tiistaina, maaliskuuta 07, 2017

Rokottaa vai ei - THL:n päätösten aiheuttamat aivovammat ja pakkorokotuslakiVoit tilata apteekista 25 vuoden ajan markkinoilla olleiden "vanhojen" kaavojen mukaan tehtyjä rokotteita joissa ei ole apinan & sian soluja eikä elohopeaa. Täysin laillista. Sitten joku terkkari rokottaa sen. Mutta vain yksi rokotus per 6 viikkoa! Ei turhia uusia rokotteita kuten EI hpv-rokotetta, ei rokkorokotteita, ei flunssa-huijausrokotteita, täysin epävarmoja, tutkimattomia suomalaisilla kuten narkolepsian aiheuttanut rokote, tuntemattomia ainesosia sisältäviä. Tarkista apteekkarilta että ei ole elohopeaa tilaamassasi rokotteessa.

Amerikassa on "rajoitattu" elohopean käyttöä mutta lääketehtaat voivat valehdella ja myydä vanhoja varastoja väärällä etiketillä nopean rajoituksen takia.

THL otti miljoonita narkolepsian aiheuttaneelta "lääketehtaalta" ja silti tämän korruption vastuullisia ei ole erotettu. Tehtaalle annettiin etukäteen jopa 100% vastuuvapaus vaikka 200000 suomalaista olisi kuollut.

Nyt veronmaksajat  maksavat kemiantehtaan uhrien kulut ja kivut.

Suomalaiset on nyt määritelty selvästi geneettiseksi eroavaksi roduksi, jolle pitäisi olla aivan omat tiukat, valtion rajoittamat ja avoimet lääketutkimukset erikseen. Valtion on itse tuotettava rokotteet koska kapitalistinen rokotebisnes on riistäytynyt täysin villiksi ja salaiseksi. Ensin on palattava vanhoihin rokotteisiin ja  vain tärkeimiin rokotteisiin.

THL on julistanut ylikansallisten pörssiyhtiöiden bisneksen uskonnoksi vastoin tiedettä ja narkolepsia palajstusta  eikä ole lopettanut vaarallisten aineiden levitystä.


  • Perustuslain vastaisesti hallitus ja viranomaiset päästävät nyt kulkutautialueelta ihmisiä Suomeen ilman tarkastusta ja passia. Suomalaiset ovat nyt suuren kulkutautiepidemiavaaran alla, jos tarkastamattomia ja sairastuneita ei eristetä nopeasti. Tietysti rajojen sulkeminen olisi myös taloudellisesti viisain ratkaisu sillä väestönsiirto 3000 km matkan päähän maailman kalleimpaan maahan ei ole viisasta millään perusteltua.

  • Narkolepsia-vammat aiheuttanut tutkimus kuten kaikki rokotetutkimukset ovat salaisia, "valikoituja", eikä niitä saa avoimesti reaaliaikaisesti seurata ja toistaa.  


Narkolepsia-katastrofi n. 4000 ihmisen eriasteisella aivovammalla johtui nimenomaan geneettisestä eroavaisuudesta, lukekaa selvistys!

Kataisen aikana saatettiin voimaan poliisivaltion pakkorokotuslait, jotka Vanhanen valmisteli Bilderbergin salaisen kokouksen ohjamaana.

Tieteellä ei ole mitään tekemistä pakkorokotuslakien kanssa.


  • Pekka Puska jakoi ja tuki väärää epätieteellistä tutkimusta sydäntaudeista ja eläinrasvoista 40 vuotta. Hänen levittämänsä propaganda on nyt paljastettu kasvisrasvateollisuuden ja maatalouslobbareiden propagandaksi ja selvästi kumottu kansainvälisesti - mutta THL ei julkisesti ole sanoutunut irti Puskan huijauksesta vaan pitäytyy siinä yhä kiinni epätieteellisesti jatkaen väärän tiedon levitystä aiheuttaen ennenaikaisia kuolemia.  Puska saa nyt avoimesti rahaa kasvisrasvateollisuudelta. 
Jakakaa
#terveys #tiede #rokotukset #rokotteet#flunssa #suomi #thl #rokotuslaki

Ei kommentteja: