sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2017

Kekkosen haamu ja Sauli Niinistö sodansytyttäjänä Münchenin turvallisuuskonferenssissa


Sauli ja Kekkonen

On hyvin tärkeä ymmärtää ja tietää että Kekkonen jatkoi venäjävihan hysteriaa sotien jälkeen harkitusti sekä jopa laittomasti vei vastoin kansainvälisiä sopimuksiakin Suomen armeijan CIA:n kontrolliin ja paranoijaan: lue artikkeli, piuhat vedettiin armeijan tutka- ja sensorilaitteista suoraan CIA-länsi-Saksaan Kekkosen aikana. Armoton YYA-moukutus valtamediassa Orwellin 1984-tyyliin ei ollut ystävyyden kehitystä vaan metodista hysteriaa, paranoijan kuvailua ihmisten pelkojen aiheettomalla lietsomisella, YLE tärkeimpänä aseena pelotella jatkuvalla psykologisella terrorilla, YYA-puheena nimettömästä uhasta ilman syytä, kuin joka viikko olisi vaara väärästä lauseesta laukaista Neuvostoliiton hyökkäys - samalla kun Kekkonen itse rikkoi sopimusta. Kekkosesta tehtiin keinotekoisesti jumalhahmo, ainoa sankari, joka suojelee Suomea Neuvostoliiton vihalta ja "tarkkailulta" vaikka hän se antoi hyökkäyskeinot USA:n käsiin vakavia sopimuksia rikkomalla.
Salaiset piuhat länsi-Saksaan & CIA:lle vastoin sopimuksia

http://voima.fi/blog/arkisto-voima/science-fiction/ 

Sopimusten rikkominen oli kaikkea muuta kuin "rauhan työtä".

Kekkonen valehteli aivan kaikesta.

Valtion propaganda on tuottanut tuloksen, jossa iso osa suomalaisista ei ymmärrä että Suomi oli sodassa liittoutuneita vastaan ja liitossa natsien kanssa ja hävisi 100%. Talvisota johtui oikeiston salaisesta sitoutumisesta natsien kanssa josta ministeri Erkko ei sanoutunut irti vaikka natsit olivat aloittaneet hyökkäyssodan Euroopassa. Suomi julistautui Neuvostoliiton viholliseksi ihan itse uskoen natsien maailmanvalloitukseen.

Ryti teki jopa rotuoppikirjoja muiden suomalaisten natsimielisten kanssa,  joita julkaistiin myös Saksassa.

Kekkonen toimi ainakin talvisodan aikana natsien palkkalistoilla ideologiensa työntekijänä myös rotuoppia vaatien ruotsalaisilta ja suomalaisilta urheiluliikkeiltä.

Suomi on nyt suoraan armeijan ja tuntemattoman määrän palkkasotilaiden kautta mukana USA:n ja Ranskan (Mali) hyökkäyssodissa.    II


Valtamedian sokea CIA-propagandan toistaminen venäjävihana on vaikka miten vanhaa perua Vatikaanin itävihasta ja kolonisaatiotaktiikasta.

Sauli Niinistö on juuri käynyt Münchenin "turvallisuuskonferenssissa" korostamassa retorisesti paranoijaa eli uhkapuheessa on keksuksena "uhka", siinä keskuksessa Venäjä on vihollinen, johon on käytettävä kaikki "yhteiset" voimavarat.

 Saulin puhe oli erittäin vaarallinen epäsuorana vihapuheena, jonka ainoa motiivi ja skeema oli "uhka" ja tarkoitettu siis perustelemaan aijottu USA:n/Naton maihinnousu Suomeen USA/CIA geopoltiikan mukaisessa "hengessä". Sitähän USA:n johtamat sotaharjoitukset Suomessa ovat samalla kun tahallisesti armeija on tehty väärillä laitehankinnoilla tomintakyvyttömäksi "avuntarvitsijaksi".

Ninistön puhe rakastamisesta ja yhtenäisestä Euroopasta on pahemman luokan propagandaa jolla siis perustellaa sotilaallisen vallankaappauksen motiivi liittovaltion diktatuurin luomiseksi.


