keskiviikkona, helmikuuta 22, 2017

Ruotsin lähiöterrorismi Rinkeby - MTV ottaa korkin poisMTV ottaa korkin pois.

Yhden median sensuuri on ohi?

Nytkö saamme seurata samaa näytelmää kuten aikaisemmin torjunnan romahdettua: hyperliberaalit ja imperialistisen globlaisaation kannattajat näyttelevät kuin eivät olisi valehdelleet tästäkään tilanteesta, ruotsalaisen yhteiskunnan itsetuhosta, ja myöntävät tilanteen tunnustamatta valheitaan ja Ruotsin hallituksen tilastojen jräkyttävää sensurointia - mutta taktiikkansa mukaan alkavat syyttää taas järkeviä ihmisiä eli maahanmuuttokriittisiä ettei ole vain tarpeeksi laitettu "resursseja" eikä tarpeeksi ystävällisiä muslimien "kotoutamiseen? Ja että maahantulijoita ei voi palauttaa vaikka eivät ole sopeutuneet lainkaan - eivätkä halua sopeutua.

Ruotsin lähiöiskut ovat terrorismia. 

Samalla ponnekkuudella ja maailmankuvalla kun Suomessa on marssittu natseja vastaan, sillä samalla logiikalla on sanottava että kaikki organisoitu viha-väkivaltatoiminta on terrorismia, kuten on vale-"anarkistien" iskut nationalistien kimppuun.Ruotsin poliisilla suuria vaikeuksia useissa lähiöissä – "Se voi olla meille hengenvaarallista"


Ruotsissa poliisin on entistä vaikeampaa tehdä työtään monissa maahanmuuttajalähiöissä. Useilla alueilla rikolliset ovat lisänneet…  MTV.FI

Donald Trump is correct – I live in an immigrant area in Sweden and it is not working well


SWEDEN Is it correct that Sweden got major problems handling the immigration? I would say yes. My grounds for claiming that is just by looking… NYHETERIDAG.SE


YLE harrastaa vakavaa faktojen vääristelyä: mm. kun puhuvat maahanmuuttajiin kohdistuvista rikoksista niin eivät kerro että maahanmuuttajat ovat tekijöinä näihinkin rikoksiin.

YLE ei myöskään kerro että Ruotsin hallitus on kieltänyt profiloivien tilastojen tekemisen eli maahantulijoiden rikoksia ei tilastoida lainkaan rehellisesti ja tilastotieteen ehdoilla.

Maahantulijoiden rasismista ei puhuta: he raiskaavat etupäässä ei-muslimeja, muslimivaimojen raiskauksia ei edes tilastoida koska se luetaan vastoin lakia kulttuuriksi - kuten laittomat lapsiavioliitot ja moniavioisuus.d)


Propaganda;

Huoleton faktojen vääristely eliitin kaaospolitiikan siunaamisessa:

Tuukka Sauli Johannes Kuru

  • Ylen A-studion aiheena Ruotsin mellakat. Studiovieraiden kommenteista päätellen mitään huolta ei kuitenkaan ole, sillä

- Mellakat eivät liity maahanmuuttoon

- Kyllähän suomalaisetkin, sitä ei vain tilastoida
- Tarvitaan dialogia ja vuorovaikutusta
- Kotoutuminen ja näköalattomuus
- Osattomuuden tunne
- Maahanmuuttajat ovat perättömien ilmoitusten uhreja
- Kyseessä todennäköisesti rakenteet
- Tulijat nuoria miehiä, joten kepponen
- Lähiöiden puutteelliset palvelut
- Suomalaiset tekevät enemmän rikoksia kuin tp-hakijat
- Asiat ei ratkea sillä että kerätään nuorilta aseet pois
- Äärioikeisto, rasismi, polttopullo ja vihan ilmapiiri


Ja sitten ihmetellään vaihtoehtomedioiden kasvua.


www.facebook.com/tuukka.kuru/videos/10211749783317359/
.

Ei kommentteja: