torstaina, maaliskuuta 23, 2017

Saska Saarikoski nyyhkii tänään väärennetyn historian puolestaSaska Saarikoski nyyhkii tänään oikeistolaisessa Hesarissa, historiaa vääristäen, kuinka suomalaisia vietiin orjiksi itään vaikka se oli imperialistinen Ruotsi joka tuhosi suomalaisten hyvät välit Novgorodiin ja itäisempiin heimoihin aloittamillaan jatkuvilla hyökkäyssodilla. Orjakauppaa pyöritti etupäässä eteläinen hopea, suomalaisia haluttiin arabien seksiorjiksi. Samalla kuitenkin bysantissa kunnioitettiin suomalaisia ja "viinkinki"-henkivartijoita maailman rikkaimpien miesten suojana.

Oikeistolaisen maailmankuvan, paatoksen ja vallankaappauksen suojana on nyt vain väärennetty historia jotta eliitin terrori ei tulisi esille.

Samalla kun USA on 170 vuotta käynnistänyt kolonisaatiosotia niin porvarit ja pankkiirit ovat käyneet informaatiosotaa Venäjää vastaan. Sama uskomaton propaganda jatkuu nyt eliitin omistamassa valtamediassa. 

" Suomalaisia ei viety kovinkaan paljoa Venäjälle, vaan Volgaa pitkin Krimille ja Konstantinopoliin. Jos Saska tietäisi jotain aiheesta niin se tietäisi sen. Oho, vihollinen ei ollutkaan Venäjä. " 1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...Vasemmistolaiseksi itseään luuleva eurokapitalistisen puolueen kannattaja toistaa suomenruotsalaisten keksimää historiaharhaa ja alleviivaa hyväksyvänsä sen väittämällä että suomalaiset itse eivät halua katsoa syvemmälle historiaan kaiken orketroidun poliittisen sensuurin keskellä:

http://blogit.kansanuutiset.fi/ahpoinvointia/kun-orjalaivat-seilasivat-alas-saarikoskea

Ehkä analysoin tätä vielä mutta jokaisen pitäisi tajuta että vasemmistoliitto tukee oikeistolaista talouspolitiikkaa ja militarismia EU:ssa, diktatuurin rakentamista.