Tämä on täysin mielipuolen puhetta, ainoa tehtävä perustella nopeutettua, sotilaallista liittovaltiodiktatuuria eli eurooppalaisten itsenäisyyden viemistä:
  • "Toivon, ettemme enää koskaan joudu syyttämään itseämme siitä, ettemme puolustaneet arvojamme rohkeammin, rukoilleet vahvemmin, uskoneet itseemme innokkaammin ja rakastaneet toisiamme voimakkaammin", Niinistö jatkoi.
Arvoja?

Kuka uhkaa arvoja?

EU eli Brysselin juntta pankkiirien ohjaamana on viemässä joka vuosi Suomen omaa demokratiaa pois eikä Venäjä.


Tämä on todellisuutta vääristävä uhka-diskurssi, joka viittaa johonkin jatkuvaan eksistentiaaliseen uhkaan ja tietysti viittaa Venäjään sitä suoraan sanomatta itsetuhoisan kauppasodan jatkuessa - USA:n lisätessä samalla omaa kauppaansa Venäjän kanssa vaikka kauppasota on USA:n vaatima.

Tämä on kuuman sodan motiivin perustelua, ei rauhan liennytyspuhetta.

Miettikää nyt, mukamas ei-natomaan presidentti antaa haastatteluita joissa korostaa että natomaidne on korotettava puolustusbudjetti 2%.

Pieni maa naton ulkopuolella julistamassa USA:n ulkopolitiikkaa, mielipuolista ja paljastavaa fanaattisuutta.


III


Katsotaanpa Ruotsin hysteriaa ja julkista venäjävihaa. Jos tarkastelemme Ruotsin historiaa niin se alkoi Vatikaanin rahoittamana ristiretkenä suomalaisten heimojen alueelle vuonna 400 ja sekakansa valloitti Etelä-Ruotsin.

Ruotsilla on aina ollut suuri identiteettiongelma tästä syystä, keinotekoisesta Vatikaanin valta-alueen laajentamisesta. Ja se elää aatelissukujen takaraivossa ja valtamedian sekä kenraalien pelkokampnjoissa: 80-luvun sukellusveneethän on tunnustettu kuuluneen amerikkalaisille kun suuren yleisön tajuntaa pakotettiin uusi venäjäviha propagandakampanjana, psykologisena sotana.

Ruotsilla on iso iskuvoima, jota massamedia on tahallaan vähätellyt "vitsaillen",
oma aseteollisuus ja varastot kallioiden sisällä. Suurudenhulluus on konkretisoitu.

Luultavasti aikoo ottaa Suomen takaisin turva-alueeksi CIA:n käskystä. Ruotsin vanhojen sukujen imperialismi ei ole kadonnut minnekään, palkkasotilaita on nyt runsaasti tarjolla maahanmuuttajista jotka eivät epäröi hyökätä Suomeen.


 

Lisälinkit

Hannu Taanila sanoo suorat sanat Venäjä-hysteriasta Karjalan Heili -lehdessä.

Ottaa kantaa Ryskynkin tuotantoon.
Suomi ja vasemmistoliitto siunaa Kiovan vallankaappauksen jatkamista ja uusnatsikompaniaaThe Ukrainian army launched 642 artillery and tank projectiles, and mortar shells onto the DPR near-front territories along the entire frontline since yesterday's evening,… DNINEWS.COM

Länsimaiset arvotThe BBC's Taboo is a timely reminder of the violent origins of globalisation, but its villains allow the viewer to disassociate imperial misdeeds from mainstream British… THECONVERSATION.COMAmerikan sisällissota
Suomalaiset pakotettiin euroon ja NAton militarismiin Koivistonkin hyväksymällä salalsiella ulkopolitiikalla.

Voiko SDP tunnustaa oman toimintansa demokratiaa vastaan pankkiirien juoksupoikana?Suomen talous- ja integraatiopolitiikan veteraani Pekka Korpinen kuvaa uutuuskirjassaan, miten Paavo Lipposen hallitus harhautti Suomen yllättäen… IS.FI

Trumpin hallinnon toimet lisäävät Lähi-idän konfliktien kärjistymisen mahdollisuutta. VASTAVALKEA.FI


Salaiset Piuhat Saksaan vastoin sopimuksia ja YYA-retoriikkaa:.

Ei kommentteja: