torstaina, helmikuuta 23, 2017

Maahanmuutto terrorismina ja globalisaatio fasismina, laajennettuna kolonisaationa

Te Euroopan tuhoajat, hyväntekijät globalisaation fasismin siunaajina.

Valevasemmisto ja viheroikeisto, rkp:n valeliberaalit, kokkaridemarit, rahaeliitin juoksupojat .


Maahanmuuttoa Suomeen esitetään eettisenä projektina kun kyse on vain valheesta: eivät nämä ole pakolaisia tai hyötymaahanmuuttoa vaan perustuslain kuvaamaa haittamaahanmuuttoa, suuri määrä jopa terroristeja nyt valtion suojamaana miesten "maahanmuuttona" CIA:n ja mossadin käskystä.

Maahanmuuttajien kärsimysta esitetään nyt kosmisena näytelmänä jonka mukaan suomalaisten on määritettävä itsensä vain maahanmuuttajien kautta, mitä enemmän maahanmuuttajat valittavat, sitä enemmän suomalaisten on hävettävä ja kiellettävä suomalaisuus ja valtio-opin ehdot vakaudesta ja rauhasta. Tämä on törkeää ja suunnitelmallista Rockefeller-terroria yhteiskuntaa kohtaan, eliitin hajota ja hallitse projekti.
1800-l vasemmisto ja liberaalit nimenomaan estivät eliitin väestönsiirtoprojekteja, nyt te oletta mukana siunaama imperialistisia sotia julistamalla väestönsiirrot pyhittäväksi ja puhdistavaksi toiminnaksi mutta kaikki suomalaisen väestönsiirtoa lobbaavat järjestöt ovat hiljaa eivätka vaadi Suomea vetämään armeijaa ja armeijasta luovutettuja palkkasotilaita pois US Amerikan hyökkäyssodista eikä tuomitsemaan USA:n hyökkäyssotia.

Te samat tekopyhät olette siunaamassa venäjävihaa ja sodan sytyttämistä kun puolustatte CIA:n geopolitiikka ja sen tärkeintä asetta, väestönsiirtoa kansallisvaltioiden henkisen ja demokrattisen kehityksen tuhoamisena. Tämä on tekopyhää USA:n kolonisaatiosotien siunaamista, te ette ole humanisteja vaan sotateollisuuden sokeita ideologeja luomalla katteetonta hysteriaa turhamaisista maahanmuuttajista joista tehdään muka suomalaisen yhteiskunnan ja suomalaisen mitta. 
Islamin sovinismin ja fasistisen pappiskultin puolustaminen on kaiken irvokkuuden huippu kun toistatte Rockefellerien think tankien strategisia suunnitelmia kolonisaatio-globalisaation siunaamiseksi: te teette samalla islamista eurooppalaisuuden mitan mielipuolisuudessanne leikkiessänne hyväntekijää ilman mitään vastuuta seuraamuksista. Te olette fasisteja siunaamassa kapitalismin ja elitismin tuhoaaltoa ja Euroopan vajoamista liittovaltion militaristiseen diktatuuriin hyväntekijän tekopyhyydellä.
Norjan pääministeri Erna Solberg varoittaa Ruotsin pakolaisjärjestelmän romahtamisen estämisen olevan ehkä jo myöhäistä. Norja on luonnostellut aloitteen poikkeuslaista,…
TALOUSELAMA.FISwedish politicians, who are known for their penchant for multiculturalism and diversity, have been found to be the most loyal allies of Hungarian-American business magnate George Soros who chairs the Open Society Foundation, leaked…
SPUTNIKNEWS.COM


The steady flow of illegal migrants continues across Canada’s southern border.
TORONTOSUN.COM

Suurimmat aseviejät ovat Yhdysvallat, Venäjä, Kiina, Ranska ja Saksa.
VASTAVALKEA.FI
Gothenburg, in western Sweden is, per capita, the European city from which most people have joined Islamic extremist groups, according to Swedish integration police chief, Ulf Boström.
THELOCAL.SEIlmari Määttänen
9 t
Nyt kun moni on jakanut Saska Saarikosken (joka vaimoineen tekee mielestäni huonoa työtä HSn ulkomaankirjeenvaihtajina USAssa, heillä ei ole yhtään omaa ajatusta, vaan kaikki kopioidaan suoraan CNNltä, joka ei ole ollut laatumedia pitkään aikaan, jos koskaan).
"Mitä tekee Trump? Hän haluaa tehdä Vladimir Putinin kanssa ihan mahtavan diilin."
"Presidentin suhtautuminen on niin käsittämätöntä, että se on synnyttänyt teorioita ja salaliittoteorioita. Kiristääkö Venäjä Trumpia? Onko kysymys rahasta tai seksinauhoista?"
Maailmanrauhan horjuminen, ydinsota ja kolmas maailmansota lienevät Saska Saarikosken mielestä positiivisia asioita? Hänen höpinänsä tulee kohta niin raivotautisena, että se on kuin suoraan haukkamaisimpien jenkkimilitaristien (Mc Cain, H.Clinton) suusta. Mikä yhdistää Bernie Sandersiä, Jill Steinia ja Donald Trumpia. Se, että kukaan ei halua kiihdyttää Syyrian sotaa. Pitääkö meidän perheyhtäläisyysargumentaatiolla päätellä, että kaikki jotka eivät halua tukea jihadisteja Syyriassa, ovat pahojen voimien puolella? Luulisi, että Saskakin voisi vähän vetää happea ja pohtia, pitäisikö Trumpin kimppuun hyökätä militarismin tai muiden pahojen asioiden takia, ei siksi, että hän haluaa (mahdollisesti) harrastaa liennytystä jossain asiassa?
Maailmassa tarvittaisiin kaiketi lisää ydinsotapelottelua, jotta ihmiset ottaisivat tilanteen vakavasti. Hillary Clintonin johdolla USA olisi todennäköisesti rikkonut tabua, jossa ydinasevaltioita vastaan ei aloiteta edes perinteisin asein sotia, koska se on liian arvaamatonta. Mitä tapahtuu, jos toinen jää alakynteen? Siinä tulee heti riski ainakin pienten, taktisten ydinaseiden käyttöön.
Mitä tulee ydinaseuhkaan, aikajana menee seuraavasti:
- USA ilmoittaa sijoittavansa ohjuspuolustusjärjestelmän Itä-Eurooppaan, jolla on tarkoitus horjuttaa ydinasetasapainoa. Ohjuskilpi on kuulemma Irania vastaan.
- Venäjä ei usko, että ohjuskilpi on Irania vastaan, joten alkaa rakentaa järjestelmää, jolla ohjuskilpi ohitetaan.
- Länsi paljastaa bluffinsa, ja toteaa käytännössän että ohjuskilpi oli Venäjää vastaan sanomalla että ohjuskilven ohittavia järjestelmiä ei saisi tehdä.
Todellisuudessa sekä lisäohjusten rakentaminen että ohjuspuolustusjärjestelmän rakentaminen ovat yksi ja sama asia pelon tasapainon kannalta.
Venäjä on toki rikkonut valtioiden suvereniteettia useaan otteeseen 2000-luvulla, niin kuin on tehnyt USAkin. USA ei saisi Saskan mielestä tehdä yhteistyötä valtion kanssa, joka on tehnyt sotarikoksia vähemmän kuin USA itse. Mikäs logiikka siinä on? Syyriassa vaihtoehtona ei Assadille ole suinkaan ole demokratia, vaan islamistit, tai ääri-islamistit. Syyrian diktaattorin kaatamista suunniteltiin jo vähintään 10 vuotta ennen Syyrian sisällissotaa, koska USAn tavoitteena on ollut kaataa kaikki epämieluisat diktaattorit alueelta. Entisiä Neuvostoliiton liittolaisia oli mm.Syyria, Irak (eri aikoina), Iran (eri aikoina), Jemen (puolikas), Libya, Sudan, Somalia, Afganistan. Mitäs noille maille on käynyt? No, aika huonosti, Sudan on katkaistu kahtia ja eteläosassa on sisällissota. Libyassa on sisällissota. Irakissa on ollut invaasio ja nyt sisällissota. Jemenissä on sisällissota. Syyriassa on sisällissota. Somaliassa on sisällissota. Afganistanissa on sisällissota. Kappas vain, juuri ne valtiot, jotka eivät ole olleet kuuliaisia USAn vasalleja, on pistetty sekaisin, joko invassiolla tai esim.radikaaleja islamistikapinallisia tukemalla. Saudi-Arabiassa, Qatarissa, Kuwaitissa jne. ei ole sisällissotaa.
Venäjällä on paljon homofobiaa, kuten suurimmassa osassa maailmaa, mutta viimeksi kun kävin Moskovassa ja kysyin suuntaa (homobaariksi osoittautuneen ravintolan edessä), minus puristeltiin perseestä ja yritettiin suudella suulle, eli homoutta ei mitenkään peitelty keskellä katua. Kysyin homojen oppressiosta Venäjällä ja homosekaseurue jossa oli amerikkalaisia ja venäläisiä homoja, röhähti nauruun. Homoilla on toki ongelmia monissa maissa, mutta se, että sitä käytetään ulkopoliittisena lyömäaseena, on suoraan CIAn opaskirjasta.
Jos tämä Saskan analyysitaso on parhainta ulkomaanjournalismia, jota maastamme irti lähtee, luoja meitä siunatkoon. :) Käykää ihmiset itse maissa ja tutustukaa ja kyselkää, älkääkö antako Saskojen, eli CNNn, eli CIAn vaikuttaa ajatteluun... :)
Valtioiden toiminta on nyrkkisääntönä kyynistä, geopoliittista ja itsekästä. Siitä kannattaa lähteä liikkeelle maailman ymmärtämisessä. Jos joku hämääntyy Obaman hymystä, uskottavasta puhetyylistä ja retoriikasta niin voi pojat. Kannattaa yrittää havaita, että sekä Obaman että Bushin tai nyt Trumpin takana on sama militaristis-tiedustelullinen sotilaskoneisto, jonka mielestä mikään konflikti ei ole turha tai kallis. Jos Trump haluaisikin rauhaa Venäjän kanssa, tämä sotilaskoneisto tietysti pyrkisi mustamaalaamaan häntä - ja tällä kertaa mukana ovat mukamas "pasifistiset" demokraatit joten mikäs sen parempaa! 
 .

Ei kommentteja: