keskiviikkona, maaliskuuta 08, 2017

Valhe Kekkosen tärkeydestä oikeiston vallankaappauksena - Sipilän taustaOikeiston pahin mediasabotaasiprojekti oli Kekkosen ylistäminen ja YYA-terrori, hirvittävä hysteria Neuvostoliiton uhasta, Kuin NL olisi joka päivä tulossa rajan yli ja Kekkonen Kristuksena ainoa este hyökkäykselle. Näin jumalaksi nostetun Kekkosen luoma sensuuri-Suomi rakennettiin "meidän omaksi parhaaksemme" ja demokratia vajosi uhkailevan Kekkosdespootin nuoleskeluksi.


Nyt on rankkaa fuulaa taas Kekkosen ylistämisessä - tässä muuten hyvässä tekstissä,

Kekkosen Supo ja YYA-hysteria ja CIA:n SAK sekä CIA:n lahjoma ja muokkaama SDP
 
sabotoivat vasemmistoa "porvarivasemmistona", media vääristeli ja mitätöi vasemmistoa epäuskottavaksi, vasemmistolainen talous- ja historia-analyysi ei päässyt esille kun laulava viihdevasemmisto ivallisesti nostettiin esille ilman historian faktoja, aitoja studiokeskusteluja ja ymmärrystä pelkillä vastarintalauluilla, Kekkosen päätehtävä oli estää fasistisukujen toiminnan historia ja tietoisuus eliitin petoksista ja päämäärätietoisuudesta esim Saksalle luovutus sisällisodan todellisena syynä. Kaikki on ollut YLE:ssä lavastettua, kaikki.

YLE:n sensuuri oli järkyttävää 70-l, vapaita radioasemia ei sallittu CIA-Supon totaalikontrollissa. Kaikki oli sensuurin ja oikeiston informaatiosodan eli suostuttelun ja tajunnanrajaamisen raiskaamaa. Vieläkin on tuhansia sivuja laittoman sensuurin alla sodan ajasta oikeiston sensuurikulissina mm ulkoministeriössä jos kiinnostaa haastaa ulkoministeriö oikeuteen oikeiston historian salaamisesta.

Historia väärennettiin, Kekkonen vahvisti jopa valtionkirkkoa ja keskustan lestadiolaisia - tähänkin selkein valevasemmisto SDP suostui ihaillen, kaikki oikeistolaiset keinot olivat käynnissä, satoja mielipiteiltään aktiivisia ihmisiä erotettiin työpaikoilta supon käskystä "turvallisuustarkastuksina" muiden aktiivivasemmistolaisten pelotteluksi ja kaikki tämä median sensuurin piilottamana.  Luotiin pelko jota ei mediatodellisuus tuntenut kauniin kekkoskultin alla.

Englannin tiedusteluviranomiset kutsuivat supoa Kekkosen poliisiksi. Se on pelkkä oikeistolainen ideologinen  terrorikoneisto, Gestapo, eliitin taktisia tehtäviä suorittamassa. Lipponen jopa lopetti Supon valvonnan täydellisesti isäntiään miellyttääkseen.

Nyt olemme tilanteessa jossa useimmat työnantajat suoraan kieltävät uhkaillen työntekijöitä käyttämästä sananvapautta netissä poliittisesti vasemmiston tai perussuomalaisten poliittisessa keskustelussa ja analyyseissä - elämme terrorin Suomessa.

CIA:n ohjaamien järjestöjen operaattorit Suomessa
toimivat  jarruina ja harhauttajina, toivon levittäjä mutta ihmisten sitoja. Puhutaan kiva mutta vaaditaan pankkiirien tuhokapitalismia ja hyvonvointivaltion tuhoamista eliitin verovapauksille.
Vakoilu on kiristyksen ja lahjonnan tärkein prosessi, demokratian ja avoimuuden tuhoamisen prosessi

  • Entinen natsi ja sisällissodan joukkomurhaaja nostettiin ihmisten vapahtajaksi, CIA:n hyväksymäksi antikristukseksi salaisuuksilla, korkeimmaksi operaattoriksi murentamaan humanistiset unelmat ja vasemmiston kunnia elintason nostajana. 
  • illuusio demokratiasta luotiin hyvän kekkosisän kultin avulla ja kaikki epädemokraattinen jyrkkä sensuuri perusteltiin stabilisaation ja konsensuksen harhalla; Kekkosen tukemisesta tehtiin uskonto suoraan valtionkirkon uskonnon eli oikeistolaisen elitistisen maailmankuvan ja keinojen, keskiajan suggestio-rajaus-harhautus -taktiikoiden avulla


Työläiset nousivat kuitenkin onnistuneesti lakkokapinaan 1969-1980 eliitin bisnestä, valevasemmistoa CIA-SAK:ta ja CIA:SDP:tä vastaan ja rahankahmintaa vastaan, vain se toi hyvinvointi-Suomen jota eliitin renki Kekkonenkin vastusti haluten poikkeuslakia armeijan avulla.

Oikeiston täytyi joustaa kansan voiman edessä - kun vanha kansa vielä tiesi tarkkaan eliitin brutaliteetin, valheet ja sotien turhuuden. Ruotsin pohjoismainen talousesimerkkikin esti poikkeuslain konfrontaation eliitin eseena.
 

Eduskunta on täynnä nyt Kekkosen malliin eliitin hovinuoleskelijoita, kivanpuhujia, venäjävihan kauhistelijoita, tämä on Kekkosen ympärille luodun projektin jatkuva sabotaasi, YYA-hysterian valhe venäjä pelotteesta jatkuu. Puhukaa kivoja mutta älkää puuttuko eliitin veronkiertoon ja yhteiskunnan sekä perustuslain purkamiseen, uskokaa rahaeliitti ystäväksi, unohtakaa eliitin sabotaasi demokratian luhistamiseksi sisällissodan syynä.

60-70-luvun mediailluusio loi koko ajan harhaisemman nuoren valevasemmiston, joka luovutti talouspolitiikan ja historian tulkinnan oikeistolle - kunhan sai puhua kivoja - aivan kuin hyvinvointi olisi vain toiveissa ja puheissa eikä talouspolitiikan tiukoissa linjauksissa yleisen hyvän periaatteella keinottelijoita ja salaisia sopimuksia vastaan.

Vanha vasemmisto vaipui kun "ilmainen raha" esitettiin 80-l mediassa täydellisenä pilkallisena voittona vasemmistosta. "Vasemmisto on turha" "Vasemmisto valittaa ja estää bisnestä".


Kun 80-l valheet romahtivat, nousiko vasemmisto sanomaan että oikeistolainen valheideologia keinottelusta, yhteiskunnan uhraamisesta New Yorkin pörssi-ideologian alle - lama-oikeisto ja tuhokeinottelu on painettava alas ja palattava pohjoismaisen mallin terveelliseen itsesuojeluun taloudessa yleisen hyvän periaatteella?

Ei. Valevasemmisto oli jo luotu, suuret massat eivät ymmärtäneet hyvinointia ja vakautta eli uutta 80-l Suomea juuri vasemmiston ideologiaksi vaan massamedia toisti keinottelijoiden laman aiheuttaneita valheita 90-luvulla "tehostamiseksi", eliitin juoksupojat olivat valloittaneet vasemmiston ylähierarkian eli puolueet eliitin rahalla ja päämäärätietoisella soluttautumisella.

  • CIA loi suojatulla salaliitolla toisen totaalisesti oikeiston talousdiskurssia tukevan valevasemmiston, vasemmistoliiton nopeasti kivapuhujaksi, josta ei ollut haittaa oikeistoeliitin kapitalistisen valtionkaappauksen eli EU- ja nato-politiikan jatkamiseksi. Itsenäisyyden ja demokratian halveksimisesta tuli toimittajien kilpailu eliitin miellyttämisessä. Saksalle alistuminen nostettiin taas korkeimmaksi tavoitteeksi Saksan talouden ja Saksan markan eli euron alle "euro"-puheella.  

Koivisto ja Lipponen jatkoivat kekkosteatteria loogisesti ja aivottoman uhkailun diktatuuria, koko ajan enemmän kovaa kapitalismia jyräten puhuen yhdestä ainoasta ratkaisusta vallan luovuttamisessa rahaeliitille vastoin kaikkea demokratiaa tietoa ja keinoja vääristäen venäjävihaa aina heilutellen uhkana, kaiken oikeistolaisen talouspolitiikan jyräämisen aivottoman perusteena pohjoismaista mallia halveksien vaikka se malli todistetusti toi ennennäkemättömän hyvinvoinnin ja nopeasti.

1989 lama johtui vain oikeistolaisesta pankkiirien ja keinottelijoiden vallan, vastuuttomuuden ja etuoikeuksien mielipuolisesta kasvattamisesta, ja kasvattamista on jatekttu 1982 lähtien selkeillä valheilla vastuu täysin kieltäen valtion tuhoojien projektissa. 2008 lamasta ei taaskaan tehty johtopäätöksiä oman talouden suojaamiseksi vaan alistumista keinottelijoille esitettiin valtion tuhoamisen jatkamiseksi.

Lamojen aiheuttajat on esitetty pelastajina oikeiston kierossa mediasodassa, oikeistolaisuuden ylistysoopperassa, Suomessa ei ole yhtään aitoa journalistia vaan vain oikeistolaisten päätoimittajien käskyläisiä - ja ihmiset uskovat valheita tehostamisesta jauudistamisesta kun koko ajan lamantuottajien keinoja vain lisätään vastoin pohjoismaista ihmisten ja sivistyksen mallia.


  • Kekkosen päiväkirjoja sisällissodan pyövelin ja hänen natsitoimintansa ajalta ei ole julkaistu vaikka Tarja Halonen ympäri maakuntia lupasi että nyt koittaa avoimuuden aikakausi ja ne avataan. Kieron median rummutuksen alla ihmisten täytyy ymmärtää että äärioikeisto löytyy hallituksesta ja eduskunnasta, ei kaduilta.

Nyt olemme siinä tilanteessa että virkamiehet suojelevat mahanmuuttajien aktiivista raiskauskulttuuria eli lapsiavioliittoja ja poikien silomista europolitiikan ja USA:laisen väestönsiirtopolitiikan käskystä.  Kuten myös tuhoamme omaa talouttamme kauppasodalla Venäjää kiroten vasemmistoliiton ja SDP:n tuella smalla kun USA lisää kauppaa Venäjän kanssa ensin käskettyään EU-maita kauppasotaan...

Natomaiden hyökkäyssotia kannattaa meidän eduskuntamme - tietysti valtamedien mielettömien valheiden suolaamana.

 

Kekkonen suostui CIA:n kylmään sotaan ja teollisuus olisi ollut reippaasti kolme kertaa laajempaa jos Suomi ei olisi ollut mukana USA CIA kylmässä sodassa. 

Aalto-yliopiston taloustieteen professorin Pertti Haaparannan mukaan Suomen kilpailukyky on yhä parhaimmalla tasollaan lähes 40 vuoteen. Vientituotteiden…
YLE.FI


Save democracy! Give voters what they want: exciting, colorful tribal-political conflicts, PLUS competent, boring government they don't have to think about.
MEANINGNESS.COMII


Amerikkalaiset joukot harjoittelevat Suomessa ja rajat ovat auki amerikkalaismielisille irakilaisille partalapsille - poliitikot tekevät kaikkensa luovuttaakseen pois turvallisuuden politiikasta palkkasotilasreserville myös Ruotsissa. 

Suomi ja USA:n geopolitiikka vallankaappauksena - todistetia ja linkkejä meiltä aktivisteilta löytyy
  • Se ,mitä näissä usan paljastuneissa nsa-ja cia-vakoiluissa ei koskaan mainita,on niiden potentiaalinen ja enemmän kuin todennäköinen hyödyntäminen teollisuusvakoilussa jenkkifirmojen hyväksi.Kaikki vain höpöttävät teroista ja kuinka heillä itsellään ei ole mitään salattavaa. Ei ole kohta töitäkään. Kuinka monta miljoonaa työpaikkaa ovat muut maanosat menettäneet siltä pohjalta,että usa on onnistunut varastamaan innovaatiot ja ideat. Kuinka monta miljardia on voittoja kadonnut jenkkien käsiin? Olis siinä työsarkaa oikeille toimittajille tutkia.  Varmaan vaatis omat vuotonsa saada lopullinen totuus selville.Tieto siitä,kuinka tietoa on hyödynnetty on ihan muualla,kuin siellä mistä vuodot nyt tulevat.  Jos missään.Nato aloitti sodan Euroopassa, hajotti luonnonvaroiltaan rikkaan maan USA:n senaatin asettamalla lailla (!) ja massamedia ei kerro, että CIA-nato koulutti ja aseisti muslimiterroristit hyökkäämään ensin Serbiaan.

Massamedian savuverhon takaa kansa saatiin iloitsemaan YK-sopimusten rikkomisesta ja siviilikohteiden pommittamisesta.

Herätys.

