perjantaina, maaliskuuta 03, 2017

Oppitunti vasemmistolle - miksi vasemmistoliitto ei palaa työläisten puolustamiseen


 Elitismi.

 Tässä videossa on paljon käytännän järkeä ja herätystä vasemmistoliitolle pois euroterrorin ja eu-ideologian luomista valheista. Vasemmistoliitto edustoo oikeistoporvarien maailmankuvaa eikä puolusta työtätekeviä vaan eliitin yhteiskunnan hajottamista ja tuloeroja.


 Vasemmiston "poliittista hipsterieliittiä" analysoiva "Sargon of Akkadin" videoblogi on oikeistolainen ja olen samaa mieltä hänen kanssaan huomioista vasemmiston hahrautuneesta elitismistä, ettei euroterroriin houkuteltu vasemmisto huomaa omaa elitismiään ja todella tuhoavaa messisfantasiaa väestönsiirtokatastrofin edistämisessä. Olen samaa valtio-opista, valtion täytyy olla tiukoilla rajoilla ja torjua haittamaahanmuutto ja pörssieliitin think tankien uusin terroritaktiikka, väestönsiirtolobbaus hajota ja hallitse.  

Vasemmistoliitto ei toimi kansalaisten hyväksi jos fantasioi väestönsiirroista uskonnollisena utopiana eikä näe haittoja ja vakavien rikosten nousua, 8000 milj euron vuosikustannuksia 380000:sta maahanmuuttajasta Suomessa. Vasemmisto voi olla vain nationalistinen eikä uskoa kapitalistien globalisaatioharhaan uuskolonisaationa paikallisidentiteetin tuhoamisessa.

En tietystikään allekirjoita sitten oikeiston yhteiskuntakäsitystä taloudesta ja eliitin oikeudesta kiristää rahalla: ei ihminen ole oman onnensa seppä, ei väkivaltaa ja sivistymättömyyttä saada muulla pois ja sivistystä ylös kuin valtion turvaamalla hyvinvoinnilla. Oikeiston propaganda ja velheet mediassa ovat saaneet velloa kymmeniä vuosia  - ja vasemmiston puolue-eliitit on niin sivistymätöntä ihmiskunnan historian kurjuudesta eliitin terrorin alla että ovat niellaisseet eliitin vallanhimon propagandan "EU":na.

EU on rajua oikeistoalista tuhokapitalismia, pankkiirien, vanhojen sukujen (katso brysselin valtaapitävien sukulinjoja) ja kenraalien vallankaappausta ja Wall streetin sotataloutta loputtomissa hyökkäyssodissa, uuskolonialismia eli "globalisaatiota" naurettavilla eurooppalaisen identiteetin vetoamispuheilla.

Valkoisen miehen taakka myyty itsetuholla, ällistyttävällä suggestiolla.

" Eduskunnan vasemmistopuolueilla (Sdp ja Vasemmistoliitto) olisi ollut 8.2. pääministeri Sipilän ilmoituksen aikana loistava tilaisuus nostaa esille kapitalismin kriisi ja sen seuraukset Suomen työtätekeville. Ylen tv:kin kun oli paikalla. 
  Eivät nostaneet ainakaan ryhmien puheenvuoroissa? 
Sdp:n Antti Rinne puhui ja maalaili kuin pappi koulun kevätjuhlassa. Vasemmistoliiton Li Andersson pyöritteli puolestaan sotea puujalkaisen tanssijan otteella. Molemmat muuten kannattivat sote-uudistusta. Rinne jopa soten yksityistämistä.
Faktoja olisi ollut kyllä huomattavasti enemmän kuin viiden minuutin ryhmäpuheenvuoroa varten... kts.

Ei kommentteja: