torstaina, maaliskuuta 02, 2017

Valtamedian propagandan analysoiminen - valeuutiset HS,YLE, Aamulehti, MTV3, Nelonen


Hauskaa tämä huomionsiirtämistaktiikka, narratiivinsiirtämistaktiikka

  •      Reservistä kieltäytynyt ei kadu, että kävi armeijan
    – ”Nykyaikainen sota on jotain ihan muuta” - Aamulehti

- hauskaa niille jotka huomaavat suggestion diskurssianalyysissä valejournalistien päätaktiikkana jatkuvasti - armeijan kunnioittaminen esitetään otsikossa pääasiana, että jopa armeijan natohulluudelle kenkää antaneet kunnioittavat armeijaa.

Se tuodaan lukijalle emotionaalisena vastuuna.
Kuin armeija olisi jumala, uskonto, analyysin ulkopuolella, määrittelijä, ei palvelija.

Narratiivin arvoakseli pidetään kiinni armeijan "kunniaa" ja "kokemuksia" antavassa funktiossa, armeija on mukamas politiikan ulkona "suurena kokemuksena", "suurena voimana", "osana elämää", aivan kuin se ei olisi naton hyökkäysjoukkoja kutsuvien sotahullujen fasistien salaliitto, josta on vastoin perustuslakia jatkuvasti karsittu vasemmistolaisia ja humanisteja upseeriehdokkaita pois oikeiston vallankaappauksena, oikeiston salaseurana.

Propagandassa prioriteetit pyritään tuhoamaan ja eliitin narratiivi tarjotaan kaiken selitykseksi ja usein emootiota käyttäen kuten tässä. Luodaan valheita kuin Suomi pärjäisi Venäjää vastaan, kuin oikeistolaisten uhopolitiikka Amerikan hyökkäysotia puolustaen olisi järkevää koska jopa kieltäytyjällä on nostalgisia tunteita.Diskurssianalyysi on niin helppoa ja silti niin vaikeaa.

Koulussa ei opeteta median, pappien ja eliitin suggestiotaktiikkoja. Analyysi vaikuttamisen keinoista ei kuulu mediakulttuuriin. Journalismi on hylätty, vain pilkahduksia näkyy. Yhä valtamedia tykittää että "Venäjä" olisi jotenkin sekaantunut USA-vaaleihin vaikka mitään todisteita ei ole. Saksalainen salinen poliisikin antoi jopa selvityksen ettei "Venäjä" ole todistettavasti mitenkään sekaantunut Saksan sisäpolitiikkaan.

Massamedia esittää että Putinin ja venäläisten mielipiteet olisivat uhka, salaista vaikuttamista. Ei mielipide ole salaista vaikuttamista. Mutta valtamedian suggestointi ja huomion siirtämisen keinot ovat salaista vaikuttamista, manipulaatiota, valheen suostuttelua. Faktojen rajaamista emotionaalisesti, ideologisesti.  
  
Tavallisen ihmisen on vaikea ymmärtää propagandan olemusta koska tavallinen ihminen ei voi ymmärtää että eliitti sukunsa perinteitä kunnioittaen haluaa valehdella ja kilpailee valehtelemisen keinoissa keskenään.

Jo aatelisten luomaan "kirkkoon" kuuluminen kertoo kuinka ihmiset eivät kykene analysoimaan ja havannoimaan eliitin valheita ja karmeimpia suggestiokeinoja.


Katsokaa painotusta. Haukuttiinko Obaman ulkonäköä, suvaittiinko sitä kuten Trumpin ulkonäön raivoisaa ja rasistista kuvailua.
Katsokaa rajausta, kuinka edes rankkaa performatiivista rajausta ilmiön osatekijöistä ei perustella.
Katsokaa assosiaatioiden siirtämistä.
Katsokaa assosiaatioiden perustelua ja piilottelua.

Katsokaa suostuttelua.
Katsokaa huomion siirtämistä.
Katsokaa puhetavan emotionaalista muutosta - kuinka nationalistit leimataan natseiksi, kunka perustuslakiin vetoavat leimataan natseiksi ja edistyksen jarruttajiksi.
Katsokaa loogisesti väärin perusteltua assosiaatiota: mikä arvottaa mitä ja millä perusteella.

Katsokaa painotuksen äkillistä siirtymistä kun epäoleellisella esim nostalgialla siirretään diskurssin painotusta mm väittämällä että Suomi voitti talvisodan tai että vallankaappauksen saksalaisille aloittaneet "valkoiset" taistelivat Suomen itsenäisyyden puolesta sisällissodassa.

Katsokaa faktojen vääristelyä
- eli artikkelista voi puuttua täysin pää-prioriteetit ja eliitin sen hetkistä agendaa ajetaan prioriteetiksi: esim.  Syyrian valtion erinomaista hyvinvointia ja rauhaa ei nähty prioriteettina vaan valtamedia ja SDP:n Tuomioja sekä vasemmistoliittokin oli oikeistolaisen hysterian rintamassa vaatimassa YK-sopimusten vastaista hyökkäyssotaa tukemaan hyökkääjiä eli terroristeja; lisäksi yhä terroristeja kutsutaan vastarinnaksi

Katsokaa semanttisia liukujia; "Vapaustaistelijat" Syyrian ulkopuolella yntyneiden terroristien nimikkeenä.

Katsokaa logiikkaa.
Sotketaanko loogisia asetelmia, kielletäänkö ja ohitetaanko prioriteetit pienellä kiihkolla.

Katsokaa näkökulmaa ja identifikaation kätkettyä suostuttelua:
 pyydetäänkö sinua samaistumaan 100 miljoonaa omistavan ihmisen ahneuteen ja veronkiertoon täynnä suuria tunteita kun et ole varma voitko maksaa omaa vuokraasi tai ostaa uusia housuja hajonneiden tilalle lääkekulujen tai lapsen harrastuksen takia. Tai kun sinua vaaditaan orjatyöhön ilman palkkaa vastion kansainvälisiä sopimuksia.

Katsokaa leimaa, adjektiiveja: kuinka vasemmistolaisuutta ja humanismia leimataan huumoriohjelmissa ja ironisten toimittajien kirjoituksissa sekä keskusteluohjelmissa paljon ankarimmilla inhon adjektiiveilla ja uhan assosiaatioilla kuin rkp:läisiä.

Ja unohdetaan että pohjoismaisen mallin elintason nousu oli 100% vasemmistolaisten visio laittaa rahat liikkeelle ja nostaa koulutus sekä poistaa kurjuuden ahdistus veroprogressiolla ja valtionyhtiöillä.b)

Se, että akateemisesti koulutetut eivät halua uskoa että Mannerheim oli fasisti, on todiste kulttuurimme tottalisesta aivopesusta.

Mannerheim matkusti länsi-Suomeen ja teki 300 venäläisen massamurhan ja lähetti hallitukselle vallankaappaus-uhkaussähkeen - sen jälkeen kun "valkoinen" suomenruotsalainen eliitti oli 2 vuotta vakuuttanut että tekee vallankaappauksen, estää eduskunnan toiminnan (kuten teki) ja ja luovuttaa Suomen Saksalle kutsuen samalla kuninkaan.

Kansa, joka ei ymmärrä historian faktoja, on tuomittu toistamaan se.

Suomi on nyt alistettu taas Saksan talousvallan ja laman alle aivan turhaan suurilla valheilla "eurooppalaisen identiteetin" kerjäämisestä.

Saksa valloitti Suomen 1918 virallisesti, Suomi oli siis osa I maailmansotaa, kaikki muut väitteet ovat absoluuttisia valheita peittämään suomalaisen eliitin valtiopetosta ja sisällissodan sytyttämistä eduskunnan syrjäyttämisessä.

Ryti julkaisi myös natsi-Saksassa poliittisen rotuoppaan ja silti ihmiset eivät halua uskoa että hän oli natsi. Tuomittu natsi.