Jugoslavian hajottaminen USA:n ja Saksan toimesta käyttäen hyväksi jihadistien ja neo-natsien terroriryhmiä oli hallituksenvaihdosprojektien ensimmäisiä. Bosniassa presidentti Izetbegovic rakensi kalifaattia, joka on nyt vuosi vuodelta laajentunut kehittäen nimekseen Suur-Albania. Yhdysvaltoihin toisen maailmansodan jälkeen siirtynyt albaani-diaspora on vaikutusvaltainen kongressin lobbaaja. On kohtalon ivaa kuinka suomalaiset poliitikot Ahtisaaresta Rehniin ovat olleet tätä projektia edistämässä. Yhtä vilpittömästi kuin liittoutuessaan natsi-Saksan ja fasistisen Italian kanssa toisessa maailmansodassako?


The role of the United States in the breakup of the Socialist Federal Republic of Yugoslavia is often overlooked by people who are critical of Washington’s…
RT.COM

" Eikun meillä torjutaan harmaata taloutta kyttäämällä pulloja keräävien tyyppien veroilmoituksia ja aikapankkeja. Siellä ne suuret rahat liikkuvat" -- Roland Deschain


Suomen lainsäädännössä on ongelma, joka mahdollistaa ulkomaisten yritysten toimimisen Suomessa ilman, että se tulee veroviranomaisten tietoon, selviää…
WWW.UUSISUOMI.FI

Verottajalta jää saamatta pörssiosingoista yli 600 miljoonaa euroa. Suomen rikkain mies on Koneen pääomistaja Antti Herlin. Hän saa yrityksestään osinkoa viime…
KANSANUUTISET.FIVirallisuuden suggestio on suomalaisille mieluisin suggestio.

Suomalaisessa kulttuurissa on hyvin paljon "virallista" suggestiota, joka määrää kansalaisen hyväksyttävyyttä hyvänä kansalaisena.

Eliitin julistama "Normaalius" alamaisille kun on ollut hyvin, hyvin säädeltyä ja tarkkailtua ja tiukasti ansaittava määre. Normaalius on sitä  pyhää ja usein valtionkirkon siunaamaa, jotta omahyväisyydellä ei olisi rajaa suggestion varmuuden sinetöimisessä mm. avioliitollaan ylpeilevien suggestiossa.

Kaava on hyvin yksinkertainen patriarkaalisessa väkivaltakasvatuksessamme ja pakkouskontomme.

Konsensus oli suoraan kirkkokulttuurista, pakkouskonto. Erilaisuudesta on tehty uhkaavaa ja ahdistavaa ja siksi ahdistumme erilaisuudesta.

Koemme siitä uhkaa, mikä on meilta häpäisemällä kielletty. Koemme kuolemanpelkoa erilaisuuden, toiseuden edessä, koska meitä on uhattu hylkäämisellä, jos emme muokkaannu ja alistu tunnottomasti yhteisön normatiivisiin standardeihin.

Itsesääli ja alakulo on myös hyvin tärkeä osa suomalaista kelpaavuuden suggestiota

  • " Suomalaisten rituaali hämmentää ulkomaalaisia:
    "Hyvin outoa"

http://www.iltasanomat.fi/linnanjuhlat/suomalaisten-rituaali-612-hamment...


Eliitin hysteriaoperaatiot
 


 


Suomen valtio lobbasi äärioikeistoa


  • "Talvisotaan liittyy vieläkin monenlaisia myyttejä"
Kuuntele dokumentti:   http://oppiminen.yle.fi/artikkeli?id=15012

Ohjelmasarjan viimeisessä osassa tutkijat purkavat niitä. Haastateltavina Jari Eloranta, Sari Näre, Tiina Kinnunen ja Henrik Meinander. Toimittajana on Seppo Heikkinen.


Legendary NSA whistleblower William Binney (and creator of NSA's global surveillance system) confirmed to Fox News, that President Trump is "absolutely…
ZEROHEDGE.COM
Ajatus Euroopan unionin ydinaseohjelmasta saa huomiota Euroopan poliittisissa…
KANSALAINEN.FI|TEKIJÄ: PETRI SAARELA

Nordea-pankin pääanalyytikko Jan von Gerich varoittaa, että markkinat eivät tällä hetkellä lupaa hyvää Suomen ja suomalaisten tulevaisuudelle.
UUSISUOMI.FI


Hallitseva talousoppi on pyramidihuijaus, varoittaa ekonomisti Andy Xie.
VASTAVALKEA.FI

Mitä USAssa tapahtuu
.

Ei kommentteja: