keskiviikkona, maaliskuuta 01, 2017

Suggestiivisen vallan aika ja suomalaisen itsenäisyyden harha


 - 2011 nosto -      

  


Kuinka suggestiivinen psykopaatti tai lobbaaja voi viedä yksilön itsenäisyyden?

Mitä on kulttuurinen suggestio? Tietoisuuden kapeutumisen ylläpidetty käytäntö ilman tietoa tai tietoa vastaan?

Tarkkaile tietoisuuttasi intensiivisessä painostuksessa.Katso video:

Kun ihminen integroidaan ryhmään tai klaaniin,  poliittiseen puolueeseen tai uskonnolliseen järjestöön, lähestyminen ja alkukuhina voi olla hyvin tiivis. "Sisäänheittäjät" ovat yleensä kylmiä lukijoita, jotka tuntevat ja aistivat ihmisten tarpeita ja pettymyksiä. Järjestö tietysti tarjoaa kokonaisratkaisun ja elämän tarkoituksen. Kunhan luovut kysymyksistä.

Jäsenyyden rajat osoitetaan usein non-verbaalisesti reaktioilla ja vihjeillä. Häpeä osoittaa kelpaavuutesi ja oppivuutesi ryhmän jäseneksi. Poliittisen puolueen koulutusjärjestelmä jäsenelle on kelpaavuuden tikapuiden muokkaavaa kiipimistä.

Valtion valtarakenteet ovat myös kulttuurissa, eivät vain virkamiesjärjestyksessä tai "laissa". Mielikuvissa, arvokliseissä, luottamuksen arkkityypeissä, virallisuuden populistisissa vaatimuksissa.
Valtajärjestelmä tarvitsee nyt taas laajaa pönkitystä kirkkoinstituutiolta laman takia. Aivan kuten 1989 kun kirkko alkoi pommittaa jäseniään ja suomalaisia median kautta nöyryden sanomalla.

Kirkko on hiljentämisen ja vaimentamisen tärkein ase kansan passivoimisessa, "kunniallisessa nöyryyttämisessä". Kirkko osoittaa epäpoliittisiin, "korkeampiin" ratkaisuihin ja ajan tuolle puolen projisoitavaan taisteluun - jotta kansa olisi epäpoliittinen jotta tiedon ja vallan ongelmat jätettäisiin virkamiesten ja eliitin palloteltavaksi.

Presidentinvaalit ovat nyt valtion kannalta tärkeä turhan toivon kampanja. Luodaan mielikuvaa hyvästä isähahmosta lähes yliluonnollisena "kansan tuntojen lukijana". Äitihahmo toimi joitakin vuosia ja kansa pumppaa nyt toivoa taas isähahmoon. Mitä suurempi pettymys edelliseen presidenttiin niin sitä suuremmat ja paisutellummat odotukset uudelle presidentille. Nyt kun presidentilt on kaluttu valta pois, hän on puhdas muumimaailman muumi-isä, toiveiden täysfiktiivinen projektio ja hymistelijä.

Kun pankkimies Mauno Koivisto organisoitiin suomalaiseen tajuntaa "uutena" isähahmona, ihmiset olivat hyvin vahvassa suggestiossa.

Kaikki olivat kyllästyneet Kekkosen isähahmoon, kekkoskulttiin tai jopa pettyneitä siitä, kun Kekkonen olikin kuoleva ihmishahmo eikä ikivahva teräsmies, Suomen oma jumal-Stalin, kuten meille vakuuteltiin.
Kuitenkin ihmiset halusivat uuden Kekkosen, Koiviston.

Ja saivatkin. Koivisto käytti yhtä törkeää kulissien takaista valtaa kuin Kekkonenkin, jopa perustuslain vastaista valtaa mm. vaatimalla tuomareita tuomitsemaan aina yksityisiä kansalaisia vastaan pankkien kanssa tapahtuvissa oikeudenkäynneissä. Presidentti Tarja Halonen on pitänyt Koiviston ja Urho Kekkosen papereita ja päiväkirjoja kassakaapissa tutkijoiden ulottumattomissa
  • "...sillä meillä ei ole oikeeutta tuomita esi-isiemme tekoja" (Halosen suora lausahdus TV1sen kirjallisuusohjelmassa arkistojen salailusta)
Koivisto pyhitti oman diktatuurinsa puhumalla presidentin vallan kapeuttamisesta mutta sitä ennen hän joi Kekkosen maljan yhtä tylysti kuin isä Hiihtäjä, Suurten Kalojen Narraaja.
Kuitenkin Koivisto myytiin kansalle kansanmiehenä kuten Kekkonenkin vaikka heidän valtansa perustui hyvin härskiin kyynärpäätaktiikkaan ja totalitaristisen Neuvostoliiton ihailuun. Presidentti-instituutio on kaiken populismin ja kirkolta perityn kuningasikonismin huipentuma Suomessa.
Kansakunta lumotaan ihanneisän toiveilla.

Kokoomuksen "paremminvointivaltio" vittuiluna on uuden ajan nihilististä  "On your face" -harhauttamista. Aivan samaa postmodernin arvottamisestetiikan ilmiötä kuin homojen muotijohtajien luoma naisruumiin itseinho-/vihakulttuuria "naistenlehtien" sivuilla anorektikkojen epänaisten avulla.
Suomen ideologisin puolue ilmaisee inhoaan muita ideologisia puolueita kohtaan (Neuvostoliiton tyyliin)  ja onnistuu puhaltamaan koko Suomelta oman jyrkän, uusliberalistisen kaptalismin hyvinvointi-valtion hajottamisoperaatiossa. Talouden katastrofiin ajanut puolue esiintyy nyt muka talouden pelastajana. Taas.Virallisuuden suggestio on suomalaisille mieluisin suggestio.

Suomalaisessa kulttuurissa on hyvin paljon "virallista" suggestiota, joka määrää kansalaisen hyväksyttävyyttä hyvänä kansalaisena.

Aikaisemmin mm. heteroseksuaalisuus oli valtion valvomaa suggestiota itsensä hyväksymisen ehtona ja siksi yhä vieläkin ihmiset saavat hysteerisiä reaktioita, jos homoseksuaalit hyväksytään normaaleina ihmisinä.


Normaalius kun on ollut hyvin, hyvin säädeltyä ja tarkkailtua ja tiukasti ansaittava määre. Normaalius on sitä  pyhää ja usein valtionkirkon siunaamaa, jotta omahyväisyydellä ei olisi rajaa suggestion varmuuden sinetöimisessä mm. avioliitollaan ylpeilevien suggestiossa.

Kaava on hyvin yksinkertainen patriarkaalisessa väkivaltakasvatuksessamme.
Erilaisuudesta on tehty uhkaavaa ja ahdistavaa ja siksi ahdistumme erilaisuudesta.

Koemme siitä uhkaa, mikä on meilta häpäisemällä kielletty. Koemme kuolemanpelkoa erilaisuuden, toiseuden edessä, koska meitä on uhattu hylkäämisellä, jos emme muokkaannu ja alistu tunnottomasti yhteisön normatiivisiin standardeihin.

Itsesääli ja alakulo on myös hyvin tärkeä osa suomalaista kelpaavuuden suggestiota  • " Suomalaisten rituaali 6.12. hämmentää ulkomaalaisia:
    "Hyvin outoa"

http://www.iltasanomat.fi/linnanjuhlat/suomalaisten-rituaali-612-hamment...

Eliitin hysteriaoperaatiot

Suomen valtio lobbasi äärioikeistoa

  • "Talvisotaan liittyy vieläkin monenlaisia myyttejä"
Kuuntele dokumentti:http://oppiminen.yle.fi/artikkeli?id=15012

Ohjelmasarjan viimeisessä osassa tutkijat purkavat niitä. Haastateltavina Jari Eloranta, Sari Näre, Tiina Kinnunen ja Henrik Meinander. Toimittajana on Seppo Heikkinen.

.


1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Gladio Suomessa.

Kaukopartiomiehet vakoilivat myös Naton laskuun
yle.fi

Suomalaisten kaukopartiomiesten vakoilu Naton hyväksi on ollut oletettua laajempaa. Suomalaiset tekivät Neuvostoliittoon 1950-luvulla jopa parikymmentä vakoilumatkaa, joista osan Norjasta. Tutkijan mukaan Suomen pääesikunta oli vakoilusta tietoinen.

http://yle.fi/alueet/savo/2011/12/kaukopartiomiehet_vakoilivat_myos_naton_laskuun_3087900.html