torstaina, maaliskuuta 02, 2017

Todellinen YLE:n historia ja sensuurin terroriTodellinen YLE ja HS.

Eliitin massojen ohjauskeksukset.


Lyhyesti.

YLE on aina ollut rahaeliitin suojana, hurja hysteerinen sensuuri eliitin salaliitoista, kansaa miellyttävästä suorasanaisesta musiikista ja kuinka eliittifasistit saivat jatkaa sodan jälkeen suojattuna ilman mainintoja toiminnasta natsien kanssa ja fasistien toiminnassa Suomessa poliisin avulla, fasistien terrorismista Neuvostoliitossa viranomaisten avulla 20-l. Suurimpana suojeltuna Kekkonen oli natsien ideologisessa työssä rotuoppia vaatimassa Ruotsissa ja muualla Pohjoismaissa. VALPO jatkoi sodan jälkeen fasisteilla miehitettynä vasemmistokansalaisten terrorisoimista, työpaikoista erottamista, kidutushoitoon suljetuille osastoille ja YLE ei koskaan siitä suostunut uutisoimaan. Ei koskaan. Olen jutellut itse ihmisten kanssa jota Supo on vienyt suljetulle osastolle kidutukseen, aiheettomaan kemialliseen horkkaan. YLE:llä on aina ollut kiellettyjen biisien lista, aina.

  • Natsien palkkalistoilla Kekkonen ja rotuoppikirjan saksassakin julkaissut Ryti, moguli Erkko olivat 100% natseja, ja kaikki fasistisuvut, jotka olivat vaatineet sitoutumista natsien maailmanvalloitukseen, jätettiin Suomessa valtaan ja Kekkonen nostettiin valvomaan täydellistä mediasensuuria suomalaisista fasisteista ja valpon sekä supon jatukavasta terrorista. Kekkosen kirjasensuuritoiminta on vieläkin salailun aihe. Ev-lut kirkko ei ole vieläkään sanonut irti kirjallista sopimustaan natsien kanssa. Ranskassa on arkistossa enne tlvisota suomalaisten sopimuksia natsien kanssa, ulkoministeriöllä salattuna ainakin 5 kirjettä Mannerheimilta Hitlerille kopioina, tuhansia dokumentteja myös salattuna vastoin lakia.


YLE on ollut naurettavaa porvariterroria, aina, valevasemmisto on taktisesti esitelty aidon analyyttisen vasemmiston sijaan ns reporadion "laulavana vasemmistona". Repo oli Kekkosen ystävä YLE-harhautusteatterina.  YYA-sopimushysteria oli fiktiivisen fobian ja hysterian levittämistä, se oli Kekkosen ase YLE:n avulla, ei sillä luotu luottamusta ja rauhaa vaan se perusteettoman hysterian paine esitteli selvästi Neuvostoliiton uhkana - osana CIA-USA:n kylmän sodan aggressioita ja propagandakuvaa. YLE rummutti monesti päivästä päivään viikkoja YYA-sopimuksen keksittyjä kriisejä ja aiheettomia pelkoja Kekkosen suusta.

Psykologista ja poliittista terroria strategisella suunnittelulla jotta diktaattorikultin Kekkonen esitettäisin vapahtajahahmona jopa kirkon avulla joka sunnuntaiaamun teatterituokiossa.

YLE ja HS ovat poliittinen kaunistelun ase, eliitin teepöytä.

CIA:n kanava.  
 


     
"Päivärinnan mukaan Atte Jääskeläisen mielestä Ylen tehtävä on rakentaa parempaa Suomea, mutta Päivärinnan journalistisiin arvoihin sellainen visio ei istu.  
–Kuka määrittelee, millainen se parempi Suomi on? Minusta median pitää kuvata Suomea sellaisena kuin se on. Siksi olen itse kutsunut haastateltavia yhteiskunnan laidasta toiseen, toimittaja kertoo Hesarille."


Teollisuuden terrorismi - YLE on aina suojellut suuria terrorioperatioita.
Mauno Koivistokin kielsi ja YLE heti totteli eikä uutisoinut Tshernobylin onnettomuudesta kuten ei Englannin ja Amerikan ydinvoimalaonnettomuuksista reaaliaikasesti. Suomalaiset saivat säteilyvammoja ja menettivät miljoonia elinvuosia koska eivät tienneet syödä jodia Tshernobylin alussa.  Rokoteteollisuuden valeinformaatio on aina ollut YLE:n tukemaa tieteen raiskaamista. 
24.7.2016. Julkaistaan perheen luvalla. HPV-rokotteesta vakavia haittoja kärsineitä on Suomessa useissa perheissä, eli kyseessä ei ole ainoa tapaus, jossa HPV-rokotteesta on Suomessa tullut vakava haitta. Joukko perheitä pitää yhteyttä keskenään.
ROKOTUSINFO.FI

Piispojen ja uskonnollisten johtajien valtaa YLE on aina tukenut törkeällä tavalla kaikkea muuta kuin journalismin ja demokratian periaatteiden mukaisesti.  

Kirkon pedofiilien suojeluoperaatiossakin YLE piti ja pitää tiukkaa sensuuria
Sosiologien epävirallisten arvioiden mukaan kirkossa on suhteellisesti eniten psykopaatteja

Sosiologien arvioiden
mukaan kirkossa on suhteellisesti
eniten psykopaatteja
                
" Kirkollista globalisaatiota. 
Jo tämän kirkon pedofiilien suojelutapauksen tkaia kaikkien sivistyneiden ihmisten tulisi erota kirkosa sillä eliitin luoma kirkkofantasia ei aijo muuttua vaan on eliitin vallan käyttöä varten luotu koneisto.


.


YLE suojeli eliitin perustuslaillisen vallankaappauksen kattavalla sensuurilla:

laman aiheuttaneet kaappasivat itselleen lisää valtaa aiheuttamallaan romahduksella. Kauppasotien kohteena olleen Neuvostoliiton romahduttaminen oli vain 20% Suomen lamasta.


TEKIKÖ KOIVISTO VALTIOPETOKSEN NS. KOIVISTON KONKLAAVISSA?   Jorma Jaakkola kertoo, että Suomen presidentti Mauno Koivisto teki ns. Koiviston konklaavissa eli oikeuspoliittisessa seminaarissa 26.03.1992 valtiopetoksen!   Väite…
PROMERIT.NET  Sielun Veljet Kansallispäivä.

Ei kommentteja: