lauantaina, maaliskuuta 04, 2017

Suomenruotsalaisten varastama omaisuus
Rasismin Tilastoista kun puhutaan niin ei todellakaan rikkaimpien eli suomenruotsalaisten valta ja vanhan rahan rasistinen tausta maavarkauksina tule esille.

Ystävälläni on ihan suorat todisteet että 1510 kaikki suvun omaisuus, maat, pellot ja talot varastettiin suoraan ruotsalaisille/suomenruotsalaisille kuninkaan käskystä. Tämä aihe on totaalisen ja tahallisen sensuurin alla YLE:n historiakeskusteluissa. Miten akateemisten ihmisten omakuva ja moraali kestää kaiken valehtelun RKP:n ja rahaeliitin ohjaaman maailmankuvan alla? Voi vain kysyä että mikä moraali, ei poliittisessa pyrkyryydessä tarvita moraalia.

Ihmiset valitsevat uran, eivät moraalia.

Kun puhun eliitistä, en puhu tavallisista suomenruotslalaista mutta vaadin heitä ymmärtämään vanhan rahan luonne terrorikulttuurin rahana.

Missä muussa maassa vieraan valtion niminen puolue on ollut useimmissa hallituksissa valtaa käyttämässä? 
Oikeisto, suomenruotsalaisen eliitin perintö ja erityisaseman suojelija
#suomi100 #historia #rkp #kokoomus #museovirasto #yliopisto

1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Näin varmaan. Omaisuuden varastivat rikkaat ja mahtavat, mikä tässä maailmassa on sääntö, johon ei juurikaan poikkeuksia löydy. 1500-luvun Suomessa rikkaat ja mahtavat olivat ruotsalaisia. Ei ole siis mitenkään yllättävää, että tapahtui kuten kuvasit.