  Oikeiston kulissit ovat olleet iso osa euroterroriin suostuttelua, "jotta Suomi saisi lännen suojelua".c)


"Suomeakin on autettu" – Niinistö muistutti:  ”Nyt olemme yksi maailman vauraimmista maista”
Väärin. Suomea ei autettu. Vanhat fasistit Mannerheimit ja Kekkoset kieltäytyivät pyytämästä lainojen ja sotakorvausten vähentämistä, kaikki muut Euroopan maat saivat tuntuvia lainaleikkauksia. Suomi EI saanut tukea Amerikalta tai Ruotsilta, vain lainojen korkoja maksettavaksi. Natseilla Rikastunut Ruotsi olisi voinut rakentaa ja luovuttaa teknologista tietämystä Suomeen, paljonkin teollisuutta tehokkaan työväen takia mutta ei sitä tehnyt. Oikeisto valahtelee kaiken mahdollisen Suomen kurjasta kohtalosta hullun eliitin alla. Sodan ajan Ruotsin petoksista eivät tutkijatkaan uskalla puhua kuin kollegojen kanssa kaljalla, Ruotsi uskoi Suomen päätyvän Saksan surkeaksi siirtomaaksi ja yritti edistää asiaa sekä oli kuitenkin painostanut suomalaista eliittiä tukeutumaan vain natseihin rotuoppia heilutellen, Erkko yhtenä etäpäätteenä fasisteja kiihottamassa venäjävihaan. Ruotsin mafiasuvut ovat raiskanneet Suomen heimolaisia 1600 vuotta, ensin tietysti Vatikaanin rahoittamana operaationa paavien kirjeiden todistamana Tukholman arkistossa.

d)

SK julistaa:

”Trump käy sotaa Yhdysvaltain perusarvoja vastaan.”  - Suomen Kuvalehti
Ei ihan ole totta.

"Yhdysvaltain perusarvot" on pelkkää propagandaa nyt USA:n hyökkäyssotia ja sotatalouden fasismia perustelemassa, 2000 imperialistisen tukikohdan olemassaoloa. Ei Trump ole mitään muuttanut huonompaan suuntaan, hän on uhannut purkaa sotataloutta, se mediakapitalisteja kauhistuttaa. 
    
USA asetti suomalaisillekin porttikiellon 1800-l. Miksi ihmeessä suvakit eivät tätä päivittele kuinka kauhea USA aina on ollut? Ja USA:lle ei kelvannut kuin tarkasti hyväkuntoinen työvoima, muut heitettiin laidan yli takaisin ja joku oli haukkunut suomalaisia. USA on aina ollut itsekäs ja kansanmurhainen. Suomalaiset olivat kuitenkin ihannemateriaalia työhulluina, kuten herra Rambo. Siksi suomalaiset vaihtoivat sukunimensäkin ruotsalaisen kuuloisiksi. Kuten villin lännen kuuluisat suomalaiset, Herra Rambo. Suomalaisten ansiosta valitettavasti americanot voittivat intiaanit, mikä on häpeä. Suomalaiset saivat intiaanien luottamuksen, vähensivät vastarintaa ja suunnittelivat ratsuväen tukkilinnat. Masentavaa. Uusi väestönsiirtomania ei ole ihmisoikeustaistelijoiden keksimä vaan pankkiirien salaseurojen ideoimaa väestönsiirtokaaosta monen muun kaaosrintaman lavasteeksi.


e)

Hysteria vs todellisuus & tekopyhyys - valtamedian pomppaavat agendat


Hyvin vakavasti puhuen Meksikon viranomaisten korruptiota ja terroria, virkamafiaa ei voida muuttaa ellei Trump pistä rajaa kiinni. Vain silloin voi tapahtua poliittinen herääminen ja aktivoituminen Meksikossa tappavia klaaneja vastaan, jotka eivät siis ole tatuoituja miehiä.


 - Meksikon laittomien siirtolaisten ja huumerikollisten karkoitus Yhdysvalloista huolettaa Yleä. Trump on päättäväisesti jatkamassa USA:n aikaisempien presidenttien aloittamaaa linjausta karkottaa laittomia "siirtolaisia" ja jatkaa rikollisen maahanmuuton hidastamista mm. rakentamalla USA:n ja Meksikon välille suojamuuria. Outoa, että Suomen valtiollinen TV-yhtiö on aloittanut tämän laittoman maahanmuuton puolustelun juuri nyt. Obaman kaudella tapahtuneet rikollisten ainesten karkoitukset eivät Yleä kiinnostaneet.


"Viittaan tässä heti alkuun kirjoitukseeni Kansan Uutisten Viikkolehdessä, jossa käsittelen huolellisesti tekemässäni jutussa Suomen sotilaallista suhdetta Natoon, USA:han ja Venäjään. Tässä linkki siihen kirjoitukseen:
Sitten toiseen asiaan (tai itse asiassa saman asian toiseen ulottuvuuteen.
Ei liene kovinkaan väärin sanoa, että Suomen puolustusministeriöstä on tullut Naton poliittinen tukikohta Suomen maaperällä ja että se valmistelee muiden tukikohtien avaamista Suomeen.
Tukikohtien avaamisesta ”tarvittaessa” on nimittäin sovittu Naton Euroopan joukkojen komentajan Philip Breedloven ja Suomen puolustusvoimain komentaja Jarmo Lindbergin allekirjoittamassa isäntämaasopimuksessa, jossa Suomi lupaa olla Naton tai Naton jäsenmaan (lue: Yhdysvaltojen) isäntämaa, kun Suomeen tulee vieraita sotajoukkoja, jos sopimuspuolet siitä yhdessä päättävät.
Tätä ”yhdessä päättävät” -ehtoa pitää pienessä maassa lähestyä siitä näkökulmasta, jonka puolustusminiteriön entinen korkea-arvoinen virkamies ja nykyisin Baltian maiden kautta Suomea natottava Pauli Järvenpää aikanaan ilmaisi EU:n valmiusjoukkojen sotaanlähdön osalta seuraavalla tavalla: ”Valinnanvapaus osallistua tai olla osallistumatta operaatioon on yksittäisellä osastoon kuuluvalla maalla hyvin vähäinen. On vaikea sanoa ei, jos päätöksentekijät ovat EU:ssa sanoneet kyllä.”
Sama pätee Natoon niin intiimissä suhteessa, jota isäntämaasopimus edustaa.
Kun kenraali Lindberg antoi Helsingin Sanomien haastattelussa ymmärtää, että ”tulee vielä päivä, jolloin Suomen maaperällä taas soditaan”, Suomen puolustusministeri Jussi Niinistö (joka on mahdollinen persujen presidenttiehdokas ja joka tarvitsee sitä varten trumpimaista profiilin kohotusta) aloitti jo kuivasotaharjoitukset Yleisradiota vastaan.
Hän rupesi väittämään, että Yleisradio antoi väärää tietoa, kun se kertoi Suomen ja Venäjän kaksoiskansalaisten virkakiellosta puolustusvoimissa. (Suomen hallituksessahan ei sellaista virkakieltoa todistettavasti ole, kun liikenneministerinä toimii kaksoiskansalainen Anne Berner, joka on tullut tunnetuksi halustaan panna Suomessa julkisten teiden käytön maksulliseksi! Hänen ministerivalinnastaan ei tiettävästi ole tehty turvallisuusselvitystä.)
Tämä Niinistö, jonka alaisuudessa on valmisteltu jok’ikinen Suomen maaperällä yhdessä Yhdysvaltojen kanssa käyty sotaharjoitus, kehtaa väittää, että Yleisradio on vaarantanut Suomen suhteiden hoidon Venäjän kanssa. Hän syytti Yleisradiota myös siitä, että sillä ei ole ”riittävän päteviä toimittajia” ja että ehkä ”koko tämä hässäkkä johtuu siitä, että Ylellä on vähän toimittajaresursseista pulaa”.
Sellaista pulaa Yleisradiolla ei vielä ole, mutta tällä menolla kyllä tulee toimittajien irtisanomisten ja sisäisen ilmapiirin huonontumisen johdosta tapahtuneiden irtisanoutumisten muodossa.
Tämä Niinistö pakenee vastahyökkäyksellä vastuutaan puolustushallinnon toiminnasta, kun hän kiistää Suomen ja Venäjän kaksoiskansalaisten virkakiellon puolustusvoimien tiettyihin tehtäviin.
On selvä, että puolustusvoimissa on tehtäviä, joiden hoidossa voi olla perusteltua harkita Venäjän kansalaisten (ja myös Yhdysvaltojen ja Englannin ja muiden Nato-maiden kansalaisten) sopivuutta niihin toimiin. Virkakiellon soveltaminen kaksoiskansalaisiin ja erityisesti venäläisiin kaksoiskansalaisiin on kuitenkin nykylainsäädännön mukaan laitonta (HS 10.2.2017). Tämä Niinistö puolustaa laitonta käytäntöä.
”Vuoto” harjoitetusta syrjinnästä näyttää tulleen Puolustusvoimain tiedustelulaitoksen toimintaa tuntevalta henkilöltä. Mutta mikä on tämä Puolustusvoimain tiedustelulaitos?
Puolustusministeriön nettisivulla pääesikunnan alainen osasto on Puolustusvoimain tiedusteluosasto, joka on armeijan supo. Se on salainen tiedusteluorganisaatio, joka harjoittaa vakoilua ja vakoilun torjuntaa. Sen olemassaolosta tietävät harvat eivätkä sen edustajat esiinny julkisuudessa.
En tiedä, mutta arvelen, ettei tämä vakoiluntorjuntayksikkö ole puolustusministerin hallinnassa vaan tarjoaa tietojaan ministerille yhtä tarkoituksenmukaisella ja puutteellisella tavalla kuin puolustusministeriö informoi omasta toiminnastaan armeijan ylipäällikköä eli tasavallan presidenttiä, maan hallitusta ja varsinkin Suomen kansaa.
Puolustusministeri Jussi Niinistö sanoo, että hän ei usko Puolustusvoimain tiedustelulaitoksen antaneen ”minkäänlaista kirjallista ohjeistusta kaksoiskansalaisista”. Oletan, että tiedustelulaitos on sama kuin pääesikunnan tiedusteluosasto tai toimii, jos se ei ole sama organisaatio, sen alaisuudessa.
Kiinnitän huomion siihen, että tämä Niinistö puhuu tässä asiayhteydessä aina ”kirjallisesta” ohjeistuksesta.
Olisi tosi kummallista, jos salaista tiedustelulaitosta edustavat lain rikkojat jättäisivät julkisesti löydettäväksi todisteita toiminnastaan. Tällaiset tiedusteluelimet kyllä tietävät, miten niiden viestit menevät perille niin hienovaraisessa muodossa, että systeemi toimii niiden tarkoittamalla tavalla ilman tämän Niinistön mainitsemaa ”kirjallista ohjeistustakin”.
Pidän tämän Niinistön käyttäytymistä ja hyökkäystä Yleisradion tiedonvälitystehtävää vastaan härskinä ja kohtuuttomana. Hän olisi voinut nöyrästi tunnustaa, että on rikottu virkamieslakia ja että lakia tullaan tältä osin muuttamaan. Sen sijasta hän käytti trumpilaista metodia ja lähti levittämään vaihtoehtoista faktaa.
Suomessa vaihtoehtoista faktaa kutsutaan muunnelluksi totuudeksi, joka on lievempi ilmaus kuin käyttämäni ilmaus vaihtoehtoinen fakta."
Sveitsissä syntyminen ei nykyisellään takaa sitä, että kansalaisuuden saisi automaattisesti.
YLE.FI


"Sveitsissä syntyneet kolmannen polven maahanmuuttajataustaiset nuoret saavat kansalaisuuden aiempaa helpommin." Suomessa kansalaisuuden saa ensimmäisen polven valehteleva paperiton jihadipyöveli jo vuodessa. -MSOn taas niin ivallisen valehteleva otsikko.

Lukijalle luodaan mielikuva kuin Sveitsi olisi luopunut perustuslaistaan ja siirtynyt Suomen tielle antamaan kansalaisuuden kahdessa vuodessa sotarikollisille ja raiskaajille mutta Sveitsi puhuukin 40-60 vuoden harkinta-ajasta.Demonisoidaan demokratia populismi-ivan kautta:

Eliitin vastustaminen on suurin synti, tässä on kirkon eli eliitin hegemian ydin, suggestio nimeltä kirkkokulttuuri, joka jatkuu eliitin politiikkana. Kutsuiko aikoinaan valtamedia kokoomuksen vaalilauseita "työläisten puolue" populismiksi? Ei todellakaan.Populismi-ivaa by YLE

Ylen yritys demonisoida populismi. Mielestäni populismi on luvata kansalle sitä mitä kansa haluaa.
Sen vastakohta on (poliittinen) elitismi, jossa vallassa olev


Populistien valtaannousu Euroopassa saattaa hajottaa koko Euroopan unionin. Aatteen synkkä historia näyttää unohtuneen.
YLE.FI
  Sielun Veljet Kansallispäivä

.

Ei kommentteja: