torstaina, maaliskuuta 02, 2017

HS ylistää natsia ja sodan sytyttämistäObama ja Washingtonin sotahuone- think tank etsii sotaa.

Massamedia tukee sotataloutta.Right at this very moment, we are being sold on this war by the media, politicians, intelligence…
ZEROHEDGE.COMTilanne on hyvin vakava ja SIKSI Hesarin tuore SS-miestä ylistävä artikkeli on todella paha julistus ylpeydestä sodan sytyttämisen historiasta Euroopassa.

Natsi esitetään herrasmiehenä ja suhteellisuudentajun esimerkkinä - vaikka ei kadu natsien sodan aloittamista ja toimintaa. Maltillisena kun ei tapa keskitysleirivierailulla ihmisiä vaan antaa Mengelen ym tappaa. natsien alueilla oli 15000 orjaleiriä eli keskitysleiriä joiden kuolemia ei selvitetty koskaan. Volkswagen, Audi, Dr Oetker rikastuivat huikeasti ja saivat sodan jälkeenkin markkinakaappaus-etuaseman orjilla tehdyllä rahalla. En osta Oetkerin pikapizzoja, sen voitte arvata.

HS-perustaja, oligarkki ministeri, Eljas Erkko, talvisodan sytyttäjä, oli itse natsi ja toimi 20-30 -luvuilla ahkerasti natsien kanssa kuten U Kekkonen natsien palkkalistoillakin edistääkseen eliitin ohjaamaa fasismia ja demokratian tuhoamista, "vasemmiston ja humanistien estämistä".
 
Nyt vasta viime vuonna tutkijat uskalsivat julkisesti tunnustaa että RYTI oli myös mukana kustantajana julkaisemassa saksan ja suomenkielistä rotuopasta ennen sotaa, natsikelpoista hyökkäyssodan motivoivaa teosta tietysti. Natsit lukivat toki ensin ruotsalaisia rotuteorioita 20-luvulla.
Artikkelissa natsi esitetään hyvätapaisena ja tottelevaisena. Eli eliitille mieluisana natsina, "virkamiehenä".

Diskurssina natsi esitetään auktoriteettina "uusnatseille" - samalla kun Hesari on hiljaa CIA:n rahoittamista ja kouluttamista natseista Kiovassa ja Ukrainan USA-ohjatusta hallituksesta käymässä tykkisotaa siviilikaupunkeja vastaan.

Nationalistit esitetään artikkelissa pahana uhkana jos eivät tottele eliitin natseja. Uskomaton narratiivi heitetään ihmisten silmille. Vanhaa natsia ei esitetä tyhmäksi vaan "hyvin koulutetuksi" ja rationaaliseksi ihmiseksi hyökkäyssotiin suostuneena - kunhan on hyvä koulutus, saa raiskata väärän rotuisia naisia.

Natsithan tappoivat kaikki nationalistijohtajat Saksassa teollisuus - ja pankkieliitin käskystä.

Tätä ei koulussa selvästi opeteta, tuskin lainkaan.

Arvo Ylpön toiminta natsien lääkärikonferensseissa ja järjestössä on 100% yhä sensuroitu. Suomessa tutkijoiden toiminta on etupäässä emotionaalista ja toistaa oikeiston hegemoniamantraa "Ei kannata repiä haavoja auki" - jotta fasistisukujen toiminnan laajuus ennen talvisotaa ei paljastuisi.
Jouko Jokisalon kritiikki HS:n SS-miehiä koskevaan 
kirjoitukseen 6.1. Vasemmistopaja-sähköpostilistalla: 
" Päivä alkoi todella huonosti, kun rennosti alkoi lukea aamun Hesaria. Lehdessä on 3 sivua SS:n ja suomalaisten SS-miesten valkopesua. Nythän elämme suomalaisten SS-miesten elämänkertojen buumia. Jarmo Huhtasen tekemä juttu: "ENTISTÄ SS-MIESTÄ EI KADUTA". on tässä sarjassa samaa valkopesua. Juttu käsittelee SS-untersturmführer Brynolf Palmgrenin "kokemuksia" SS-joukoissa omin sanoin. 
Jutussa Palmgren toteaa SS:n upseerikoulusta:  
"Siellä oli erittäin hyvä koulutus. Sanoisin, että se oli herrasmieskoulu. Siellä opittiin muun muuassa käyttäytymään daamien kanssa." 
Sen lisäksi siellä vietiin vuorille ja opetettiin "pujottelua". Tämän siis lukija saa tietoonsa. Ei esimerkiksi sitä, että ko. koulun opetuksen tärkeänä tavoitteena oli juurruttaa "kokonaivaltaisessa mielessä SS-mukainen elämänasenne". Siellä koulutettiin upseereita kaikille SS:n joukkoihin; SS-Verfügungstruppe, Ordnungspolizei (poliisijoukkojen upseereita, jotka sijoituspaikka oli keskitysleirit ja osallistuivat myös juutalaisten lopullisen ratkaisun toteuttamiseen), SS-Totenkopfverbände ja Sicherheitsdienst (SD). Sotilaallisen koulutuksen, pujottelun ja "herrasmieskoulutuksen" lisäksi kuului "maailmankatsomuksellinen kasvatus", johon sisältyivät mm. sellaiset aineet kuin "germaaninen historia", "arjalainen rotuoppi" ja ns. "suursaksalaisen elintilan filosofia". Tämä opetuksen tavoitteena oli tuottaa identifikaatio SS-ideologian perusperiaatteiden kanssa, joihin kuuluivat mm. geopoliittiset valtatavoitteet (kansa ilman tilaa, elintilan saaminen idästä), sosiaalidarwinismi, "arjalaisen herrarodun" eloonjäämistaistelu, antikommunismi ja antisemitismi. Näistä ei sanaakaan jutussa. Todellisuudessa SS-upseerikoulussa trimmattiin henkilöt johtamaan joukkoja, joiden tehtävänä oli elintilan valtaaminen idässä tuhoamissodassa (Vernichtungskrieg). 
Koulutuksen lopuksi tulevat SS-upseerit suorittivat vielä Dachaun keskitysleirissä ns. aseenkäyttökurssin (ein waffenkundlicher Lehrgang). Palmgrenin mielessä ja hesarin sivuilla se on muodostunut vierailuksi Dachaun keskitysleirillä. Palmgrenin sanoin: "Se oli propagandakäynti. He halusivat näyttää, että juutalaiset voivat hyvin. Siellä oli valtavat kasarmit, missä he nukkuvat. He seisoivat asennossa lakki päässä, kun tulimme lähelle." Näin siis paikassa, jossa oli eri vaiheissa yhteensä 200.000 vankia ja joista murhattiin nykyisen tutkimuksen mukaan 41.500 vankia. Mutta tämäkään fakta ei ollut hesarin toimittajan mielestä mainitsemisen arvoinen.
Huhtanen ainoa mainitsemisen arvoionen teos suomalaisista SS-miesten historiasta on Mauno Jokipiin Panttipataljoona-teos. Teoksesta kirjoittavat Oula Silvennoinen etc. omassa tutkimuksessaan "Suomalaiset fasistit" seuraavasti: "Mauno Jokipiin massiivinen Panttipataljoona-teos betonoi suomalaisen SS-liikkeen kuvan vuoteen 1943 päättyneeksi reippaan isänmaalliseksi retkeilyksi jääkäreiden hengessä. Linja on pitänyt, ja SS-liikkeen yhteiskunnallisen merkityksen käsittely on pysynyt tiukasti perinteisen sotahistorian ahtaissa rajoissa." Nyt Hesari on mennyt astetta pitemmälle ja aloittanut SS:n täydellisen valkopesun.

Hesarin toista koko sivun juttua: Odottelua, jynssäystä ja koti-ikävää. Pekka Kääriäisen isä Keijo piti SS-miesten karusta arjesta tarkkaa päiväkirjaa", ei edes heti perään jaksa lukea. Toivottavasti tämä ei ole Hesarin koko linja Suomen 100-vuotisjuhlavuonna. Mutta lehden tilaamista kannattaa todella miettiä."Saksan oikeusministeriön virkamiehistä suurin osa oli natseja vielä yli kymmenen vuotta toisen maailmansodan päättymisen jälkeen, kertoo tänään julkaistu…
MTV.FI • Puolustusvoimat saivat näpäytyksen Hämeenlinnan hallinto-oikeudesta
Gleb Simanov erotettiin 10.6.2016 Maakuntakomppaniasta, koska hän oli 9.6.2016 kirjoittanut Facebookissa USA:n politiikasta Kazhakstanissa. 
Hämeenlinnan hallinto-oikeus kumosi 3.1.2017 jenkkimielisen erottamispäätöksen. Mm. Janne Riiheläinen on äänekkäästi huutanut erottamisen puolesta.
" Helsingin Sanomat on ottanut aivopesussaan uuden lisätehosteen - taiteen.   
Heikki Aittokoski käytti Picassoa ja natsien suorittamia Guernican pommituksia rinnastuksena Aleppon tapahtumiin. Hän ei kertonut, että Suomi oli samojen natsien liittolainen ja henkisesti natsien rinnalla, kun taas Neuvostoliitto/Venäjä taisteli natseja vastaan ja oli liitossa Guernican puolustajien kanssa. Aleppossa Guernica vertaus ontuu täysin. Itä-Aleppo on jihadistien vallassa, jota natseja ja jihadisteja vastustava Venäjä yrittää häätää kiduttamasta siviilejä. Tänään vuorostaan Reetta Meriläinen väärinkäyttää Eeva-Liisa Mannerin runoutta propagandassaan kääntääkseen tosiasiat päälaelleen. Goebbels olisi kateellinen! Lukija jää miettimään ovatko juuri nämä toimittajat päässeet osallisisksi veltioneuvoston mahdollistamasta propagandakoulutuksesta Yhdysvalloissa. Women's International League for Peace and Freedom rauhanjärjestön kokouksessa runsas vuosi sitten saksalainen tutkija kertoi kuinka suunnitelmallista Yhdysvaltojen Venäjä-vastainen propaganda on. 
Hill&Knowlton markkinointitoimisto on palkattu kattavaan presidentti Putinin demonisointiin. Suomen valtioneuvosto lähettäessään suomalaisia propagandaoppiin on tässä täysillä mukana. " - Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari
A Case Study in the Creation of False News Paul Craig Roberts For many weeks we have witnessed the extraordinary attack by the CIA and its assets in Congre

PAULCRAIGROBERTS.ORG
Jarmo Saari 2016 tammikuu 
- Olo on ahdistunut kuin koulukiusatulla: valtamedia työntää tuuttiensa täydeltä käsittämättömän - jopa epä-älyllisen - yksipuolista kuvaa ajastamme ilmeisenä tarkoituksenaan niiden demonisointi, jotka ovat uskaltaneet kyseenalaistaa yhden supervallan ehdottoman maailmanherruuden tavoittelun. 
Epä-älyllisen tuosta yksipuolisuudesta tekee ilmeinen haluttomuus nähdä tai kuulla valtavirrasta poikkeavia, perusteltuja ja jopa todistettuja näkemyksiä tai kertomusten vivahteita. Ei voi olla niin, etteivätkö Helsingin Sanomain, Kalevan tai Yleisradion – nämä räikeimmästä päästä mainiten - toimittajat ja sisällöstä vastaavat henkilöt olisi tietoisia muista kuin Yhdysvaltain hallinnon tiedottajien, Washington Postin, New York Timesin, Syrian Observatory For Human Rights –”järjestön”, Bellingcatin ja muiden ns. läntistä kertomusta tuottavien, luovien ja levittävien tahojen luomuksista. Sellaiset soraäänet eivät kykene häiritsemään mediamme mielipidemoukarointia.
Viime viikolla hollantilaisjohtoinen kansainvälinen tutkimusjoukko JIT julkisti päätelmiään koko maailmaan kuohuttaneesta ilmailurikoksesta, jossa malesialainen matkustajakone lennolla MH17 pudotettiin Ukrainan yllä maahan yli kaksi vuotta sitten, ja sen kaikki matkustajat ja miehistö (298 henkeä) saivat surmansa. Kävi ilmi, että päätelmät perustuivat varsin pitkälti Ukrainan hallituksen (siis yhden rikoksesta epäillyistä tahoista) toimittamiin todisteihin, kuten mm. puhelinliikenteestä kaapattuihin katkelmiin, kehnoihin kuvamanipulaatioihin erikoistuneen Bellingcat-ryhmän sosiaalisessa mediassa välittämiin aikaansaannoksiin – ja Yhdysvaltain viranomaisten vakuutteluun siitä, että heillä on todisteita Ukrainan separatistien alueelta ammutusta BUK-ohjuksen laukaisusta, mutta eivät ”turvallisuussyistä” aio niitä esittää.
Ei tarvinnut kauaa odottaa Ylen Ykkösaamun ns. lehdistökatsausta, johon valittiin ensimmäisenä Kalevan päätelmä selvityksen tulosten kiistattomuudesta ja jyrkkäsanainen tuomio venäläisten toiminnasta. Samaa suuntaa edustivat muutkin lainatut lehdet. Yle oli seuraaviin ajankohtaisohjelmiinsa löytänyt ns. asetekniikan asiantuntijankin, joka totesi yksikantaan JIT-selvityksen tulosten osoittavan kiistattomasti  demonin paikan. 
Tämän viikon demonisointi on keskittynyt voittopuolisesti Syyrian Aleppoon, jossa Yhdysvaltain hallituksen väittämän mukaan Venäjä ja sen tukema Syyrian armeija on aiheuttanut sovitun aselevon murtumisen pommittamalla mm. YK:n avustuskuljetuksen tuusan nuuskaksi, ja sittemmin keskittymällä siviilien ja aivan erityisesti sairaaloiden pommittamiseen ”yrittäessään vallata Aleppoa kapinallisilta”. No, soraääniksi ovat tässä rytäkässä jääneet todistelut siitä, että ko. avustuskuljetuksen kimppuun käytiin maitse, ei ilmasta (jopa autenttisen videon avulla, jossa kapinallisten raskasta kranaatinheitintä tai vastaavaa tykkiä raahaava ajoneuvo on poistumassa tuhopaikalta), sekä se, että Aleppo on suurimmaksi osaksi toki maan hallituksen joukkojen hallussa – vain osaa siitä pitää hallussaan Yhdysvaltainkin terroristeiksi myöntämä aseellinen joukko, joka käyttää alueen siviilejä kyynisesti ns. ihmiskilpenä.
Tämän päivän HS kaataa suuressa jutussaan Aleppon tilanteesta kaiken mahdollisen laskin Venäjän ja Syyrian hallituksen joukkojen niskaan visusti varoen kommentoimasta mitään ammattitaitoisen journalistin saatavilla olevasta muuhun viittaavasta aineistosta.
Tässä ei viime aikojen tiedotusilmapiirissä ole sinänsä mitään uutta, mutta eniten ainakin  minua ahdistaa silmäillä tätäkin tyypillistä, ns. banaanitasavaltalaista artikkelia seurannutta lukijakommenttien virtaa, joka näyttää osoittavan kuinka otolliseen maaperään jo vuodesta 2013 lähtien valtamediamme kylvämä ”journalistinen hukkakaura” on jo ehtinyt langeta. Joukossa oli jopa sotaa Yhdysvaltain ja Venäjän välille toivovaa tekstiä, jossa vaadittiin Suomenkin ”läntistä” puolenvalintaa – eli pikaista liittymistä Natoon!
No, ehkä voin yrittää lääkitä jo fyysisesti oireilevaa nousevaa ahdistustani vallitsevan sotakiihkoisen sanankäytön johdosta uskomalla, että mediamme, tuon mahtavan koulukiusaajan perässäjuoksijoiden joukko edustaa sittenkin vain vähäistä, aggressiivisuudessaan aktiivista ja kovaäänistä vähemmistöä.
Toivottavasti.
(En laita tähän linkkejä artikkeleihin tai ohjelmiin, koska Mantilan Yhdysvalloissa koulututtamien trollivahtien saama eräs keskeinen neuvo taisi olla: älä koskaan toista trollausaineistoja sellaisenaan, koska sellainen vain edistää niiden leviämistä…)Demonstrators celebrate the birthday of WWII Nazi collaborator Stepan Bandera, who fought against Soviet army
WWW.TIMESOFISRAEL.COM::


Lisäaineistoa, aikaisempi kirjoitukseni:   

Jatkosodan ihannointi oikeiston identiteettinäNato-uhoa markkinoidaan historian väärentämisellä iltapäivälehtien ja Hesarin väärennetyn sotanostalgian vyöryssä. Pillit ja urut vinkuvat pyhää sotaa valtamediassa ja nostalgiaa Hitlerin sotakumppanina "suurhyökkäyksessä".

    Jatkosodan nostalgialla Natoon?


 • "Onko kyse täysin samasta asiasta kuin nykyihmisen facebook-viesti, jossa hän fanittaa vaikkapa jotakuta urheilijaa tai poptähteä? Ja jos on, onko mitään hyötyä todeta muutaman sukupolven takaisten suomalaisten Hitler-fanitusta kamalaksi ja hirveäksi?.." -HS Olli Sinivaara

Kuinka suloista historian väärentäminen voikaan olla? Lohduttavaa. Rohkaisevaa. Harhauttavaa. Taas hämmentävän vähättelevä artikkeli vastuusta vapauttava Helsingin Sanomien projekti.

Kirja-arvostelu:  "Luvattu maa. Suur-Suomen unelma ja unohdus", 
 toimittaja-tutkija Olli Sinivaara myöntää mutta ylläolevalla lainauksella kieltää:  
 • "On hämmentävää tajuta, miten elävää todellisuutta unelma Suur-Suomesta 1930-luvun ja jatkosodan alun ajan ihmisille oli. Ei tietenkään kaikille, mutta kyllä Luvatun maan lähteiden perusteella valloitussota Neuvostoliittoon nautti laajempaa kannatusta kuin on haluttu muistaa...   - -HS Olli Sinivaara
   
Hämmentävää?

Olli ei siis ymmärrä historiaa alkuunkaan ja emotionaalisesti torjuu yhä?


    Miten tämä arvostelu-artikkeli on pohjimmiltaan propagandaa:

 a)

Helsingin sanomat osaa tässäkin arviossa tunnollisesti väärentää ja "etäännyttä" kaiken historiasta. Loistavaa semanttista harhauttamista ja emotionaalista suostuttelua pois poliittisesta analyysistä, pois historiasta, pois ideologian tunnistamisesta, pitkällä perinteellä. Kirjoittaja selvästi "kieltäytyy" uskomasta että isoisät olivat fasisteja ja ilmoittaa tämän hyvän mielen torjuntamekanismin varsin tyytyväisenä tyydyttäväksi ratkaisuksi. Väittäen nostalgisesti että suomalainen ei voinut olla fasisti. Oli vain "hyväuskoinen unelma" suursuomesta.  Hyväuskoisuuteen, suomalaisuuteen yms lapsellisesti vedoten. Torjuntaa,  oikeistolaista hegemoniaa.  Nostalgisena mielikuvana.  Hitler vitsinä, sen ajan muotivillityksenä, natsikortti läppä läppä.

 b)

Tässä Hesarin krija-arvostelussa vaitetään, että eliitin fasismista ei puhuttu sodan jälkeen itsestään. Se ei ole totta. Eliitti, mediaoligarkit ja virkamiehet kielsivät eliitin fasismista puhumisen.  Omakustanteissa sentään siitä saattoi puhua sillä Suomi sai 1945 ensimmäisen kerran laajan ilmaisuvapauden - paitsi oikeiston omistamissa lähes kaikissa lehdissä ja kustantamoissa.
Käytännössä julkisuudessa eliitin fasismi vaijettiin kuoliaaksi aktiivisella sensuurilla ja pelottelulla "Et saa enää työtä jos puhut suuta suuremmalla".

Eliitin ikuinen romanttinen fasismi ja vallanhimo aidon analyysin ulkopuolella.

 
HS Arvio: kirjat Sari Näre & Jenni Kirves (toim.): Luvattu maa Johnny Kniga. 407 s.


Emotionaalista informaatiosotaa historiaa väärentämällä.

 

Jatkosotaa markkinoidaan yhä "itsenäisyydellä" ja urhoollisuudella

- Kesällä 1940 ulkoministeri Rolf Witting esitti Saksan Helsingin-suurlähettiläälle Wipert von Blücherille, että Ryti tekisi neuvottelumatkan Berliiniin Hitlerin luo aiheenaan Suomen muuttaminen Suur-Saksaan liitettäväksi protektoraatiksi...Historian väärentäminen on taas oikeiston sama keino luoda sotamielialaa ja eliitin rajoittamatonta valtaa mm. Kiovan natsipuolueiden rahoittamiseksi ja kouluttamiseksi ja nyt varsinkin Ukrainalaisten siviilien pommittamiseksi. Amerikan sodat esitetään mediassa välttämättöminä - aivan samoilla argumenteilla kuten HItler korosti ikuista rauhaa sotaisan Saksan suurimpana päämääränä.
"Ennakoivat sodat" ensimmäisenä doktriinina olivat natsien keksimä käsite ja jo Caesarin motiivina hieman eri sanoin Rooman sotataloudelle.

Karthago tuhottiin, koska se oli taloudellisen kasvun ja käsityöläisteknologian veturi vaurastuville eurooppalaisille. Euroopan kulttuuri tuhottiin kuten USA haluaa Euroopan lukemattomiin sotiin.

                                                      (*kts lopusta noottini Euroopan historiasta)Nato teki 15000 terrori-iskut  
II maailmansodan jälkeen tappaen satoja eurooppalaisia siviilejä ja vain pari prosenttia suomalaisista tietää tämän oikeistoeliitin Gladio-terrorin - "kommunistien" lavastamiseksi terroristeiksi.  Englanti aloitti vasemmistolaisten tappamisen välittömästi kun kansainvälinen sotarauha Euroopassa oli julistettu. Gladio jatkoi tästä oikeiston terroria.

 YLE:n terrorismin historia-sarjassa ei puhuta lainkaan Gladiosta sen laajuudessa.Mm. Aldo Moron murha oli yksi Naton lavastettu tappo-operaatioista jotta keinotekoinen viha kommunismia vastaan luotaisiin mediassa.

Irakin uusin uutisointikin Saudien rahoittamista ISIS-terroristeista pyrkii tekemään Amerikasta maailman pelastajaa "uusilla toiveilla" kun Amerikka on maailman tuhoaja ja ja sotatalouden syöpä.  Amerikka siis tukee Saudeja, jotka tuottavat terroristeja ja Amerikka esiintyy pelastajana itse tuottamassaan terrorioopperassa.  WTC-tornien räjäytyksessäkin 95% lehdistön esittelemistä "lentokoneterroristeista" oli saudeja tai saudeissa asuneita. Ja sillä perusteltiin Afganistaniin ja Irakiin hyökkäys?

Omasta Historiastamme pyritään pyyhkimään suomalaisen oikeiston ja pankkiirien kannustamat aseelliset hyökkäykset Neuvostoliittoon mm. 1919-23 ja Mannerheimin hyökkäyssopimukset Neuvostoliiton tuhoamiseksi 1919 euroeliitin rahoituslupauksilla. "Heimosota"-nimeke on fasistien itsensä antama nimike fasistien sissisodalle - oikea olisi "Oikeiston rotusodat Neuvostoliiton alueilla pankkiirien rahoittamina eliitin tavoittelemien kaivoksien takia".

Kouluissa rotuoppia opetettiin avoimesti sisällissodan jälkeen

ja Suomella oli  suhteessa kansantuotteeseen suurimmat hyökkäysvoimat pommikoneilla ja tykistöllä ennen talvisotaa.

Armeija oli varusteltu hyökkäyssotaan Mannerheiminkin unelman mukaan, Pietarin valloittamiseen.


Jatkosota oli puhtaasti osa natsien ja Suomen oikeistoeliitin rotuopillista lebensraumsotaa ja euroaatelisten vuosisatojen fantasia Venäjän valloittamisesta - mutta iltapäivälehtemme myyvät sitä tunteikkaana sankarisotana. Selviämisenä. Se oli selviämistä oikeiston ideologisesta sotahulluudesta ja eliitin hellimistä viholliskuvista. Stalinin hyvää suhdetta Suomeen ei haluttu nähdä.   Nyt selkeä enemmistö englantilaisista tutkijoista näkee talvisodankin aivan turhana eliitin idoelogisena sotana.

 Suomen poliitinen eliitti kieltäytyi liittoutuneiden sopimuksista, selvästä järjestä oman edun ajattelusta - ja valitsi natsit uskoen 30-luvun Saksan ihailuun ja rotufantasioihin Saksan maailmanvallasta ja yli-ihmisten voiman kulttuurista ali-ihmisten yli.  Arvo Ylppökin kuului natsilääkäreiden seuraan ja kävi Saksassa - luultavasti myös keskitysleireillä "laboratorioissa" - ja halusi Suomeen rotupuhtausopin mm. urheiluseuroihin.

Talvisodankin historia Helsingin sanomien omistajan Erkon junailemana eliitin  sotana on täysin väärennetty itsesäälisodaksi jotta ihmiset unohtaisivat eliittimme salaiset sopimukset natsien kanssa ja rotuopetukset kouluissa suursuomiuholla.

Kekkonenkin oli natsien palkkalistoilla ennen talvisotaa ja lähellä tulla valituksi Saksan natsiurheiluseuran johtajaksi Saksassa natsieliitin osaksi - mm. ideologisessa sodassa ruotsalaisten värväämiseksi rotuoppiin natsiurheiluseuran sääntökunnan ja rotuopin levittämisessä.

 • Eliitin keinoja: luodaan velvoittavia "ihanteita", jotka ottavat eliitin vallalta ja terrorilta vastuun pois ja luovat syyllisyyttä kansalaisille mahdottomien ja brutaalien "ihanteden" kautta (kuten valitonkirkon uskontomekanismissa):

 " Jyväskylän yliopistossa tarkastettavan väitöstutkimuksen mukaan suomalainen papisto maalasi jatkosodan aikaan retorisilla keinoilla kuvan pyhästä sodasta, joka lopulta hävittiin yksilön moraalin rappion vuoksi.


Kun Kekkonen nousi pääministeriksi, hän oli vastustanut rauhaa Neuvostoliiton kanssa uskoen Saksan ihmeaseisiin ja syylisti voimakkaasit Erkon avustuksella Helsingin sanomissa sotaveteraaneja, jotta kansa uskoisi sodan syyllisiski traumoista vapisevat veteraanit eivätkä fasistien ystäviä, eliittiä.
Kekkonen onnistui.   II

Nyt. Amerikan jatkosodat.

Jatkuvan sodan doktriinit ja suomenruotsalaisten RKP:n ikuinen natokiima aikaisemman suomenruotsalaisen eliitin natsikiiman uutena muotona.

 Amerikka ja Nato kouluttaa kymmeniätuhansia terroristeja ja mediamme pysyy hiljaa ISIS-terrorin amerikkalaisesta siunauksesta Saudien kautta.

Valtamedia yrittää nyt muuntaa jatkosodan nimen ja käänteistää hyökkääjän ideologinen mieltämisen: "suurhyökkäys".  "Neuvostoliitto hyökkääjänä suurhyökkäyksessä"
kuinka moni suomalainen tämän 70-vuotta jatkuneen propagandan takia ei edes tiedä, että Suomi aloitti jatkosodan natsien kanssa pommituksina? 

Ryti keksi jatkosota-sanan jo talvisodan aikana ja oli innostunut siitä - kuinka Suomi valtaa Neuvostoliiton Saksan kanssa lebensraumiksi. Siksi talvisotakin oli selkeä ideologinen valinta saksasta irtisanoutumisen kieltäytymisenä: uskottiin Saksan voimaan ja ideologiaan.

Suur. Suur-aate. Suurhyökkäys. Suur-Suomi. Suur-aate. IL & IS jatkosodan ikuisessa jatko-osassa.


Jatkosodan ihannointi on petturuutta, sodan aloittajien ihannointia, fasisteja ihalevan eliitin propagandan uskomista. Hitler ei noussut, vaan hänet nostettin valtaan oikeistoeliitin ja teollisuuseliitin rahalla ja vaikutusvallalla; kaikki YLE:n vyöryttämät kymmenet natsidokumentit TEEMAlla vääristävät natsien valtaannousun historiaa sensuroimamalla eliitin kärikirjoituksen natsien valtaanostamisesta.
      LINKIT
  
 • Erittäin mielenkiintoista on se, että iltapäivälehdet eivät nyt laita sotahurmoksensa nettiversioon paperiversioiden ideologisempaa ja hehkuttavampaa kielenkäyttöä.

  Iltapäivälehtien paperiversioiden fasistinen propaganda on suoraa jatkoa historiaa väristeleävlle jatkosodan propagandalle.

  Mutta vyörytys on valtavaa kummassakin mediassa.

  mm.  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288695099280.html


ja

Suomi esitetään uhriksi vaikka Erkon sota ja Suomen rauhan edun hylkääminen oli puhtaasti fasistien ideologista uskoa uuteen natsien tehovaltakuntaan, Germaniaan.  
ja


Suurhyökkäyssanalla ja itsesäälinyyhkinnällä unohdutetaan se, että Suomi aloitti jatkosodan hyökkäykset 100 natsipommikoneella ja sitoutui ennen Talvisotaa Saksaan ideologisesti vastoin Englanninkin neuvoja - ja sitten ihmetteli ja läheti valituskirjeitä Amerikkaan kun Englanti ja Amerikka lähettivät aseita Stalinille, Hitlerin ainoalle vastustajalle. Uhrien ihailu ei poista sotahistorian todellista ideologiaa. 
Jatkosodassa palkkasotilas ja Tsaarin armeijan rintamakarkuri Mannerheim uhkasi tappaa jokaisen suomalaisen miehen, joka ei marssi Neuvostoliiton puolelle rajan yli Hitlerin barbarossa-hävityssotaan.
Ja mikä onkaan nyt "nostalginen", rivo mielikuvan nostatus:

eliitille mieluisa uhri
  
"Poikaset pelastivat Suomen"  - IS

Eliitin sotahurmoksen maksoivat suomalaiset verellään ja satojen tuhansien ihmisten traumoilla yhä tänäkin päivänä. Suomen virallinen ideologia ja kirkon fasistinen valinta, olkaa hyvä:


 •    " Näin ollen sotamme on aito ristiretki pakanoitaja Jumalan vihollisia vastaan,
  siksi me suomalaiset voimme huutaa
  ’Jumala tahtoo!’ Jumala tahtoo tehdä
  Suomen suureksi ja vapauttaa
  Karjalan painajaisesta, joka on
  vainonnut maatamme.”

 - Rovasti Rolf Tiivola
Koti ja kasarmi -lehti heinäkuussa 1941

http://yle.fi/uutiset/jatkosota_-_havitty_pyha_sota/6321370


Suomalaisten tekemät julmuudet sota-aikana
ovat vielä tutkimatta, arvioi suomalaistutkija.
 • – Suomalaisten tekemät vankien ampumiset, ruumiiden häpäisyt, raiskaukset, marginalisoidut miehet ja poliittisten vankien kohtalo rintamalla ovat asioita, joita ei ole vielä tutkittu toisin kuin esimerkiksi Saksassa, sanoo naistutkimuksen emerita professori Kaija Heikkinen.

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288560884137.html

Mannerheimin tappamat suomalaiset hyökkäyksestä kieltäytyneet sotilaat ovat isossa joukkohaudassa Lappeenrannan lentokentän metsänreunalla mutta armeija ja poliisi ym kieltävät alueen tutkimisen.

Jatkosodan jatkopolitiikka sotilaiden syyllistämiseksi oli järkyttävää ja järjestelmällistä, politiikoille suuresti hyödyllistä:
 • - Suomi vieritti sotatraumat sotilaiden omaksi syyksi

  - psyykkinen haavoittuminen oli heikkoutta SK
Poliitikot (mm. Kekkonen) valitsivat eliitin "arvovallan" pelastamiseksi sotilaiden törkeän mustamaalaamisen -- ja nostivat sotilaat syntipukeiksi ja keskustelu talvisodan aloittamisen ja natsiliittolaisuuden poliittisesta sekä ideologisesta valintaprosessista kiellettiin.
Sotaa alustanut pitkällinen rotuoppiopetus ja siitä siinnyt julistus saksalaisista veriveljinä valtion toimesta kiellettiin myös täysin puheenaiheena.


Suomen hallituksen edustaja, mediasuvun ja Helsingin Sanomien ministeri Erkko kieltäytyi puolueettomuudesta vedoten mm. rotuoppiin, suomen "rodulliseen kohtaloon" "Saksan rinnalla".

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/suomi-vieritti-sotatraumat-sotilaiden-omaksi-syyksi-psyykkinen-haavoittuminen-oli-heikkoutta
   Saksa-mielisyyden ja muotifasismin alkusoittoja:
 • " Harvan suomalaisen valtiomiehen ura kestää kriittistä tarkastelua. Esimerkiksi voi ottaa J. K. Paasikiven. Hänen toimintansa vaikkapa vuoden 1918 kuningasseikkailussa oli maanpetoksellista.

  Suomea miehittäneet saksalaiset tekivät Paasikivelle tarjouksen, jonka hän hyväksyi. Saksalaiset lupasivat Suomelle Itä-Karjalan ja Paasikivelle kreivin arvon, jos hän suostuu siihen, että Suomesta tulee Saksan vasallivaltio, jota johtaa saksalainen kuningas.

Paasikivi oli siis ensimmäinen suur-Suomi-haihattelija

 • Kun lukee kansallisarkistossa Paasikiven julkaisemattomia päiväkirjoja 1920- ja 1930-luvuilta, näkee, että hän on useimmiten täysin pihalla asioista. Hän haluaa perustaa itsensä kaltaisista miehistä ylähuoneen, joka kaappaa eduskunnan vallan.

Suomenruotslainen kenraali aloitti aseiden laittoman salakuljetuksen Suomeen 1917. • "Tunnelma oli juhlallinen, kun tiesi lentävänsä avaruudessamaailmanhistorian ehkä ihmeellisimmän henkilön kanssa ja joka tapauksessa nykyajan kuuluisimman ihmisen ja suurimman neron seurassa...

  Hänellä oli suorastaan kauniit kasvot ja syvät tummansiniset, suurenpuoleiset silmät. Kasvojen väri oli erittäin terve."

Kenraali Paavo Talvela Hitleristä

  Nootti perusssivistyksestä:

Rooma ja Amerikka ja Euroopan valloitus.

    Historian alkeet Euroopasta: 
Rooma tuhosi kaikki eurooppalaiset kulttuurit paitsi Suomen heimojen ja heimokuninkaiden Euroopan vanhimman jatkuvan kulttuurin, mm islantilasten 30 kertaa saagoissa mainitseman "vanhimman" kulttuurin; vielä vuonna 300 nykyisten Tanska-Norja-Ruotsi-Suomi-Viro-Karjala olivat suomenkielisten heimojen aluetta uuden englantilaisen kielikartan mukaan

                   HS päivitetty 26.5.2014  Tämän tietää jokainen oikeistolainen sodan lumoama ja fasistien ylistäjä, suomalaiset piilofasistit historiaa kieltämässä -- "jatkosota oli vain erillissota..."
Suomesta koottiin välirauhan aikana vapaaehtoinen SS-pataljoona siteiden lujittamiseksi Saksan kanssa. Kun sotajoukko palasi maailmansodan itärintamalta kotimaahan kesäkuussa 1943, Suomi oli jo ottamassa etäisyyttä Kolmanteen valtakuntaan. Helsinkiin toivotun triumfin asemesta SS-miehille pidettiinkin matalamman profiilin juhlat Hangossa ja Tampereella. Niinpä Pyynikin kentällä kaikuivat 3.6.1943 Horst Wessel ja Mannerheimille osoitetut natsitervehdykset, joita marsalkka ei tosin ollut kuulemassa.


Huumekoukkuun jääneet sotilaat ovat vaiettua sotahistoriaa
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288414890207.html

Heroiini oli pula-ajan Suomen suosittu superlääke
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Heroiini+oli+pula-ajan+Suomen+suosittu+superl%C3%A4%C3%A4ke/1135244950759

Vaiettu salaisuus: Suomalaiset sotilaat koukuttuivat huumeisiin
http://www.studio55.fi/tastapuhutaan/article/vaiettu-salaisuus--suomalaiset-sotilaat-koukuttuivat-huumeisiin/128328

Huumeiden historia Suomessa
http://fi.wikipedia.org/wiki/Huumeiden_historia_Suomessa • Einsatzkommando Finnland


  Suomessa yksikön tehtävänä oli etsiä ideologiset ja rodulliset viholliset ja sellaisiksi katsotut henkilöt sotavankien keskuudesta ja surmata nämä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Einsatzkommando_Finnland


Kesällä 1940 ulkoministeri Rolf Witting esitti Saksan Helsingin-suurlähettiläälle Wipert von Blücherille, että Ryti tekisi neuvottelumatkan Berliiniin Hitlerin luo aiheenaan Suomen muuttaminen Suur-Saksaan liitettäväksi protektoraatiksi.
http://www.tiedonantaja.fi/2011-23-6/aika-lopettaa-valehtelu-jatkosodasta-


Valhe historiastamme jatkuu -::
      

   

HSfi hsuutiset hsviihde sanoma oyj 2017 bilderberg oikeisto uusliberalismi

Ei kommentteja: