keskiviikkona, maaliskuuta 15, 2017

Migri läksytti kirkkoa

  

"Kielteiset turvapaikkapäätökset ovat olleet viime aikoina paljon esillä julkisuudessa ja niitä on luettu ääneen erilaisissa tilaisuuksissa...

Jos julkaistussa päätöksessä lopputulos vaikuttaa epäloogiselta, julkaisija on voinut jättää tekstistä pois jotain olennaista."

 http://www.migri.fi/medialle/tiedotteet/lehdistotiedotteet/lehdistotiedotteet/1/0/jos_luet_turvapaikkapaatoksen_kannattaa_lukea_se_kokonaan_72710 Kirkkohallitus siis sallii nyt tahallaan muokattujen eli sensuroitujen päätösten lukemisen kirkoissa väärän mielikuvasodan luomiseksi.

Kirkko ei kero että CIA aloitti etukäteen 2003 keskitysleirien rakentamisen Trukkiin.

Koko kaaos on vain ideologinen ase, suunniteltua väestönsiirtoa ja terroria myös Euroopassa mossadin ja Turkin avustuksella.

Kaikki toiminta ja rajat on katkaistava Turkkiin ja puhuttava avoimesti natomaiden Africom- hyökkäyssotien jatkumisen aiheuttmasta kaaoksesta.
Sakari PuistoIltasanomien painetussa versiossa tänään sisäministeriön maahanmuutto-osaston ylijohtajan Jorma Vuorion hyvä haastattelu, mm:
"Seurakunnat avasivat kirkkoja kovalla kohinalla hätämajoitustiloiksi. Niihin meni asunnottomia suomalaisia. Minun mielestäni toimintaa olisi voitu jatkaa ja antaa se mahdollisuus asunnottomille suomalaisille, mutta ne luukut pantiin kiinni, kun he näkivät ettei tule turvapaikanhakijoita."   II

Valtionkirkko on aina tukenut pankkiirien teroria yhteiskuntaa vastaan - huomaa, että ev-lut kirkoissa ei vaadita Suomen irtaantumista natomaiden hyökkäyssodista.

Kirkko sallii nyt perustuslakien halveksimisen Brysselin käskemän rajojen avaamisen vuoksi. Vakavaa yhteiskuntaterroria kokoomuslaisten kirkkoherrojen kirkosta.

"Alun perin päätösten ääneen lukeminen oli teattereiden performanssi, mutta nyt tämän saman teatraalisen tempauksen on keksinyt tuoda jumalanpalveluksiin Olarin seurakunnan diakoni Kristiina Huotari
Lukemalla tarkkaan valittuja kielteisiä turvapaikkapäätöksiä pyritään kuulijoille epäilemättä luomaan mielikuvaa epäinhimillisistä ja ilkeistä virkailijoista, jotka ymmärtämättömyyttään tai ilkeyttään tekevät vääriä ja huonoja päätöksiä, joiden seurauksena turvapaikanhakijat lähetetään varmaan kuolemaan. 
Joidenkin seurakuntien työntekijöiden keinovalikoimaan kuuluu myös julistaa syntisiksi ihmiset, jotka eivät heidän ideoilleen tai toimintatavoilleen lämpiä. Näin luodaan vastakkainasettelua: te huonot, me hyvät."Suomi tukee terroristeja - jopa KELA mksaa joka kuukausi hyökkäyssodassa tomiville 200 terroristeille rahaa tilille.

Tämä on USA:n geopolitiikkaa, Suomi sotkettu mukaan hallituksen ja europuolueiden tahdosta.


Tässä on kooste Suomen kaikista Nato-harjoituksista vuodelle 2017, joista noin 35 on salaisia.
Pesonen on kaapinut tietoa todella monesta lähteestä ja hänen aikaisemmat postauksensa ovat osoittautuneet kohtuullisen luotettavaksi. Vaikka tekijä on hyvin Nato-myönteinen, niin tämä juttu on kyllä vilkaisemisen arvoinen.
Sen avulla voi päätellä ja seurata aika montaa asiaa.

Tasavallan presidentti ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta linjasivat Suomen osallistumisesta kansainväliseen koulutus- ja harjoitusyhteistyöhön 18.11.2016 pidetyssä kokouksessa, ja puolustusministeri päätti
ARIPESONEN1.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI  .

Ei kommentteja: