torstaina, maaliskuuta 02, 2017

YLE:n suggestio-ohjelma pelon ohjaamiseksi

YLE pyöritti nationalisteja demonisoivaa tanskalaista sarjaa kuten YLE:n ja Hesarina voimakkain poliittinen propaganda yrittää väittää nationalisteja natseiksi.

Kaikki on Tanskassa hyvin mutta "nationalistit" tms ilmestyvät tappamaan hyviä ja vastuullisia poliitikkoja.
  
Vain propagandatarkoitukseen tehtyä, koko ajan maanista nationalistien pelkoa suggestoidaan katsojalle, dramaturgia on vain sivuosassa, katsojan emotionaalinen ohjelmointi on kömpelösti kaikkea painottava.

  • Historia kertoo natsisaksastakin aivan jotain muuta: natsit tappavat kaikki nationalistijohtajat ja poliisin ja massamedian  avulla nationalistit pakotetaan natsipuolueen jäseniksi. Nationalistit olivat vasemmiston ohella uhka pankkiireille jotka ajavat vain kolonisaatiosotia kuten nyt Irakissa, Syyriassa, Ukarianassa, Malissa ja Afganistanissa ym ym. 


Turvan tv-sarjassa tuo pois kaaoksesta palauttaa huutava isähahmo - tässä jaksossa. 

Uhka esitetään eliitin mieluisassa narratiiviharhautuksessa ulkopuolisena, juuri sitä venäjähysteria ja uusnatsihysteria koettaa vakuuttaa kun oikeisto tuhoaa pohjoismaisen mallin ja tasa-arvon rakenteet eliitin ryöstöretkelle.

Tämä ohjelmasarja on puhdas esimerkki modernista pelko-ohjaus-propagandasta. Kuten viime vuoden tanskalainen sarja venäläisten hyökkäyksestä Norjaan - joka oli vieläkin paranoidisempaa ja epäuskottavampaa nato-dramaturgiaa, tässä on enemmän "suostuttelua".
Osa 4/8. Peter, Mathiensen ja Hammernin leski yrittävät selvittää murhatun toimittajan salaisuuksia sekä yhteyksiä pääministerin hankkeeseen.
areena.yle.fi

 The Free Thought Project       video
Luuletko että massamedian takana ei ole ohjausta?
luuletko että valheet ovat vahinkoja?

  •   This is how they do it...  

3 363 367 näyttökertaa  - The Free Thought Project lisäsi uuden videon.9. syyskuuta kello 21:15
· Subscribe: http://bit.ly/2aiAowm
Israel's Ministry of Foreign Affairs has been criticised for sharing an "awful, warped piece of propaganda" after it published a satirical video about the history of the…
independent.co.ukEi kommentteja: