suomalainen fasismi juurtui natseja tukevaksi eliitin ja virkamiesten rahoittamana. Oikeistolainen terrorismi ja valtiofasismi, valtion ja suomenruotsalaisen elitiin rahoittamana.Suomi sai jonkinlaisen sananvapauden vasta 1945, senkin jälkeen mm. natsien palkkalistalla ollut demagogi Kekkonen esti kirjojen julkaisuja suomalaisista natseista.

– On selvää, että useimmat terrori-iskut ja vakoiluhankkeet olisivat menettäneet elinvoimansa ilman Suomen virkavallan aktiivista ja passiivista tukea, Mainio toteaa.


Tämä on kokoomuksen ja rkp:n taustahistoria. Nykyisen leitismin eetoksen ankkuri.
Talvisota-kiihkoilun ja -vääristelyn ideologinen tausta. 

Media aktiivisesti väärentää "kollektiivista muistiamme" - nyt vasta tunnustetaan julkisesti vaikkakin ilman keskustelua mm. Kekkosen toiminta natsien palkkalistoilla ideologisena natsina.
 
Kristityt fasistit, valtionkirkon siunaamat 
 • ”Se valtava tahto, joka on saanut ilmaisunsa Hitlerin elämäntyössä, on alkuilmiö, anteliaan luonnon lahja.”    - V. A. Koskenniemi arvioi Mein Kampfin (Taisteluni) 1941.


 Natsi-Suomi
    ”Kollektiivinen muisti on valikoiva, kuten muissakin sodan käyneissä maissa. Joitain asioita, kuten Suomen vaikeaa tilannetta kahden suurvallan välissä, korostetaan. Ikävistä ylilyönneistä, kuten ihmisluovutuksista Saksaan, ei vieläkään haluta puhua”, hän sanoo. Silvennoinen toi vuonna 2008 julkaistussa kirjassaan Salaiset aseveljet esiin, että Suomen ja Saksan turvallisuuspoliisien yhteistyö oli ollut paljon luultua tiiviimpää. Suomessa toimi pahamaineinen Einsatzkommando-erikoisyksikkö. Kirja sai valtavasti huomiota ja sai aikaan kiivaan väittelyn siitä, oliko Suomi käynyt erillissotaa vai ei.
”Keskustelu kiertyi välittömästi sen ympärille, oliko kyseessä erillissota vai ei. En ollut odottanut sitä”, Silvennoinen sanoo.


 

Suomen valtion tukema terrorismi on ollut laajinta terrorismia Suomessa. 

Opetettiinko tätä kouluissa?

Opetettiinko kuolemanpartioiden lisäksi  keskitysleirien laajaa tuhoamistoimintaa ja myrkyttämistä suomalaisiksi sotarikoksiksi?

Ymmärrätkö oikeistolaisten taustaideologiaa ja historiaa joka on tarkoituksella sensuroitu?
Valtio rahoitti kuolemanpartioita Neuvostoliiton alueelle, Aunukseen ym.

 - 55 prosenttia uskoi, että Neuvostoliitto hyökkäsi jatkosodassa.


Näin törkeitä valheita systeemi syöttää meille oikeiston kulissien pitämisen takia. Suomi aloitti jatkosodan natsien avulla ja natseja tukien Neuvostoliiton sisällä hyökkäyssodassa.
 
   - Lukion kirjoista WSOY:n Eepos jättää kokonaan kertomatta sen, että Suomi osallistui salaisiin neuvotteluihin, joissa sovittiin Saksan hyökkäämisestä Neuvostoliittoon. Peruskoulun kirjoista kaksi, Tammen Kaleidoskooppi ja Otavan Horisontti eivät mainitse asiaa.

 
Olen lukenut Suomen historiaa sosiologian ja psykoanalyysin kannalta ja on aivan selvää että oikeistolainen kiihkomielinen tulkinta on kaapannut historian, kouluopetuksen, talvisotahysterian ja fanaattisen maailmankuvan tulkinnan jatkaakseen 1917 ja 1935 kiihkoisaa maailmankuvaansa jolloin rahaporvarit (enimmäkseen suomenruotsalaisia) venäjävihassaan JA demokratiavihassaan enemmistön valtaa vastaan luovuttivat Suomen maanpetoksellisilla sopimuksilla Saksalle.

Siten on mediassa luotu oikeistoa ja fasismia  tukevaa pseudopuhetta "talvisodan hengestä" joka ei ole millään tavoin totta vaan fasistisen yhteiskuntajärjestyksen kannattajien elitstinen fantasia.

- Lukuisat erilaiset (oikeistolaiset) neuvostovaltaa vastustavat järjestöt kilpailevista sosialisteista monarkisteihin ja fasisteihin toimivat Suomesta käsin.

Opetettiinko tätä koulussa? Ei. Uskot vieläkin oikeiston kulissiin talousihmisinä ja oikeiston valheisiin "talouspuheessa" jos et ymmärrä historianväärennöksen kattavuutta aivan kaikessa. 

Ja kuinka vedätetäviä suomalaiset ja saksalaiset fasistit olivatkaan 20-luvulla?
Opperput oli kuitenkin oikeasti Moskovalle uskollinen kolmoisagentti. Terroristisolut olivat juoni, jolla Suomi saatiin kiusalliseen asemaan. Samalla tuhottiin oikeita vastavallankumouksellisia.
Ohrana toteutti preussilaista 300 vuoden soluttautumisperinteitä mikä oli tsaarin päätoimintaperiaate.


Samalla tavalla Amerikan ohrana CIA voiteli ja kaappasi SDP:n ja nosti SAK:n jatkosodan jälkeen ohi aitojen vasemmistolaisten järjestöjen, rahalla ja suosikkisysteemillä CIA:n tyyliin yhteiskunnan murtamiseen ja hierarkian varmistamiseen.  Valevasemmisto suojaamaan oikeiston salaista ulkopolitiikkaa ja eliitin klaaneja. Demokratiasta tehtiin teatteria vaikka työläisiä myötäiltiin Ruotsin kansankodin ja Neuvostoliiton vahvan vetoavun takia.

Mannerheim todellakin hävisi kaikki sodat - sisällisodankin hän oli jo hväinnyt kunnes saksalaiset valloittivat Suomen - Suomihan oli saksalaisten valloittama joten se sota ei ollut vain sisällissota.

Mannerheim lupasi 1919 Ranskalle ja Englannille hyökätä Pietariin panssarivaunujen kanssa - isoa rahasummaa vastaan. Mannerhiem kuitenkin kusi housuunsa kun ei osannut organisoida fasisteista armeijaa ja pelkästi tietysti julkisuutta. Ranska kerkesi lähettää Suomeen joitakin panssareita ja fasistiryhmät tekivät tämän jatkona Karjalaan kuolemanpartioita mm. suomenruotsalaisen eliitin rahoilla.

Miksi Kekkosen natsi-menneisyydestä valhedellaan vaikenemalla ja olemalla tekemättä johtopäätöksiä suomalaisen fasismin historiasta ja sen salaisesta ulkopoltiikasta jatkosodankin jälkeen?

Joukkomurhaaja ja oikeistolaisten poliisin kiduttaja, josta tuli aito saksalainen natsi natsien palkkalistoilla ja rotuopilla, on nostettu palvonnan kohteeksi - historiasta yhä valehdellen.Suomalaisia natseja ei saanut eikä saa arvostella

 • Koskenniemi oli jo Horst Wessel -romaanin suomennoksen arvostelussaan (1933) osoittanut, mille puolelle hän kuului. Kirjoitus tyrmistytti Katri Valan, joka sanoi, että Koskenniemen mieli oli "mustien voimien sokaisema".

  ... Klemetin arvonimien luetteloissa ei kuitenkaan esiinny Adolf Hitlerin 29. 4. 1939 myöntämää mitalia. Prenikka on päätynyt Kuortaneen Klemetti-museon vitriiniin vasta hiljakkoin. Mistä unohdus? ...

  Suomen kulttuurinatsit  HS

Natsit jäivät Suomessa valtaan ja kulttuurin sensuurimuokkajiksi natsien uskollisen demagogi-työntekijän Kekkosen johdolla.Erkon ja Rydin klaanit lupasivat lähteä hyökkäyssotaan vuosia ennen talvisotaa ja Siksi talvisota oli suomalaisten fasistien syytä - Stalin tiesi.

Carl Sebastian Lindberg  Helsingin kaupunginosat ennen ja nyt.
Kiinnostavia kuvia Ateneumista vuoden 1942 suomalais-saksalaisesta sotakuvaajien propagandanäyttelystä. Huomaa teksti : "Jäämereltä mustalle merelle", Suur-Suomi-aate eli vahvana ja taide valjastettiin palvelemaan sitä. Kuvat Finnasta.
     2015


Vahvasti näyttää siltä että CIA ja Nato on vakuuttanut suomalaiset kenraalit siitä että sota tulee varmasti - KUTEN 1935 - ja konfliktipolitiikka on "Amerikan" eli dollaripörssin, sotatalouden ainoa keino pelastautua ja estää velkavuoren sekä keinottelutalouden romahdus olemalla rajoittamaton pelote ja dollarista kieltäytyjien tuhoaja - kuten Irak, Jugoslavia, Libya ja Syyria tuhottiin YK;n siunauksella.  
YLE AREENA

Skandinavia innoissaan Hitleristä

Ruotsi ei vieläkään myönnä rauhansopimuksien rikomuksiaan mm. sotilaiden ja aseiden jatkuvaa kuljetusta natseille rautatiellä ja busseilla sekä ruotsalaisia asetehtaita Euroopassa ja Ruotsissa.

Tässä ohjelmasarjassa ei kerrottu Suomen sukellusvenetelakasta, jolla kehitettin Saksan salainen aseteknologiaa - tietysti rauhansopimusten vastaisesti n. vuodesta 1927 lähtien: http://areena.yle.fi/1-26876031 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Tuore kirja paljastaa kahden kartanonherran natsitaustan.

Sipoon pääkirjastossa julkistettiin viime viikon torstaina poikkeuksellisen synkkä luku paikallishistoriaa. Sipoolainen Martin Andersson on kirjoittanut kirjan visusti vaietusta aiheesta, suomenruotsalaisista natseista.


http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/287207-kirja-suomenruotsalaisilla-natseilla-oli-vankka-jalansija-kartanoissa