lauantaina, maaliskuuta 04, 2017

Enbuske Axl Smith -salanauhojen puolustajana

Prologi: Kasmir

Miksi et ilmoittanut poliisille salakuvauksesta? Suojelit siis rikollista.Tuomas Enbuske ja Axl Smith 

Enbuske todellakin puolustaa salaa kuvattujen seksinauhojen levittämistä normaaliksi yllykkeeksi.

Nyt hän haluaa pelastaa kaverinsa ideologiansa avulla. Niin ihmeellinen voimavara on elitismin ideologia että siihen ei tarvita moraalia.


Hän vetoaa kunnon oikeistolaiseen elitistiseen tapaan eliitin mahdollisuuksia inhimillistäen että koska muutkin miehet tekisivät samoin, jos olisi mahdollisuus, Niin Siksi ei saa tuomita Enbusken kavereita.
"Smithin rikoksen ongelma on, että rikos oli liian älykäs. Sen toteuttaminen on vaatinut kekseliäisyyttä. Ihmiset kun pystyvät antamaan anteeksi vain pahat teot, jotka he itse pystyvät kuvittelemaan tekevänsä."

Älykäs? Eikö nyt viimeistään Enbusken epä-älyllisyys ja ylimielisyys eli elitismi ole selvää hänen maailmankuvanaan? Wau mikä logiikka, vetoomusta esitetään loogisena eliitin ajattelumalliin vedoten.

"Miehet ovat näytelleet järkyttynyttä."

Se tekee joka osaa? Kaikki miehet samanlaisia?

Tämä on tyhmyyden ylistystä brutaaliuden kepeydellä.

Enbuske antaa meille oppitunnin hybriksestä, jota kreikkalaiset tragedian kirjoittajatkin olisivat säikähtäneet.

Kaikki mitä minä teen on hyväksyttävää koska toimin yllykkeiden mukaan ja yllykkeet ovat inhimillisiä, älkää syyttäkö julkkiksia inhimillisyydestä, te syyllistytte noitavainoon koska eliitti on niin haavoittuvaa julkisuushaluisena. Seuraamusvapaa retoriikan teurastus-moralismi.

Tämä on mitä tyypillisin oikeistolainen retoriikan teurastus: eliitin vastuttomuus-klausuuli.

Ei eliitti ole vastuussa, koska eliittihän toimii vain yllykkeiden mukaan?  
Eliittiä ei saa tahria, tavallinen kansa ei saa tuomita eliittiä kun niin harvoin rahapiirien läpi tulee paljastuksia - koska eliitti ei muutenkaan noudata tavallisen elämän ehtoja. 

Samalla - Enbuskella ei ole mitään estoja tuomita suhteettomalla moralismilla nationalisteja mitä hirvittävimmillä sanankäänteillä mitä mitättömimmillä perusteilla. Voihan olla että Iltalehden päätoimittaja haluaa lukijamääriä ihan millä provokaatiolla tahansa, moraaliahan bisnes ei kapitalismissa tunne.


    Moraalin pikatesti

Olisiko Enbuske puolustanut perussuomalaista naisten tirkistelijää ja salapornon levittäjää yhtä vimmaisesti?

Moraalin yleistettävyys on moraalia. Muu on elitismiä ja hyökkäys-moralismia.

  • Vieläkään päätoimittajat eivät uskalla päästää oikeiston kulissien takaa esille Kekkosta, Mussoliniamme, joka konttaa ravintolassa ja työntää käsiään virkamiesten vaimojen helmojen alle.

Samoin muissa kirjoituksissaan epäsuorasti Enbusken mielestä samalla logiikalla eliitin salaisia sopimuksia, valehtelua ja laitonta rikastumista ja muiden orjapalkkaan pakottamista ei saa tuomita "koska se olisi kateutta" - kuten esim Enbusken idolin varallisuua, Wahlroosille luovutettu valtion omaisuus suhmuroitiin pilkkahinnalla Wahlroosin isän klaanin painostamana.

Enbuske julistaa siis ettei ole yhteiskuntaa
kuten neokonsertaviitivit julistavat feodalismia juhliessaan. 

Eliitti on oikeutettu pikavoittoihin kun tyhmät heitä uskovat, kaiken oikeuttava nihilismi eliitin omantunnon takeena. Jumalan siunaamat.  Eliitin poikkeuksellisia etuoikeuksia puolustetaan moralistisesti yleistäen, kansan inhimillisiä perustarpeita taas yksilöllistäen "Jokainen on oman elämänsä sankari";

Retorisesti kumotaan yhteiskunnan olemassaolo.

Sillä eliitille sitä ei ole, raha/valta on eliitin eksistenssin ainoa merkitystä antava funktio.
    
Kaikki sosiaalinen on moraalisen puheen varassa, se on vakava juttu yhteisöjen selviämiselle ja luottamukselle, siksi välinpitämätön eliitti näyttelee moraalista ja uskonnollista mielellään tarvittaessa.  Silloin kun on tarve. Näkökulmatulkintaa viskellään sitten logiikkaa raiskaten kunhan etuoikeudet turvataan eliitille.  
  
Enbuske ei välitä tärkeimmästä sosiaalisen moraalisesta määreestä tässä tapauksessa ja tilanteessa: Axl ei ole katunut lainkaan, hänelle muut ihmiset ovat karjaa koska hän on päässyt yhdelle eliitin porrastasanteelle ja tottunut tähän mennessä suojeluun, toimittajien sensuuriin eliitin päätoimittajien valvovan katseen alla.  

Twitter

 3 hours ago3 hours agoMore 
Minun sisälläni ei asu (Enbusken salakuvaava mies), enkä tunnista tästä lainkaan itseäni. puhukoon vain omasta puolestaan.


Miksi meidän pitää olla haippiringille kiitollinen?  Anna Perho

Axl Smith levitti kuvaamiaan videoita WhatsApp-viestipalvelussa kuudelle eri henkilölle.
ILTASANOMAT.FIViihde-eliitin itsepetokset eliitin juoksupoikana

Riku Rantalan aamuisen kolumnin innoittamana tekee mieli muistuttaa häntä joukosta kysymyksiä, joita nyt jo sadat ihmiset ovat yrittäneet hänelle kaarnavenekohun tiimoilta esittää, mutta joihin Rantala itsepäisesti kieltäytyy vastaamasta.

Riku Rantala näyttää kolumnissaan nimittelevän tätä palstaa ”valhemediaksi”, vaikka yksi Päivän Byrokraatin keskeisistä arvoista on humoristisesta ja sarkastisesta, jopa herkullisen yliampuvasta tyylilajista huolimatta faktapitoisuus, ja virheiden sattuessa, niiden oikaisu. Rantalakin sai täyden mahdollisuuden kantansa esittämiseen vastineella ja hänen osoittamansa yksi väärinkäsitys oikaistiin heti, vaikka Rantalan väitteiden tueksi ei välttämättä ollutkaan juuri muuta kuin hänen oma sanansa.

Sen sijaan Rantalan vaikeneminen saa hänen oman projektinsa ja toimintatapansa näyttämään kaikkea muuta kuin läpinäkyvältä. Päivän Byrokraatti toistaa siksi Riku Rantalalle kaksi keskeisintä tiukkaa kysymystä:

#1 Rantala esittää Startup Refugees -projektista sanatarkasti seuraavan väitteen:
”3) EUROAKAAN SINUN TAI MEIDÄN MUIDEN MAKSAMIAMME VEROVAROJA EI OLE KÄYTETTY. 1,5 vuoden ajan kaikki on tehty pienten ja suurten yrittäjien vapaaehtoisena työnä ja resurssina. Me olemme valtava joukko, yli 500 yritystä, henkilöä ja järjestöä jotka päättivät, ettemme huutele puskista vaan yritämme tehdä asioille jotain. Suomi100 apuraha, tuo 150.000e sinun ja meidän verorahojamme, on myönnetty VUODELLE 2017 ja sillä tullaan työllistämään KOORDINAATTOREITA KOKO STARTUP REFUGEESILLE ELI SADOILLE VERKOSTON JÄSENILLE JA 3000 TURVAPAIKANHAKIJALLE EIKÄ NÄILLE ”VITUN KAARNALAIVOILLE”. Koordinaattoreita tarvitaan jotta verkostosta saadaan kaikki tehot irti.”
Kysymys: Startup Refugees -projektin nettisivujen (www.startuprefugees.com) mukaan Startup Refugees -verkostossa ovat mukana julkiselta sektorilta muun muassa sisäministeriö, maahanmuuttovirasto, TE-toimistot, Yle, Sitra, Lauttasaaren seurakunta, Metsälän vastaanottokeskus, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Laurea ammattikorkeakoulu ja Aalto Start-up Center. Nämä toimivat kaikki verovaroilla. Millä tapaa nämä voivat tukea Startup Refugees -projektia, jos todella euroakaan verovaroja ei ole käytetty?

#2 Rantala esittää myös sanatarkasti seuraavan väitteen:
”Kahden päivän aikana MYIMME ulkomaalaisille messuvieraille KOKO TUOTANNNON ja SÄÄSTIMME muutamassa päivässä suomalaiselle yhteiskunnalle yli 50 KUUKAUDEN VASTAANOTTORAHAN VERRAN. Ajattele kuinka paljon voimme säästää jos avaamme nettikaupan ja näitä tuotteita tulee lisää?”
Kysymys: Ei ole enää tarvetta naureskella lisää kaarnaveneiden nettikaupalla, mutta pyydän Rantalaa kertomaan, millä tapaa yhteiskunnalle on syntynyt hänen väittämänsä säästö? Ovatko esimerkiksi jotkut turvapaikanhakijat hankkeen myötä lakanneet nostamasta vastaanottorahaa?

Mikäli väitteet ovat paikkansa pitäviä, yllä oleviin kahteen kysymyksiin vastaaminen on helppoa.

Rantalalle vielä lopuksi tiedoksi, että Päivän Byrokraatin hiljentäminen ei onnistu sen kummemmin solvaamalla, uhkailemalla kuin painostamallakaan. Riku Rantala on lähettänyt Päivän Byrokraatille seuraavat yksityisviestit, joista olemme poistaneet vain sivullisten henkilötietoja. Ensimmäinen viesti on vielä hyvin asiallinen (ja sen myötä julkaisimme Rikun vastineen), mutta sitten mennään alta lipan. Jokainen saa vetää itse omat johtopäätöksensä siitä, kuinka hyvin Rantalan aikuistuminen on onnistunut.

Rantalalle selvennyksenä, että tämä palsta puolustaa yksilönvapauksia, tasa-arvoa ja liberaalia, markkinatalouteen perustuvaa yhteiskuntaa. Niihin arvoihin kuuluu myös sananvapaus. Vaikka tekisit mitä, Päivän Byrokraatti ei katoa langoilta.

Päivän Byrokraatti -palkinto jaetaan säännöllisen epäsäännöllisesti muun muassa valtiojohtoisuutta ja holhousta edistäville älyttömyyksille.
PAIVANBYROKRAATTI.COM


#axlsmith #enbuske #iltalehti #ihmiskauppa #elitismi #oikeisto #sovinismi #feminismi

Ei kommentteja: