perjantaina, maaliskuuta 24, 2017

Kirje kansanedustajille 2017 - SOTE, NATO ja Eduskunta   Mitä voimme oppia Kreikan tilanteesta?

Kannattaako keskustan ja demarien jatkaa Sipilän ja Kataisen eli EVA:n ja EK:n amerikkalaista itsetuhon politiikkaa?  Eikö hallitus kannattaisi kaataa hallituksen kaaottisen sekoilun takia? 
     
Kaikki vertailut todistavat että pohjoismaiden itsenäinen malli on ollut maailman tehokkain talousmalli ja siihen voimme taas palata hyvin mielin.  

Toteuttaako hallitus nyt lupauksia, 
joita kansanedustajat antoivat kansalaisille vaaleissa?

Onko talous pelastettu Brysselin käskyillä ja Suomen alistamisella Saksan ja Amerikan ideologiseen ohjaukseen? Kunnioittavatko kansalaiset nyt europoliitikkoja? 

Euro ja EU-lait eivät ole yhteinen projekti tai hyvinvoinnin luontia vaan vallan luovuttamista pankkiireille ja ylikansallisille yhtiöille.   

SOTE on pelkästään kuntien omaisuuden ja vallan luovuttamista ylikansallisille yrityksille, joiden ainoa päämäärä on nostaa terveydenhoidon kustannuksia Suomessa - pörssiyhtiöiden ainoa päämäärä on nostaa kustannusten hintatasoa sitomalla poliittisia päätöksiä kapitalistiseen pörssi-ideologiaan tuhoamalla järkevän pohjoismaisen mallin järjestelmää.  Pörssiyhtiöt ajavat kurjuutta ja pahinvointia rahanhimon tähden, pörssin periaatteilla ja keinoilla.

Kapitalismi ei ole markkinataloutta vaan kartellien taktinen vallankaappaus paikallisen talouden ja hyvinvoinnin kaappauksessa.
  
Valtio on olemassa etupäässä suojellakseen kansalaisia rikkaiden mielivallalta ja siksi perustuslakimme on hyvin humanistinen ihmisten turvaksi. Pohjoismainen malli hyvinvoinnin takaamiseksi.      

Suomi on nyt Euroopan tehokkain terveydenhuollon kustannuksissa  - mutta samalla tuottaa eniten karmaisevia hoitovirheitä ja miesten kuolleisuutta Euroopassa karsittuna pois alkuperäisestä mallista. Onko bisnes tärkeintä vai ihmisten terveys?  

Meidän täytyy palata todistettuun itsenäiseen pohjoismaisen mallin terveydenhuoltoon vain viranomaisten kontrollissa ja lopettaa rahan lappaminen vastuttomille pörssiyrityksille jotka vastuuttomasti eivät hoida sairaimpia ihmisiä vaan työntävät sairaimmat suoraan takaisin kunnille ja valtiolle hoidettavaksi valheellisessa rahanteossa kevytsairauksissa.

 Eikö Talvivaara ole todistanut
kuinka tuhoisaa pörssi-kapitalismin vaatimusten kunnioittaminen on?

Kapitalistit eivät sijoittaneet Talvivaaraan vaan ovat kaapanneet veronmaksajien rahoja jo 1200  miljoonaa sekä puhdistuskuluja tulee olemaan n 1000 miljoonaa pois veronmaksajilta jotta pörssiyhtiöt voivat leikkiä suomalaisten rahoilla.  

Kansalaiset eivät selvästikään halua kauppasotaa Venäjää vastaan, joka on nyt yllättäen nostettu hallituksen prioriteetiksi ja vientitalouden alasajoksi ilman faktoja.  

Onko eduskunnalle kerrottu kuinka monta firmaa on tehnyt konkurssin Amerikan vaatiman ideologisen kauppasodan ja US Amerikan  geopoliittisen venäjävihan takia?

Missä on nyt opetus ja viisaus Suomen puolueettomuuden ainoasta mahdollisuudesta olla ulkopuolella suurvaltojen ja Amerikan imperialismin riidanhaastamisesta ja korruptiosta? USA:lla on 1600 sota- ja vakoilu-tukikohtaa maailmalla ja se on sytyttänyt Syyrian sodan, Irakin sodan, Libyan sodan, Afganistanin sodan ja tappanut yli kolme miljoonaa ihmistä nyt jatkuvissa hyökkäysodissa. Suomi on mukana myös Ranskan hyökkäyssodissa Malilla.  CIA ja mossad ovat perustaneet kolmen vuoden aikana uudet sotilalliset vakoilukeskukset myös Helsinkiin - onko tämä eduskunnan tiedossa selvästi?  

Onko eduskunnalle tehty selväksi että ETYJ on antanut puhtaat paperit Venäjälle mm. Ukrainan tilanteen suhteen ja että vain Amerikan ohjaama Kiovan amerikkalaisten määräämä nukkehallitus rikkoo Minskin sopimuksia jatkuvalla laittomalla tykkitulella siviilikaupunkeja vastaan, jotka vain haluavat eroon kansainvälisten lakien mukaisesti Kiovassa tapahtuneesta aseellisesta vallankaappauksesta, joka tapahtui Amerikan USAID:in ja CIAn laajasti rahoittamana, eroon laittomasta presidentin karkoittamisesta ja parlamentin aseellisesta valloituksesta ja vasemmistopuolueden kieltämisestä.  

Turvallisuuspolitiikka ja Suomi. 

Lupasivatko kansanedustajat äänestäjille lopettaa Suomen puolueettomuuden ja tuoda sata hyökkäyshävittäjää lentämään Suomen taivaalle kuten nyt US Amerikan johtamassa sotaharjoituksessa tapahtuu?

 Hallitus on lopettanut Suomen puolueettomuuden sillä armeijan alistaminen Amerikan aggressiiviseen geopolitiikkaan on armeijan sitomista Amerikan käskyvaltaan. Suomi on mukana hyökkäyssodissa Irakinssa, Afganistanissa ja tuntemattomissa kohteissa. YK ei ohjaa Amerikan ISAF:in terroria ja kuolemanpartioita Afganistanissa.

Suomen "puolustusvoimien" aseistuskaan ei ole nyt järkevää puolustusta varten vaan europuolueet lobbaavat hurjan li 70 miljardin euron summasta hävittäjiin jonka päätarkoitus on rahoittaa Amerikan sotateollisuutta ideologisesti. Hävittäjien elinkaarikustannukset todellakin lähenevät jopa 100 miljardia euroa ja niillä ei ole mitään merkitysta Suomen puolustamisessa sillä mikään ase ei Suomea puolusta suurvaltojen tosikonfliktissa.  Suomlaiset kärsivät nälkää ja lääkehoidon puutetta, mielenterveysongelmia, ammattiliittojen vähenevät työssä käyvät palkatonta ylityötä, työläiset turvtonta pätkätyötä ja asunnottomuutta ja eduskunta on laittamassa vähintään 70 miljardia sotaleikkikaluihin, hyökkäyslentokoneisiin ja ksutantamassa Amerikan sotaharjoituksia Suomessa?

EU purkaa demokratiaa ja tämäkin on perustuslain vastaista toimintaa. Suomi menettää joka vuosi n 7000 miljardia euroa EU:n tullikielloissa sekä suoraan luovuttaessaan tullimaksuja EU:lle. 7000 miljardia. Tuore skandaali pilaantuneen lihan tuonnista kertoo kuinka EU halveksii omavaraisutta ja pakottaa EU-lailla tuomaan maahan jopa pilaantunutta lihaa, jos yksikään EU-maa hyväksyy jonkin tuotteen "turvallisena" pörssifirmojen korruption takia. Tätä pilaantunutta lihaa on pakkosyötetty lapsille ja vanhuksille tillilihana.  

Miksi koulutus ja yliopisto täytyy tuhota amerikkalaisen ideologian takia? 

Miksi eliitin veronkierto ja verohelptukset 35 miljardin edestä ovat koulutuksen ja terveydenhuollon edellä? 

Miksi ajaa taloudellisesti ja moralisesti romahtaneen amerikkalaisten geopolitiikkaa ja vaatimuksia Suomessa?

Euro valuuttana on todettu satojen talousasiantuntijoiden toimesta tuhoisaksi valuuttahirviöksi muille kuin Saksalle sillä EU on nyt vain USA:n ohjaaman Saksan väline Saksan talouden ja poliittisen vallan laajentamisessa suuryhtiöiden apuna. EU mainostettin meille ihmeellisenä "hankkeena", joka nostaa jokaisen maan elintasoa mutta nyt vain ylikansalliset yhtiöt ja pankit juhlivat järkyttävillä voittokatteilla, joita rahoitataan jopa suoraan veronmaksajilta tukiaisina samalla kun palkkojen laskemista vaaditaan jatkuvasti alaspäin - ylikansallisten pörssiyhtiöiden voittojen tähden.    

Eurosta on irrottauduttava nopeasti omin ehdoin Islannin esimerkkiä juhlien - nyt esim. Italian ja Espanjan romahtaessa EKP:n sekoilevien europankkien ja Lontoon veronkiertopankkien velka-ansoihin - kaikki muut pohjoismaat ovat vapaita euron pakkovallasta ja milloin tahansa voivat korjata ja ohjata omaa valuuttaansa itsenäisesti kun haluavat. Ruotsissa pankit tukevat etupäässä vain ruotsalaisten omistamia yhtiöitä, suomessa oikeistolainen politiikka vaatii ideologisesti myymään kaiken pois Suomesta ja piilottamaan rahan pois paratiisipankkeihin ja siis tuhoamaan suomalaisen talouden.  

  Brysselin EU kulkee myös tuhoa kohti kriisejä vain kasvattamalla sillä keskusjohtoinen valtapolitiikka on sokea ja vallanhimoinen ilman vastuuta - pankkiirien sanelemana luoden köyhyyttä ja velka-ansoja.

Kreikan kauhuista  näemme mitä EU ja Saksa, Lontoo (ei ikinä ollut euro-aluetta) sekä Ranska tekevät kun on saanut pienemmän valtion velka-ansaan. Ryöstä ja moraaliton tuho.

Kataisen ja Urpilaisen valheet ovat nyt selvillä joten politiikan suunta on vaihdettava eikä ole enää turvauduttava valheisiin euron tukemisesta ja Suomen uhraamisesta.  

Ei ole itsekästä puolustaa suomalaisia vaan järkevää ja perustuslain mukaista.

Onko työttömien kiusaamisesta tullut Eduskunnan päätehtävä? Työvoimahallinnon yksityistäminen on perustuslakia vastaan kuten on SOTE: kunnalla on perustuslain mukaan selvä oikeus itse päättää terveydenhuollon pitämisestä kunnallisena ja valtion valvomana.

Eduskunta on pahasti erehtynyt uskomaan oikeistolaisten väärää tietoa amerikkalaisesta talousopista (think tank Chigagon pojat) sillä 60-80 luvuilla valtio loi mainiosti täällä bruttokansantuotetta ja töitä kansalaisille 100% valtionyhtiöillä ja suojatulleilla. Pörssiyhtiöt eivät Suomea nostaneet vaan palkkojen nostaminen ja yleinen solidaarisuus, sosiaaliturva ilman ehtoja ja kiusamista.    

Globalisaatio on tyhjä retorinen sana,
jolla on vaatien tuhottu Suomen oma valuutta ja tullisuoja.

Oikeisto vaati ja antoi mm Ranskalle ilmaiseksi suomalaisen teollisuuden patentit laivateollisuudesta ja paperikoneteollisuudesta. Tämä operaatio on pidetty julkisuudelta salassa mutta liittyy Brysselin, Ahon, Lipposen, Kataisen ja Ahtisaaren painostukseen että "Suomen on uhrauduttava suuren EU-projektin hyväksi". Ahtisaari on toiminut Washingtonin globalisaatioprojektin salaisessa organisaatiossa nimeltä Trialeteraalinen komissio, jonka tarkoitus on tuhota kansallisvaltioiden demokratia ja oma talous.  

 Miksi "globlisaatio" on valhe:

 Kiina ja Intia kasvavat vain ankaran tullimuurin takana.

Käytännössä "globalisaatio" on valhe sillä suurimmat kasvajat toteuttavat 70-luvun omaa tullisuojaa ja sääntelyä hyvin tiukasti.  EU esitetään "globalisaation" edistäjänä ja Euroopan mainta kielletään harjoittmasta omaa tullipolitiikkaa ja alistumaan Intialle ja Kiinalle - tietysti wall streetin ja Lontoon pörssien käskystä.  

Pohjoismainen malli luo taloutta ja ennenkaikkea suojaa taloutta samalla kun käydään säädeltyä kansainvälistä kauppaa.  

Vierastyövoima ja väestönsiirto on kiellettävä sillä terve valtio-oppi edellyttää tietysti oman valtion suojelemista ja omia rajoja omalla valuutalla ja omien kansalaisten työllistämisellä. Tämä on demokratian ainoa edellytys. Nyt Suomeen kohdistuu turhaa ja aiheetonta, erittäin kallista väestönsiirtoa maista, jotka YK on julistanut turvallisiksi ja joissa  käy päivittäin  tuhansia kaupallisia lentokoneita kuten kaikissa valtioissa. Miksi kehitysmaista tuodaan maailman kalleimpaan maahan ihmisiä vieraaseen kulttuuriin?

Väestönsiirto on selvästi suuryhtiöiden ja USA:n taktista kaaospolitiikkaa, jolla suuryhtiöt ja USA hakevat itselleen valtaa ja pakottavat Euroopan maita siirtomaiksi eli halpatyömaiksi.  

Pohjoismaiseen malliin paluu itsenäisesti on ainoa talouden pelastus.  

Valtion on toimittava omilla ehdoillaan ja omien etujen puolesta jotta elintaso ja rauha palaa.

Oikeisto on paljastunut valehtelijaksi amerikkalaisen uusliberalismin tyhjillä väitteillä ja EU:n talouskatastrofi johtuu nimenomaan kansallisvaltioiden purkamisesta ja teollisuuden siirtämisestä Aasiaan ja pienemmistä euromaista Saksaan tai Ranskaan.

Tuhokapitalismi ei pelastanut eikä luonut sijoituksia Suomeen.

Oikeistolainen valtion tuhoaminen on lopetettava ja valtion on suojeltava yksilöitä ja omaa yhteiskuntaa valtion suojassa.

Kaikki vertailut todistavat että  pohjoismainen malli on ollut maailman tehokkain talousmalli ja siihen voimme taas palata hyvin mielin omalla markalla ja myrkyllisten elintarvikkeiden tuontia itsenäisesti kieltäen.  

Kaivokset on ehdottomasti kansallistettava sillä pörssiyhtiöiden saastuttamista ei ole edes tutkittu vaan salattu mm kultakaivoksien toiminnassa. Kemiran kaivokset, joka on nyt GrowHow, luovutettiin tahallisilla väärillä tiedoilla kaivoksen mineraalien laajuudesta sekä arvosta ja siten siirto tapahtui eduskunnan huijaamisella ja on kansallistettava siksi selvin perustein.  GrowHow'n kaivokset ovat arvoltaan yli n 300 miljardia.  

Me tarvitsemme järkeä, lainmukaisuutta ja itsenäisyyttä.  

Euro on jo tuhoutunut ja liittovaltion diktatuuri eliitille ei ole oikea ratkaisu.

   Linkit


  Talousrealismia  mm. Suomen kuvalehti:


Yhteisestä rahasta tuli Euroopan julma hajottaja
 – Euron synnytys muistuttaa rikollista ihmiskoetta
- ESSEE: Euro otettiin käyttöön puoli vuosisataa liian aikaisin, arvioi professori Markku Kuisma.

Parkkonen, analyysi taloudesta
 Vuosikymmenen virhe: Väärä talouspolitiikka on maksanut Suomelle jo 21 miljardia euroa


TALOUS

Taloustieteen professori: Pankkiireilla on niskalenkki poliitikoista


kuva arhi kuittinen 2017

Ei kommentteja: