lauantaina, maaliskuuta 04, 2017

Kuinka valtionkirkko nosti Sipilän valtaan

*päivitetty

Luuletko että kirkko on hyvän tekemisen organisaatio?

Oletko omaksunut oikeiston maailmankuvan?

Kirkko valtion sidottuna sadoilla lakiasetuksilla.


Ymmärrätkö kuinka valtionkirkko kirkkolain suojaamana ja valtionkirkko lestadiolais-lahkojen arvovallan takaajana,  oikeiston uskonnollinen politiikka nosti Sipilän ja Soinin valtaan

Valtionkirkko eli eliitin suggestio-operaatio: alamaisuuden autuus tuotteena kansalaisille. Rukoile syntejäsi anteeksi, le henkisesti lukossa ja varpaillasi teologian monimutkaisuuden takia - äläkä puutu eliitin mielivaltaan ja salaisiin sopimuksiin.

Minä tiedän, mitä on uskontopolitiikka: 
minut pakotetiin koulussa rukoilemaan Kekkosen kuvan edessöä Kekkosen puolesta. Politiikkaa, oikeistolaista politiikkaa. 


 Ymmärrätkö?

Mitä Suomessa tapahtuu?

Kuinka olemme keskiajalla keskiajan keinoin. Edistyksestä puhuvat vetoavat vain euroterroriin, demokratian ja valtiontalouden tuhoamiseen, eliitin diktatuuriin.

Valtionkirkon Lestadiolaiset opettavat yhä avoimesti Vatikaanin opettamaa pakkoseksiä vaimon alistumisen osaksi avioliitoissa - ilman ehkäisyä. Lestadiolaiset pedofiilien suojelijat ja pedofiilien raiskaamien uhkailijat eivät ole joutuneet syyttäjien toiminnan kohteeksi Suomessa. Pedofiilit ja suojelijat saavat jatkaa lestadiolaisten valtakoneistossa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Oikeiston ohjaamat virkamiehet sallivat lestadiolaisten lahkotoiminnan ihmisoikeussopimuksia vastaan.

Ev-lut valtionkirkko ja sen "kirkkohallitus" on avoimesti jopa suojellut lähetysseuran pedofiilejä ja sai syyttäjän tutkinnan keskeytettyä. Ei mitään epäselvää perinteisistä oikeistolaisista arvoista.

Maaseutu pidetään kirkon avulla lestadiolaismafioidan terrorin alla, moni kunta toimii lainvastaisesti uskonnollisilla ehdoilla kunnan tilaustoiminnan suhteen. Massamedian päätoimittajat suojelevat huolellisesti lestadiolaismafioiden toiminnan laajuutta.

Euroterrorin edistämisessä kirkkokin on ollut mukana pappien kirjoituksissa "Euroopan vapautumisesta" - vapaakauppa on orjakauppaa, palkkojen laskemista alas, Euroopan teollisuuden ja tuotekehittelyn tuhoamista, ei ihmisten vapautumista.


     Mistä oikeisto nousee historiallisesti?

Vatikaani ja kaikki valtionkirkot ovat olemassa vain eliitin valtaa ja "vapauksia" takaamaan, lamauttamaan tavallisten ihmisten keskinäistä solidaarisuutta ja moraalia, luomaan hierarkiaa eli eliitin valtaa. Vatikaani on suoraan Rooman kolonisaatiokoneiston ja terrorin jatke. Samat metodit käytössä. Kirkko on keisarin luoma ja käsikirjoittama vanhojen valtiouskontojen linjalla. Nimenomaan tämä outo kolminaisuusoppi yhden Jumalan kolmesta olemuksesta on roomalaisesta valtiouskonnosta, keisarikultista - ja tyhmennetyt papit opettavat sitä yhä "Jeesuksen" kristinuskona.


     Miten akateemiset ihmiset ovat sokeita historialle?

 Eliitillä ei ole moraalia, he näkevät vain vallan, joka on kaikin keinoin otettava Jumalan nimissä. Kirkko ja massaviihde luo sumua kuin eliitti olisi tavallisia ihmisiä joilla on omatunto ja normaali psykologia.

Katso historiaa mitä rahan ja mielivallan huumaama eliitti on tehnyt.
  •  Katso Kekkostakin: aito valan tehnyt natsi nostettiin maan isäksi eliitin massamedian propagandan voimalla. Kekkonen nosti lestadiolaiset sillä ihastui sen totalitaariseen valtahierarkiaan ja sovinistiseen suggestioon. 
Sisällissodan fasistien tekemiä joukomurhia (70000 kuollutta enimmäkseen myrkytettyinä keskitysleireiltä)  ei olisi tapahtunut ilman valtionkirkon siunausta.


Uskonnon ja eli eliitin uuden hysteriavallan  nostaminen näkyy Islamin arvostelun kieltämisessä.

Islam on sotilaallinen ideologia rasistisena ja sovinistisena pappiskulttina, jota jokaisen humanistin tulee selkeästi vastustaa.

Uusi pörssifasismin uuskolonisaatio näkyy kaoottisessa ja perustelemattomassa väestönsiirrossa, jolla yritetään tuhota eurooppalaisten valtioiden humanistinen ja demokraattinen identiteetin kehitys kaaoksen, islamistijohtajien, islamin naisvihan, terroristien ja poikkeuslakien alle. "Eurooppalaisten on sopeuduttava islamiin, uskonnolliseen valtaan"
  • Talousromahduksen vastakeinoiksi eliitti haluaa mielettömiä poikkeuslakeja ja siksi he haluavat mieletöntä kaaosta ja konflikteja. Nopeutetusti, feministien ja vihreiden avulla, kaikkien oikeiston luomien keinotekoisten organisaatioiden avulla.  

   
Vaikka uusi massamedia on enimmäkseen korvannut vanhan massamedian eli kirkon vanhat keinot niin Suomessa selvästi oikeiston kulissin suuri tykipylväs on uskonto ja Jumalan omistaminen. 
"Jumala on meidän puolellamme"
"Me, eliitti, teemme yhteistyötä Jumalan kanssa ja sanelemme mitä Jumala haluaa"
Kouluissa ei opetata "kristillisen" eliitin fasistista historiaa rehellisesti.  

Kirkon pakkouskontoa - Vatikaanin ja ruotsalaisten kolonisaation perusteluna, kulttuuriperintönä - tätä esitetään pokkana "suomalaiseksi kulttuuriperinnöksi".   
   

    
Suomessa ei ole uskonnonvapautta: lapsi ei saa itse kieltäytyä pakkouskonnosta, jos hänen kirkkoon/islamiin kuuluva huoltaja ei vapauta häntä tunnustuksellisesta koulu-uskonnosta.  

OKM on antanut luvan rehtoreille soittaa kerran viikossa virsiä koko ala-asteen koululle.

Tämä on Sipilän nostanut väkivaltaisen uskontosuggestion Suomi, lahkosuomi, kolonisaatiokirkon Suomi. 

Viime vuonna tuli voimaan uusi pakkoverotus kirkolle ohjattuna, jokainen suomalainen veronmaksaja joutuu maksamaa 100 milj euron summaa suoraan ev-lut kirkolle.

Kirkko toimii nyt kuin 30-luvulla: Kuopion piispa teki salaisen sopimuksen armeijan kanssa. Miten tämä ei kiinnosta ihmisiä? 
Uusliberalistinen taktiikka on toki irtautunut konservatiivisesta uskonnollisuudesta muta vain osittain. Uskontoterrorilla lypsetään valtaa ja ihmisten lamauttamista - niin kauan kuin mahdollista.

Vasemmisto loi sivistyneen Suomen, jota kutsut Suomeksi.

Sananvapauden, vapaat lauantait, koulutuksen, humanismin, ihmisoikeudet, juridisen tasa-arvon peiraatteen - jota oikeusjärjestelmä ei nyt enää noudata edes nimellisesti, virkamiehet ja poliitikot eivät joudu todelliseen vastuuseen mistään lainrikkomuskesta ja selvästä lahjonnasta.  Kokoomuksen Ilkka Kanerva on kirkkain esimerkki korruptiosysteemistä jota Sipilä esittelee meille joka päivä europuolueiden suojelemana.


Valtionkirkko on yhä veronkiertäjien esikuva sillä kirkko on verovapautusten ja etuoikeuksien suuri ahmija salaisilla tilitiedoilla ja pörssisijoituksilla jopa ydinaseisiin.

Keskusta toistaa valtiokirkon taktiikkaa: lupaa köyhille taivaan ("alkiolaisuus") ja antaa sitten suomalaisten rahat eliitille, vallan pois demokratialta rikkaiden pörssi-ideologialle.

Ainahan "keskusta" on ollut oikeistolainen sumutusoperaatio vasemmistolta varastetulla diskurssilla oikeiston militaristista vallankaappausta aina tukemassa, salaista oikeistolaista armeijaa ja ulkopolitiikkaa demokratian ulkopuolella. Yhteiskunnan tuet on keskustan mekanismeissa suunnattu aina rikkaimpien maanomistajien rikastumiseen suhteettomasti, aivan jumalattomat törkeä systeemi massamedian suojaamana. Pekkarisen peukalon alta Suomessa on nyt n 23 milajrdia verohelpotukisa ja tietysti keskustaeliitille ja suomenruotsalaisille painokkaimmin.

Tapaus Väyrynen, 
joka on muka uuden puolueen ja toivon perustaja mutta PYSYY lestadiolaisten lahkopuolueessa jäsenenä.
KUN Väyrynen on ollut aina vain takinkääntäjä, ei suunnannäyttäjä, ei ikinä pysy lupauksissaan, lupailee taivaat samalla kun Pekkarinen ryöstää maat eliitille, veronkierrolle, lestislahkolle ja suomenruotsalaisille.   Natottajat, naton kannattajat jo tapahtuneelle armeijan totaalialistamiselle Veronkierron sallivan lain suuri arkkitehti, keskustaeliitin messias:

In a scathing report, the United Nations called on the Vatican to turn over alleged…
NBCNEWS.COM|TEKIJÄ: ALEXANDER SMITH


  

Ei kommentteja: