lauantaina, maaliskuuta 18, 2017

Valtuusto haluaa avata rajat väestönsiirroille Helsinkiin - kunnallisvaalit 2017


Miettikää nyt.

Helsingin kaupunkivaltuusto vaatii juuri nyt kokouksessaan että Helsingin veronmaksajat maksavat jokaisen maailman laittoman tummaihoisen elintasoturistin elättämisen, joka onnistuu ylittämään rajan - Vaikka muu Suomi on täynnä tyhjiä huoneistoja niin toiviomatkalaiset saavat valita jopa Helsingin itselleen ihan vain huvikseen. + 290000 kaksisataayhdeksänkymmentätuhatta maahanmuuttajaa on nyt suur-Helsingissä. Tummaihoisuus on nyt siis ainoa positiivinen kriteeri kansainvaelluksen sallimisessa kun Valtuusto vaatii vastustamaan turvallisuusviranomaisia: "pakolaisuus" faktana ei ole amerikkamieliselle viheroikeistolle ja natokokkareille siis mikään ehto väestönsiirtofantasian toteuttamiseksi.


Arviolta 8000 milj euroa vuodessa kuluu maahanmuuttajien elättämiseen maailman kalleimmassa maassa.

Samalla suomalaisten kansalaisten koulutus ja tulevaisuus on leikkauksilla ajettu täydelliseen kaaokseen kun opettajia vaaditaan opettamaan samalla puhetaidottomia maahanmuuttajia luokissa. Insinööriliitto ilmoitti juuri että aidon tulevaisuuden yhteiskunnan kehittämisestä puuttuu 15000 insinööriä 1997 jälkeen jatkuneiden koulutusvähennysten vuoksi.
  • Samalla Kokoomuksen ja RKP:n Tapiolan oikeistolaisessa lukiossa ei ole yhtäkään tummaihoista oppilasta.  Hyvin mautonta aitorasismia - Lukion alue on rajattu harkitusta eliittiasunalueilla vaikka vieressä on slummiakin, taakkaa ei haluta jakaa muilta lukioilta, joihin oikeistopoliitikot vaativat täysin kielitaidottomia tuhoamaan opetustilannetta. 
Tanska takavarikoi jokaisen pankkikortit ja rahat, joka hakee turvapaikkaa, jotta keinottelu estetään ja jotta hakijat maksavat kuluistaan jos heillä on varallisuutta.

Maahanmuuttajien väkivaltarikosluvut ovat moninkertaistuneet 15 vuodessa ja ovat 20-100 kertaiset kansallisuudesta riippuen suhteessa natiivien tekemiin. Tämä ei kosketa autolla ajavia omakotitaloissa asuvia poliitikkoja. He eivät elä suomalaisen kadun todellisuudessa vaan saavat meikattuja pakolaisia kakkua syömään silloin tällöin vieraakseen järjestysmiene katsoessa olan takaa.

Migri ja poliisi päästää maahan tatuoituja muslimeja - muslimimaassa tatuoitu mies tarkoittaa vain tappajaa tai rikollista.

Naurettavaa eliitin harhaista elämä.


    Valtuusto vaatii ™

Eliitti suostuu tuhoamaan Suomen talouden Amerikan vaatimn venäjävihan takia kauppasodalla - samalla kun USA lisää kauppaa Venäjän kanssa jopa rakettiostoilla. Eliitti suostu tuhoamaan suomalaisten turvallisuuden Amerikan vaatimalla väestönsiirrolla - missä on Amerikan 10 miljoonaa siirtolaista jotka sen pitäisi ottaa suhteessa Saksan ottamaan määrään? Ei missään. Kapteeni Amerikka nauttii kaaoksesta, sodista, CIA-STASI vakoilusta, sotataloudesta.  USA.

  • Suomi elättää yhä somaleja Somalian diktatuurilla ja joukkomurhilla rikastuneita sukuja, joiden omaisuus on tuhansia miljoonia dollareita sveitsiläisillä tileillään. Poliisia on kielletty tutkimasta somalien varallisuutta ja sotarikoksia mikä on selkeästi kansainvälisten sopimusten vastaista - syynä on tietysti natomaiden kolonisatiotoimet Somaliassa ja sotarikollisille luvattu lomaelämä Suomessa. RKP aloitti somalien lobbaamisen Suomessa Koiviston aikana; ulkomaisten järjestöjen lobbaus Suomessa somalirikollisten puolesta on yhä tuntematon ja salattu operaatio.


Tiettävästi Tanska ei päästä enää passittomia maahan ja Tanskalla on keskitysleirejä epäilyttäville ja palautettaville miesjoukoille: tästä on Suomessa 100% sensuuri. Mustalaisten organisoidusta mafiasta on satoja todisteita bemarimiesten valvoessa kerjääjiä ja taskuvarkaita - mutta silti Hki päättää päästää kaikki euro-mustalaiset kaupunkiin, ei karkoita kiinnijääneit rikollisia eikä pidätä bemarimafiosoja, jotka avoimesti Helsingin keskustassa käskyttävät kerjäläisarmeijaa.

  • There is a larger number of terrorists who have fought for the Islamic State in Syria and Iraq, and who now move around freely in the Swedish society. The authorities have no control of the situation, it was revealed in SVT's "Agenda" yesterday.Perustuslaki kieltää selvästi kontrolloimattoman hallitsemattoman maahantulon ja haittamaahanmuuton virkamiesten valinnoista. Edes kulkutautivalvontaa ei ole lainkaan.

Hieman pelottaa isoa raavasta miestäkin euro-pankkiirien ja mossad-CIA:n lobbaama väestönsiirtoprojekti.

Tietysti ensimmäisenä tulisi vetää suomalaiset sotilaat pois natomaiden hyökkäyssodista mutta hyvänmielen pakolaisshow onkin tarkoitettu piilottamaan suomalaisten kenraalien militarismi ja sotarikokset.

Suur-Helsingin tilanteesta ja asuntojen luovutuksesta maahanmuuttajille pois helsinkiläisiltä köyhiltä suosittelen rationaalisen puhelun tai emailin lähettämistä valtuuston edustajille.

Kaikki tämä on perustuslain vastaista eutryhmien nostamista toisten edelle - korruptiona, poliittisten äänestäjäkunnan lahjomisena maahanmuuttajista. Palautukset kotimaihin kielletään mediatemppuna  kuin Suomen kansan vaihtaminen olisi itsestäänselvä päämäärä eliitille Amerikan hyökkäyssotien geopolitiikassa.


Sakari PuistoIltasanomien painetussa versiossa tänään sisäministeriön maahanmuutto-osaston ylijohtajan Jorma Vuorion hyvä haastattelu, mm:
"Seurakunnat avasivat kirkkoja kovalla kohinalla hätämajoitustiloiksi. Niihin meni asunnottomia suomalaisia. Minun mielestäni toimintaa olisi voitu jatkaa ja antaa se mahdollisuus asunnottomille suomalaisille, mutta ne luukut pantiin kiinni, kun he näkivät ettei tule turvapaikanhakijoita."

Nyt tuli painavaa tekstiä, johon alkukommentit.
Kaikki tekstissä mainittu on menettely on tarkoin harkittua. Suomeen ajettiin pankkimaailman ja poliitikkojen ansiosta 90-luvun lama, ja sitä seuranneet yksityishenkilöiden omaisuuksien ryöstöt suojattiin niin kutsutun Koiviston konklaavin avulla. Tutkijat syystäkin väittävät, että konklaavin jäsenet, Mauno Koivisto, pankkien ja korkeimman oikeuden edustajat mukaanluettuna, tekivät valtiopetoksen.
Nykyinen talouskriisi on myös tarkoituksella tehty, mutta tällä kertaa se on maailmanlaajuinen. Sen avulla Suomessa ollaan ryöstämässä esim. Suomen julkiset terveyspalvelut veroparatiisiyhtiöiden hallintaan.
Jotta tuo toiminta voidaan tehdä salassa, on kansalle tarjottava median avulla helposti syyllistettävä sijaisryhmä, eli maahanmuuttajat. Koko maahanmuutto-operaatio on myös tarkoituksellisesti erittäin huonosti hoidettu ja täynnä epäkohtia, niin että kansa saadaan toimimaan toisiaan vastaan, ja unohtamaan ne todelliset syyt ja syypäät miksi nykypäivän tilanteet ovat millaisia ne ovat.
Älkää menkö tuohon halpaan, vaan toimikaa niin että vaaditte todellista, totuuteen perustuvaa oikeudenmukaisuutta, jolla tasa-arvoinen maalmanlaajuinen yhteiskuntaelämä on mahdollinen.

Kärsimyksenikö on vähempiarvoinen, kuin ulkomaalaisten maanpakolaisten? Kuka Teistä antaa etusijan omaan kotiinne muuttajalle luopuen omista työllä hankituista ja ansaituista oikeuksista ja elämän arvoista? Olen kaikkea muuta, kuin rasisti,
PELISUOMI.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

 


Kihniö

  • "Kihniöstä siirretään näinä päivinä puolitoista vuotta majailleet 120 kpl pakolaista Helsinkiin kaupungin jopa ARA-asuntoihin. Taas yksi autio peruskorjattu ammattikoulurakennus tyhjillään Suomen uusimmassa bisnesmuodossa - tyhjllään kunnes homehtuu."

ja
"Sosiaalivirasto eli veronmaksajat siis maksavat eri kansallisuuksien sakkoja. Tällainen on varmaan hyvä ja ainutlaatuinen toiminta kautta maapallon. Eri kansallisuudet voi rötöstellä aivan kuten haluavat. Kiinni jäädessään ei ole edes sakkoseurauksia, puhumattakaan että maasta poistettaisiin kuten olemme jokainen saaneet huomata Helsingin tapauksessa. Tällaisen valtion jos minäkin löytäisin jostain olisi elämäni suhteellisen kivaa, voisin hankkia kaikenlaista aivan mielijohteesta ja ilman seuraamuksia. Niin ja lopuksi, aivan todistetusti Lieksassa on maksettu myös erikansallisuuksien ajokortteja. Hyvin pyyhkii Suomella, rahaa on että ranteita pakottaa kun kyse on eri kansallisuuksista."
Norja aikoo tiukentaa rajusti pakolaislinjaansa. Maa aikoo perjantaina tehdä kiireellisen lakimuutoksen, jolla pakolaiset voidaan käännyttää Venäjän rajalta jopa…
MTV.FIDemoralization is, in a context of warfare, national security, and law enforcement, a process in psychological warfare with the objective to erode morale among enemy combatants and/or noncombatants. That can encourage them to retreat, surrender, or defect rather than defeating them in combat.Demoralization is, in a context of warfare, national security, and law enforcement, a process in…
EN.WIKIPEDIA.ORGKuinka sivistysvaltion ydin hajotetaan, ideologinen korruptio ja rasismi
- tuhotaan kerrasta tasavertaisuus vaatimuksineen, standardit ja luotettavuus,
taitojen arvostaminen, realismi


Maahanmuuttajataustaiset oppilaat saavat Suomen yläkouluissa todistuksiinsa keskimäärin jopa parempia arvosanoja kuin kantaväestöön kuuluvat, vaikka…
HELSINGINUUTISET.FI


Koska kovin monelle on edelleen hieman epäselvää se, että kokoomuksen halusta ja johdolla Suomessa on luotu uusorjuus, täytyy asiaa esitt...
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM
     Klaanimafiat - islamilaista kulttuurisiirtoa, aktiiviset sopeutumattomuuden mekanismit
  • "Turkulaisen" gallupissa  94% ei kannata avoimia rajoja. Vaikuttaa siltä että poliitikot eivät kuuntele kansan tahtoa. Harvinaisen rehellinen gallup pieneltä lehdeltä. 

1) Suomen Uutiset 16.9. 2015:
Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti (Krimo): 
"Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneiden miesten rikollisuustasoero raiskausrikoksissa on 17-kertainen kantaväestöön verrattuna."
2) Satakunnan Kansa 25.10. 2016:
"Seksuaalirikokset rajussa kasvussa. 
Yhä useampi epäilty on ulkomaalainen." Tiivistelmä. "Poliisin tietoon on Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta tullut tämän vuoden tammi-syyskuussa jo enemmän seksuaalirikoksia kuin koko viime vuonna yhteensä. Ulkomaan kansalaisten osuus rikoksista on vuodessa kasvanut niin, että nyt jo joka kolmas epäilty oli ulkomaalainen. (Ulkomaalaisten osuus koko väestöstä on kuitenkin vain pieni murto-osa).
Poliisin tiedossa oli Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta syyskuun loppuun mennessä 85 rikoksesta epäiltyä ulkomaalaista, kun heitä vuotta aiemmin oli 25. Poliisin tietoon tänä vuonna tulleista seksuaalirikoksista yllättävän iso osa on niin sanottuja pimeitä tapauksia. Noin sadassa tapauksessa poliisin tiedossa ei ole rikoksesta epäiltyä." (Em. saattaa selittyä ainakin osittain ns. puskaraiskausten huomattavana lisääntymisenä. Suomalaiset raiskaavat enemmän itselleen entuudestaan tuttuja naisia sisätiloissa ja raiskaajan ollessa humalassa). http://www.satakunnankansa.fi/…/seksuaalirikokset-rajussa-…/ 
3) Linkin viestissä ja sen vastauksissa on useita kymmeniä satunnaisesti valittuja uutisia ulkomaalaisten Suomessa tekemistä seksuaalirikoksista reilun vuoden sisällä.www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1220267351319826/

Poliisin tietoon on Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta tullut tämän vuoden tammi-syyskuussa jo enemmän seksuaalirikoksia kuin koko viime vuonna yhteensä.…
SATAKUNNANKANSA.FI


Kuntaliitto vaati yhtenäisempiä ja selkeämpiä ohjeita siihen, miten laittomasti maassa oleskelevien välttämättömän toimeentulon turvaaminen tulisi...
AAMULEHTI.FI

Turvapaikanhakijoiden leiri ja läheisetiikan perversio

      Realiteetit eivät euroeliittiä ja uuden suur-Saksan rakentajia kiinnostaKolmen kuukauden välein tehtävät haastattelut ovat jo tuottaneet tulosta, Mykkänen iloitsi. Kiusallista kyllä, oikeat luvut kertovat aivan muuta, Teemu Muhonen kirjoittaa.
IS.FI

Vieläkö joku epäilee etteikö Euroopassa olisi käynnissä massiivinen
länsimaisen demokratian, tasa-arvon ja oikeusjärjestelmän murentaminen?


Joukossa oli myös ilmatorjuntakonekiväärejä, pistooleja ja käsikranaatteja.
ILTALEHTI.FI
"Me kyllä kestämme"

- uskomatonta ruotsalaisten upseerien puhetta suomalaisille orjasotilaille 30-vuotisessa sodassa ja Ruotsi rikastui, eliitti rikastui suomalaisten verellä.


Puhetta riittää kun hintaa ei kerrota: kouluopetus romahtanut kielitaidottomien adhd-mislamlapsien takia, hinta 8000 milj e vuodessa ja Helsingin vuokrat kohoavat pilviin maahanmuuttokeinottelulla, väkivaltarikollisuus ja lasten raiskaaminen traumaattisessa kasvussa:


Turvapaikan saaneiden työllistyminen olisi koko yhteiskunnan etu.

HS.FI


Suomalaisen eliitin ensimäinen päämäärä: suomalaisten alistaminen lännen oligarkkien geopolitiikalle


Ylpeä natsien Suomi, sodan jälkeen fasistisuvut jäivät valtaan ja siksi natsiaktivisti Kekkonen nostettiin - Karttakuva herrakansan sodanjälkeisestä mielikuvasta. Eivätkä natsit pompanneet tyhjästä vaan jo 20-luvulla suomalaiset joukkomurhaajat kouluttivat ja tsemppasivat natseja ja rahaeliitti teki sopimuksia herrakansan pakkosodista.1942
.

Ei kommentteja: