keskiviikkona, helmikuuta 01, 2017

Pakolaiskaaos on vain aseLuuletteko että politiikassa on mitään "vahinkoja"? Päämäärättömyyttä?

Pakolaisia on käytetty syyllistämään eurooppalaisia, ei vaatimaan USA-Israel-natomaiden hyökkäyssotien lopettamista. Ei vaatimaan CIA-mossadin "värivallankumouksien" lopettamista.


Ei ole edes haluttu hoitaa pakolaisvyöryä inhimillisesti sillä operaatio onkin vain kaaoksentuottamisoperaatio ihan CIA:n ja mossadin luomana operaationa ja Brysselille kelpaavana valtioiden sekä kulttuurien hajottamisena: hyökkäyssodat saavat suojakseen moralismin ja kauhistelun savuverhon väestönsiirrossa. CIA loi rahalla 2003 lähtien Turkkiin keskitysleirejä joitten kautta väestömassa-asetta on ohjailtu - ne ovat siis CIAn leirejä eikä Turkin.

Aitoja syyrialaisia ja libyalaisia on estetty palaamasta kotimaahansa CIA-Turkin toimesta ja samaan aikaan irakilaisia elintasosurffareita ja lomailevia terroristeja on kutsuttu "syyrialaisiksi".

Trump haluaa lopettaa kaaosaseet ja "värivallankumoukset" vauhdilla.

Pakolaiskaaos on myös vale väestönsiirron luomiseksi: Suomeen on nyt tullut 95% elintasoturisteja, rikollisia, palkkasotilaita ja vaimon etsijöitä. Amerikka-mieliset suomalaiset lopettivatkin pakolais-sanan käytön jotta valheista ei keskusteltaisi - nyt Trumpin operaatioiden takia pakolaissana nousee taas valheiden joukkohaudasta.

Suomessa on nyt 370000 maahanmuuttajaa sekä heidän lapsiaa tuntematon määrä. Kustannuksista ei keskustella eivätkä poliitikot kerro kuinka paljon haittamaahanmuutto maksaa. 8000 miljoonaa vuodessa on lähelle totuutta. Poliitikot rakastavat yhteiskunnan hajottamista joka tasolla sillä eliitti on jo nyt vapautettu veronmaksusta ja eliitti on luvannut poliitikoille urahissiä ja turvallisuutta. Kun hajotetaan kansalaisten identiteetti, ratsastetaan uskomattomilla valheilla "EU:sta vaurauden tuojajna" ja luodaan kaaosta, ei synny enää vastarintaa eliitin diktatuurille vaan vain epätoivoa korruption korvatessa pohjoismaisen hyvinvointimallin.
 

 Hajota ja hallitse.

   

Introduction: During his inaugural speech, President Trump clearly and forcefully outlined the strategic political-economic policies he will pursue over the next four years. Anti-Trump journalist, editorialists, academics and experts, who appear...

SOTT.NET   

.

 Hillary Clinton jo tammikuussa 2001, kauan ennen 911, halusi saada aikaan vallanvaihdon Syyriassa? Entä miksi USA & Co ovat tämän sodan sinne rahoittaneet ja organisoineet?

Ja se pahis on siis se joka tämän sotakoneen on nyt listinyt siihen pisteeseen, kaikesta valeuutisoinnista riippumatta, että suuressa osassa Syyriaa vallitsee rauha ja se saatetaan jopa voida sopimuksin vahvistaa?

https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/18328

Wall streetin, trilateraalisen komission, aatelisten ja Bilderbergin salaliittojen miljonäärit esitetään massamediassa kuin "tavallisiksi huolestuneiksi kansalaisiksi".

  • Prinsessa Madeleinen puoliso Chris O'Neill haukkui Trumpin lyttyyn: ”Herra presidentti, olette tuskallisen tietämätön ihminen”


Trump ei kuulu miljardöörien salaliittoihiin.


"The capitalist euro project has ruined European solidarity, and I – intrepid reporter on the ground – can report to you that I see no “solidarity boom” on the horizon. I see the far-right, racism, protectionism and closing of borders. Why? Well, the euro has failed to bring about prosperity and security, dummy – you can even ask a capitalist reactionary like Stiglitz!"
 Syyriassa salaa vierailleen hawaijilaisen kongressinaisen mukaan maltillisia kapinallisia ei ole olemassakaan. 

  • Yhdysvaltain demokraattien kongressiedustaja Tulsi Gabbard ravisteli koko läntistä arvoyhteisöä uutiskanava CNN:lle viime keskiivikkona antamassaan eksklusiivisessa haastattelussa. Syyriassa salaa vierailleen hawaijilaisen kongressinaisen mukaan maltillisia kapinallisia ei ole olemassakaan. 
    Toistaiseksi Yle Uutiset tai mikään muukaan suomalaismedia ei ole kirjoittanut halaistua sanaakaan Tulsi Gabbardin länsimaisen narratiivin haastaneesta silminnäkijäkertomuksesta tai hänen kohua herättäneestä haastattelustaan. Toivottavasti saamme raportin pian.


Trump-uutisointi kuin kreikkalaista kirjanpitoa

" Yleisradion toimittaja Risto Mattila kirjoitti 26.1.2017 Ylen nettisivuille laajaa kiinnostusta herättäneen jutun, jonka hän otsikoi sanoin ”Lehti: Yhdysvaltain kovin ja kokenein johto erosi,eivät halua palvella Trumpia” (katso kuvaa) antaen näin ymmärtää, että ulkoministeriön virkamiehet olisivat joukkoirtisanoutuneet protestiksi Trumpille.


Todellisuudessa lähteenä käytetty The Washington Post kirjoitti, että Trumpin hallinto korvaa diplomaattinsa uusilla. Menettely on tavanomainen Yhdysvalloissa, jossa presidentin vaihtuessa vaihdetaan yleensä myös korkein virkamiesjohto. Näin on luottamussyistä. Muutoin johtamisesta ei tulisi mitään."

Five of the wealthiest Muslims Countries have taken no Syrian refugees in, arguing that doing so would open them up to the risk of terrorism
BREITBART.COM


-3:51:21

165 192 näyttökertaa
Stranger Than Fiction News oli live-tilassa.
19 t
BREAKING NEWS: CHILD PROTECTION SERVICES IMPLICATED IN SEX CRIMES AGAINST CHILDREN IN 38 STATES


 .

Ei kommentteja: