torstaina, maaliskuuta 02, 2017

Suvaitsevainen fasismi pohjoismaista mallia tuhoamassa: kaikki eliitin fantasian puolesta


Suomen ja Yhdysvaltain välinen aiejulistus puolustusyhteistyöstä allekirjoitettiin perjantaina Helsingissä.
KALEVA.FI
Turvan fantasiaa mainostetaan pelolla ja hysterialla, länsimaiden vaatimuksilla. Rintamalla.  

Kuten 30-luvun Suomessa moguli Erkon Helsingin sanomat ylisti härskisti Hitleriä. Tuntemattoman maahantulijan ja naista halveksivan islamin hyväksyminen sokeasti "hyväksi" ja heidän korottaminen koskemattomiksi ja heidän sopeutumattoman elämän kustantaminen lukutaidottomien haittamaahanmuutolla on fantasia utopiasta, jolloin minun hyvä tahtoni tekee muutkin hyväksi, minun antautumiseni estää "isää" lyömästä. Paha hyväksi, kuu juustoksi. 

Hyvän tahdon pakofantasia pois realismista ja oman fasistisuvun historiasta, peilautuva lapsellinen fantasia eliitin hyvyydestä kasvatuksen aivopesun kautta tuntematta suomalaisten fasistisukujen historiaa ja kirkon kolonisaatioterroria. 

Se on hakatun lapsen itsetuhoinen fantasia alistumisen marttyyri-ihmeestä vanhempien pahuuden vuoksi ilman itsesuojeluvaistoa tai fasistissuvun lapsen fantasia kaiken pahan pois pyyhkivästä hyväntahdon petoksesta ja todellisuuden torjunnasta. 

Psykohistorian trauman oireiden torjuntaa sokealla fantasialla: torjunnan aiheuttama käänteinen fantasia, inversiopaniikki. Se on inkvisition fantasia pahan poistamista kiduttamalla ja tunnistamalla vain kirkon /hegemonian leimatut vastustajat pahaksi ja kaikki massamedian hegemonialle alistuvat hyviksi ohjatuiksi kristityiksi/feministeiksi. 

Alistumisen maksiimifantasia ja leimaamisen hysteria: valtiomalli ja itsehallinta on nyt "vihollinen" eliitin luomassa projektiossa, jossa eliitti vapautuu kaikesta säännöstelystä ja tarjoaa massamediassaan palkkioksi alamaisille globalisaatiofantasiaa rajattoman mahdollisuuden uutena ihanana sateenkaari-fasismina, jossa tuomitaan paikallinen kulttuuri ja työläisten järjestäytyminen. 

Lahkologiikassa eliitille uskolliset ovat pelastettuja ja muut, tottelemattomat moukkia, kadotettuja, perussuomalaisia, uusnatseja, suomalaisia, juntteja.


Eliitin evankeliumi on nyt luopua itsenäisyyden prosessista, demokratiasta ja pohjoismaisesta mallista "suuremman hyvän vuoksi". Suomi ei saa suojautua Amerikan saalistavalta geopolitiikalta ja pörssikeinottelijoilta.


Suvaitsevaisuus on käynyt niin suureksi mediaoperaatiossa, että suvaitsevaisten valheesta on jopa luovuttu; enää ei puhuta pakolaisista vaan siirtolaisista.
Eliitin luoma uskonto on aina eliitin fantasia eliitin vallasta. Siksi eliitille on nyt tärkeää tuhota demokratia ja kansalaisten keskinäinen solidaarisuus. Eliitin veronkierto on se pyhä henki joka puhaltaa rajat nurin Saksan ja pörssi-ideologian euroterrorin alla.

Hyvin mainostettu fantasia on uskonnollinen kokemus: on vain autuus, "ei seuraamuksia". Paras tuote mitä kapitalismi voi tuottaa: alista ajatuksesi papille, maksa eliitin elintaso ja eliitti kiittää nöyryydestäsi.
Lahkomekanismissa eliitin ohjaama syntijärjestelmä korotetaan "kirkon" jäsenten ja syntisten leimaamiseksi eliitin taivaallisten visioiden hurmoskokouksessa.   
(Nyt kirkon alistumissaarnana on eliitin ohjaama suvaitsevaisuus-näytelmä "ilman seuraamuksia" ja ilman seuraamuslogiikkaa valtion ja identiteetin tuhoamisesta. Suuri fantasia.)

Sinäkin voit olla pyhimys ja tuntea olevasi eliittiä kun alistut enemmistön demokratian tuhoamiseen ja puolustautuvan valtion ja kansallisuuden tuhoamiseen. Et tarvitse demokratiaa kun sinulla on hyvä tahto eli fantasiaomakuva natiiveja parempana suvaitsevaisena.

Elintaso tuhotaan tavallisilta ihmisiltä kun moraalieliitiksi tuotteistetut ja aivopestyt eliitin rahalla nostamat kulttuurilemmikit, suvaitsevaiset, hajottavat eliitin projektissa pohjoismaisen mallin ja rauhan edellytykset ja kansallisen solidaarisuuden toimimalla lahkofantasian aivopesun mekanismilla. Antaudu, eliitti hoitaa kaiken, eliitti edustaa Jumalaa ja suuria näkyjä. 

Oikeiston kovaa köyhdyttämis-politiikkaa ajetaan nyt valehumanismin hunnun alla.
Fasistit eli vallanhimon eliitti ovat tuotteistaneet itsensä nyt tällä kertaa feminismiksi ja rajattomaksi globalisaatioksi ja esiintyvät taas vapahtajina, väestönsiirtäjinä, uuden rodunjalostuksen eli rotujen sekoittamisen ihanuuden julistajina "sisäsiittoisia suomalaisia vastaan" ja ilmaisuvapauden jaloina kieltäjinä kuten natsi-Saksassa ja siionistien Israelissa.


Hieman huvittuneena olen seurannut nykyvasemmistolaisten tanssia globalistien pillin tahtiin ja pohtinut mielessäni mitä Che Guevara tuumisi...
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN

Sipilä haluaa lisää elintasosiirtolaisia. Mitään tarvetta väestönsiirrolle Eurooppaan ei ole olemassakaan sillä kaikille on tarjolla siirtopaikkoja omassa maassaan.
"Näin maamme johdossa. Mitäs jos jeesustelija hommaisit ensin jokaiselle asunnottomalle asunnon, työttömälle töitä, ja vanhuksille ihmisarvoisen elämän ja käyttäisit ne verovarat kansalaisten terveydenhoitoon. Mutta eihän sulle vara-jeesus kelpaa. Sun mielestä pitää tuoda lisää halpatyövoimaa että saadaan rikottua kansakunnan solidaarisuuden rippeet ja sen jälkeen sä voitkin taas potkia mummoja ja sairaita teräskärkisillä uusliberalistibuutseillas. Mulla pieni kutina siitä, et jo näillä meriiteillä sä oot menossa sinne alakerran bileisiin, sitten joskus."   S. 
theeventchronicle.com          

   " Hegemonia on tullut paljastetuksi. 
Siinä pohjimmaisena liikkeenä on heimodynamiikka: se että meillä todella ON gramscilainen intellektuaalinen ja kulttuurinen hegemonia, joka systemaattisesti harjoittaa intellektuaalista ja kulttuurista RASISMIA. Hegemonia on hävitystä, silkkaa hävitystyötä. Eikä se mistä tässä on kysymys, ole ihonväristä kiinni. Kun hegemonia on julistautanut kaikkivoipuuttaan ja alistanut kriitikkonsa, hegemonian kaikkivoipuuden kyseenalaistaja ilmestyessään näyttämölle kanavoi KAIKKI tukahdutetut (ja keskenään ehkä miten yhteismitattomat hyvänsä) energiat. Tässä ei ole kysymys mistään, ja tässä on kysymys kaikesta. " Käymälä SPR - eliitin kultamuna  
Tilikauden tuotot 2014 olivat 116,4 milj. €, josta kotimaista ja kansainvälistä apua annettiin yhteensä 40 milj.(34%)  
    Tuotoista 66 % meni SPR:n omiin kuluihin.


 Wikipedia  
"Alun perin hegemonia  
tarkoitti poliittista hallitsemista tai ylivaltaa erityisesti valtioiden välisissä suhteissa. Sittemmin sillä tarkoitettiin Antonio Gramscin määrittelemänä hallitsevien yhteiskuntaryhmien kulttuurista ylivaltaa. Eliitit hallitsevat kansalaisia ideologioiden avulla, eivät nojaamalla fyysiseen väkivaltaan.[1] Laajemmin hegemonia merkitsee monimutkaista kokonaisuutta, joka yhdistää toisiinsa poliittiset, sosiaaliset ja kulttuuriset voimat, tai ne aktiiviset sosiaaliset ja kulttuuriset voimat, jotka ovat kokonaisuuden kannalta välttämättömiä elementtejä."


There is a growing anti-intellectual dumbing down of our culture
PSYCHOLOGYTODAY.COM


Jani Ketola 

Vielä yksi avautuminen. Suomessa päättäjät näkee natseja joka nurkassa, mutta miksi ihmeessä ette näe Itä-Ukrainaan asti. Mikä tämä kyseinen globaalin eliitin tukema rosvojoukko on joka pommittaa päivittän Donbassin siviilikohteita. 
Koska tuomitsee Li Andersson tämän? Koska Orpo? Koska Ville Niinistö? Milloin ottaa Paula Risikko kantaa? Hoovee teistä jokainen.

  
YK:n tärkein lausunto ikinä.

Jokainen selväjärkinen on tiennyt tämän alusta asti faktoihin perustuen.

YK tunnustaa Amerikan terrorismin Syyriassa ja Irakissa

           


"There is no civil war in Syria"    Only foreign terrorism.

Samoin Yemen ja Mali ovat natomaiden terrorismin ja aseiden kohteena
henkilön Mark Blackford julkaisu Face
-- And Washington Post, BBC, Sky/ Fox news, the Guardian newspaper, Huffington Post, AP and Rulers.

All of them trying to legitimise USA, Britain, NATO cohorts along with Israel and Saudi Arabia, as having the right to kill mothers children, where and when they like.
Just forget about the foreign policy of these people and look around you in the countries you live in. The austerity and poverty they are Inflicting as they constantly tell you the rich, banks and corporations are to be saved, people are allowed to be richer than whole nations, or humanity will fall apart.

Financial news reports are preaching to you as a minister on the pulpit...  You never really understand what the message is or means, they get rich watching you pray to them?

aamulehti.fi
Komission puheenjohtaja muun muassa lupasi kaksinkertaistaa noin 600 miljardiin euroon niin sanotun investointirahaston, jonka kehittämistä ohjaa suomalainen komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen...Ei hyvältä kuulosta.

1. The funds of NSDAP 1919-1933: There were enormous sums
2. Sponsors - door opener - armament producer: overview with sources
3. Sponsors and door openers for Hitler 1919-1923
4. Money for Germany: Inflation of 1923 - reparation plans - Wall Street bankers installing their syndicates - and German industrials
5. Wall Street manipulators allowing stock market crash of 1929 - and also the following crises
6. Young Plan of 1930 - war manipulators of Wall Street finding their Hitler for "recovery" of Europe after the stock market crash
7. Cover-up of violence of SA and NSDAP in 1932 - election of 1933 and enabling statute
8. Bubbling financial sources for Hitler with his dictatorship since 1933
9. In 1945 nobody wants to have financed Hitler

Hitler's financiers:

Henri
        Deterding, boss of Royal Dutch Shell, portrait   John
        Davison Rockefeller senior, boss of Standard Oil,
        portrait   Henry Ford,
        portrait   Max
        Warburg, boss of banking house Kuhn, Loeb & Cie.,
        portrait  Mussolini,
        profil   John Foster
        Dulles, portrait  Victoria
        Feodorowna, Russian tsarina and Grand Duchess   Vasilij
        Biskupskij, mediator of contacts between Hitler and
        Russian tsarists in Paris believing only at a military
        victory against Moscow   John Pierpont Morgan (J.P. Morgan), profile with
        top hat, 1928   Emil
        Kirdorf, portrait with sailor's hat   Fritz
        Thyssen, portrait   Gustav Krupp,
        portrait
 


Natsijoukkojen pastori Kalervo Kurkiala ihannoi juutalaisesta aineksesta puhdistettua germaanista kristinuskoa. Hänen edeltäjänsä kauhistui joukkomurhia.
VALOMERKKI.FI

"Suomalaisten kenttäpapit olivat erikoisuus sikäli, että SS oli aatteellisesti ateistinen organisaatio, ja sotilaspapit toimivat yhdysupseerin nimikkeellä. Kaatuneiden saksalaisten SS-miesten haudalle ei pystytetty ristejä vaan pakanalliset symbolit, mutta suomalaiset SS-pastorit huolehtivat ristin pystyttämisestä kentälle haudattujen maanmiestensä haudoille." 
"Tarmokas ja nuorekas joukkomurhaaja. Näin kuvasi Kalervo Kurkiala päiväkirjassaan Ukrainassa tapaamaansa natsipuolueen paikallispäällikköä, joka oli juuri teloittanut tuhansia juutalaisia."        Irvokas teatteri on avoimen fasistista kuten oli 30-luvun saksassa - teatterioikeudenkäynnit mediassa    

Helsingin Sanomat julkaisi maanantaina uusnatsistisen Suomen vastarintaliikkeen mielenosoituksen yhteydessä Helsingin Asema-aukiolla tapahtuneesta… HS.FI
Mihin tarvitaan vapaakauppaa, suurempia talousalueita, talouskasvua? Miksi se hyödyttää kuluttajaa? Ei heikkohermoisille joilla on taipumusta painajaisiin. Kapitalismi on kovaa peliä kun sen ymmärtää. Syitä on
AUVOROUVINEN.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI


Europe on the Edge of Total Financial Blowout

Deutsche Bank Moosburg, Germany Photo: Björn Laczay

Ei kommentteja: