keskiviikkona, helmikuuta 01, 2017

Feministit puolustavat islamin pakkoavioliittoja ja naisten vangitsemista uhkailulla


Feministit ihan tosissaan suojelevat patriarkkaäijiä ja pakkoavioliittoja Helsingissäkin - suurin osa rahalla alaikäisille tehtyjä pakkosopimuksia, ORJAKAUPPAA - ja feministit kieltävät elintasopakolaisten polygaamimiesten karkoittamisen ja paljastamisen Helsingistä - naiset eivät tiedä että heidän moniavioisuusliittonsa on laiton ja katteeton Suomessa ja Euroopassa.

Feministit, olette ihmisoikeuksien ja perustuslain tuhoajia. Fundamentalistisen sovinismin asianajajia.

Feministit, te olette edistämässä suoraan islamin sovinistisen kulttuurin köyhien miesten sortoa.

Sosiaalivirastoa kielletään kysymästä musliminaisilta onko heitä raiskattu ja pakotettu avioliittoihin.

Petos on rikos kun naisille väitetään että islamin avio on pakollinen ja rangaistava ja muslimeilla on omat lait Suomessa - se on sekä ihmiskaappaus että kiristys ihmisoikeussopimuksia vastaan ihmiskaupan lisäksi. Koettakaa nyt herätä todellisuuteen, feministit. Olette karmeita feodaaliyhteiskunnan puolustajia.

Tyttöjä silvotaan jatkuvasti Suomessa - heitä viedään kotimaahansa sivlottavaksi ja tuodaan takaisin silvottuna ja poliisi & syyttäjä suojelevat silpojia.

EU on taannuttanut Suomen feodaaliaikan ja suojelee äärimmäistä uskonnollista väkivaltaa.
  • Synkkä todellisuus paljastuu nyt Suomessa – jo 25 tapausta alkuvuonna

     Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunta patistaa hallitusta kriminalisoimaan avioliittoon pakottamisen. Pakolla solmittu avioliitto pitäisi myös olla mahdollista mitätöidä, valtuuskunta toteaa kirjallisessa kysymyksessä. Pakkoavioliitot on kriminalisoitu muun muassa Isossa-Britanniassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa.  Valtuuston mukaan naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan ehkäisemiseksi laadittu Istanbulin sopimus velvoittaa Suomea toimimaan samoin. Viime vuonna liiton tietoon tuli jo 25 pakkoavioliittotapausta.

     
    http://www.lansivayla.fi/artikkeli/405531-synkka-todellisuus-paljastuu-nyt-suomessa-jo-25-tapausta-alkuvuonna20 vuodessa 100 lakia on muutettu jotta islamistit voivat kaupata tyttöjään moniavioisille miehille.

Miksi edes uudet nuoret journalistit, jotka itsekehussaan väittävät edustavansa journalismia, eivät tutki virkamiesten salaisia operaatioita ja valheita väestönsiirto-operaatiossa - joukkorahoitus-journalistit ja varsinkin Helsingin sanomien stipendillä lahjoma LONG PLAY. Korruptio on nyt huikeaa pelokkaiden journalistien vapinan aiheuttaessa maanjäristyksiä ihmisten ihmettelyssä ja oikeutetussa vihassa valtionhajottamis-propagandaa vastaan.  • Sami Liuhto - Kaverini on opettajana pääkaupunkiseudulla. Hänen muutamat maahanmuuttajataustaiset tyttöoppilaansa ovat sanoneet, yläasteikäisiä, että heille on jo katsottuna aviomies, joku 30-vuotias äijä.


Tämä on yksinkertaisesti rasismia nuoria naisia vastaan. Sekä köyhiä miehiä.

Naisettomuus on suurin syy että nuoret miehet ryhtyvät CIA:n ja mossadin terroristeiksi Syriaan, Irakiin, Maliin, Libyaan - ja Eurooppaan.

Viranomaiset, verorahoilla toimivat feministi-ideologit ja hallitukset eduskuntien siunauksellla ovat organioidusti edistäneet moniavioisuutta. Tämä on lopetettava ja tästä on puhuttava.

Vihreät, tämä on organisoiduinta rasismia Suomessa fundamentalismin puolesta - suomalaisten miesten ongelmien väheättelyn jälkeen.


  • Helsingissä koulujärjejestelmän taso on romahtanut useimmissa kouluissa luku- ja puhetaidottomien, sivistymättömien maahanmuuttajalasten takia - opettajat alentavat opetuksen tasoa tietoisesti muslimien takia sekä sensuroivat itseään mm evoluution ym sivistyksen suhteen. 


Suomesta on hävinnyt satoja lapsia ja nuoria kun heidät on kiikutettu naimakauppoina kotimaahansa vastoin tahtoaan - maihin, josta aikuiset ovat muka paossa pakolaisina. Viranomaiset eivät kerro lukuja 30 vuoden ajalta.

13.6.2016 MTV: Suomesta kadonnut useita tyttöjä – viranomaiset eivät osaa puuttua kunniaväkivaltaan
– Suomen viranomaisten ja toimintamallin yksi hyvä puoli on se, että meillä tytöt ovat rekistereissä, ja nyt kun he eivät enää ilmaannu enää sinne kotiin ilmoittautumaan, niin me tiedämme, että he ovat lähteneet jonnekin, Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg tietää


 Käytännössä polygomia-vaatimus on sovittujen eli maksettujen pakkoavioliittojen hyväksyttämisvaatimus eli sovinistisen sharia-lain laajentamista.

Naiset eivät saa islamissa ottaa useampaa miestä. Miehiä ei islamissa rangaista seksistä avioliiton ulkopuolella.

Muslimit "kustantavat" länsimaissa moniavioisuutensa veronmaksajien varoilla tällä hetkellä n. 90% eli valtion varoja siirretään islamisaatioon Suomessakin tällä tavoin joka vuosi +200 milj euroa.

Oh no they said… Muslims Demand Polygamy In Response To Same Sex Unions Following the introduction of civil partnerships, Muslim representatives in Italy are…
BLAZINGCATFUR.CAVirkamiesten epätasa-arvoisuusterrori on pahinta natiivisuomalaisa kohtaan. Maahanmuuttajille annetaan lapsituet sekä runsaat "harkinnanvaraiset tuet" kun köyhät suomalaiset eivät saa lainjkaan lapsitukia.

Tämä on vihapolitiikkaa natiiveja vastaan.

Maahanmuuttajien tuet on tuotava julkisuuteen.

Demekratiassa ei saa olla salaisia virkamiesten päätöksiä. Emme elä nyt demokratiassa vaan salatussa oikeistolaisessa virkamiesdiktatuurissa mutta voimme vaatia demokratian takaisin.

Journalismi toistaa nyt CIA:n sotapolitiikkaa: Suomeen roudataan palkkasotilaita, rikollisia, ylijäämämiehiä ja terroristeja Irakista, Afrikasta mutta journalistit puhuvat Syyrian lapsista. Tämä on kaaoksen tuottamispolitiikkaa ja sotilaallista väestönsiirtoa sotilaallisiin tarkoituksiin.


***
Niillä alueilla, joita hallitaan poliittisen islamin tai muiden ääriuskonnollisten periaatteiden nojalla, feministit ja muut tasa-arvon puolustajat on vaimennettu. Heitä ei päästetä vaikuttamaan. Länsimaissa voisimme mielestäni aktiivisemmin taistella myös niiden naisten oikeuksien puolesta, jotka elävät keskuudessamme alistettuina tietyn uskonnollisen ideologian nojalla. Ei pitäisi kuunnella verukkeita, joissa vedotaan “kulttuuriin” tai omien “perinteisten tapojen” noudattamiseen. Kaikki sellaiset perinteet ja tavat, jotka ovat ristiriidassa tasa-arvon periaatteiden kanssa, on minusta kitkettävä länsimaista.
Alan Salehzadeh
  • "Radikaali muslimisaarnaaja Libanonissa Yle Uutisille: Syyriassa kymmeniä suomalaistaistelijoita
Syyrian sisällissota vetää puoleensa yhä enemmän ulkomaalaisia taistelijoita. Arvioiden mukaan heitä taistelee kapinallisten puolella useita tuhansia. Toimittajamme Kari Ahlbergin Libanonissa tapaama sunni-kapinallisten värväri väittää, että Syyriassa on tällä hetkellä 35–40 suomalaista."


A flood of uncontrolled war refugees from Syria, Libya, Tunisia and other Islamic countries destabilized by Washington’s "Arab Spring" Color...
RONPAULINSTITUTE.ORG
Siis ei olekaan työvoimapulaa?

Toinen virkamies kiljuu työvoimapulaa ja toinen taas vaatii työttömiä orjiksi
 ja verorahoja siten suuryhtiöille lisää.


Valtiovarainministeriö (VM) aloittaa tänään keskiviikkona ensi vuoden budjetin kasauksen poikkeuksellisen vaikeassa tilanteessa. Valtiosihteeri Martti Hetemäki…
HS.FI

Sosiaalifoorumi Helsingissäkin on lobannut rajojen avaamista ja islamin rasismin hyväksymistä.

Rockefellerien ym imperialistien sitä Suomessa aluksi rahoittaen .
Suurmoskeijan hanketta ajavan Helsingin apulaiskaupunkijohtajan Ritva Viljasen tulot ovat olleet viime vuosina aivan omassa mittakaavassa.  MVLEHTI.NET


Eliitin kaaospolitiikan tukijat nostetaan lain yläpuolelle


"No space left in British jails for all pedophiles – police chief
Hyvä ja paha terrorismi - Kulttuurivihkotkulttuurivihkot.fi 

"Syyriassa Suomi tukee aseellista kapinaa  
ja Jemenissä puolestaan diktaattorin aseellista sortoa. Kummassakin tapauksessa eniten hyötyvät terroristijärjestöt.Tällaisen politiikan jatkaminen Euroopassa ja Suomessa on varma resepti epävakaudelle ja uusille murhenäytelmille." 

Suomessakin halutaan lisätä poliisivaltiolle kuuluvia piirteitä ja luoda DDR-henkistä kansalaisiin…
KAARLE.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
                    

Kymmenillä suomalaisilla tutkijoilla ja taiteilijoilla oli innostuneet suhteet Kolmanteen valtakuntaan.
HS.FI
There’s no denying the emails Julian Assange has picked up from inside the…
WEARECHANGE.ORG


Pictures have emerged that appear show British special forces protecting ISIS militants in Syria.
YOURNEWSWIRE.COM|TEKIJÄ: SEAN ADL-TABATABAI
The Somalian migrant who murdered asylum worker Alexandra Mezher has been sentenced to psychiatric care in a Swedish court for manslaughter.
BREITBART.COM  Malmössa oli puoleen yöhön mennessä täysi hulina päällänsä. Illan aikana ehti palaa ainakin 4 autoa. Ensimmäinen hälytys tuli klo 22.26 kun Delsjökadulla oli auto liekeissä. Palopäällikkö Pa…
PAAVOTAJUKANGAS.COM
Helsingissä ulkomaalaisten (siis myös maahanmuuttajien lapset raiskaajina) osuus raiskauksissa on 20 v. noussut 25 kertaiseksi, nyt n 90% raiskauksista.


Monokulttuurin työryhmä tilasi muutamasta Ruotsin eri käräjäoikeudesta…
KANSALAINEN.FI


Eliitin jatkokertomus: eliitin kolonisaatioprojekti jatkuu


Ruotsi pakollisena oppiaineena alistaa suomenkielisiä. Miksi ruotsi ei ole samanlainen kouluaine kuin muutkin? Miksi puhutaan pakkoruotsista? Onhan muitakin pakollisia aineita. Tätä moni ihmettelee. Ihmettelijät ovat oikeilla jäljillä.…
BLOGIT.ILTALEHTI.FI|HENKILÖLTÄ ILMARI ROSTILA
Ei kommentteja: