lauantaina, helmikuuta 18, 2017

IMF ja eurosota Kreikkaa vastaan


Mikä on todellisuus ja tausta euron ideologisessa huijauksessa?

Saksan vallan kasvattamisessa?

Euro Saksan markkana.
 
EU:n talousjaosto (mikä sen nimi nyt olikaan) kieltäytyi selvittämästä mitä Goldman sachs tekee Kreikassa ja Kreikan taseille Eu-jäsenyyden viimeisen hakemuksen kanssa - kieltäytyi vaikka tiesi väärennöksistä ja veronkierron jatkamisesta eliitille koska jäsenyys oli ensisijassa geopolitiikkaa cia-natopelissä (Kreikka heikkona ja alistuvana, epäitsenäisenä, superison armeijan & sotilasjuntan rahoittajana). Kreikan jäsenyyden ehtona ei ollut eliitin huikean veronkierron poistamista - vain lehtien otsikoissa puhuttiin siitä retorisesti jotta suuri yleisö harhautetaan kaikin mahdollisin tavoin "Kreikan tervehdyttämiseen alinoilla". Saksa antoi salaisia ehtoja lainoille ja IMF:n "siunauksille" että Kreikan on ostettava Saksalaisia tuotteita ja aseita - eurovaluutan pankit olivatkin tietysti Saksan aseita eivätkä "euroalueen vahvistajia": suurin terrorisoi, suurin hyötyy eurosta.  

Italian liittämisessä euroon taas itse saksalaiset virkamiehet väärensivät Italian taseet jotta laina-ansasota voidaan laajentaa Italiaan yms. Nämä kaikki ovat sopimusrikkomissyitä joiden avulla Suomikin voi erota eurosta ja kertoa ettei maksa mitään velvoitteita huijausten ja sopimusrikkomusten takia.  

Kun Kreikan lypsäminen Saksan markan eli euron vahvistamiseksi Saksan hyväksi paljastui Stubb lopetti kaikki veljeys ja solidaarisuuspuheet ja iski pöytään yht'äkkiä darwinistisen kilpailun kortin ylpeänä EU:n pedon merkiksi ja "perustelemaan" Kreikan häpeää ja alennustilaa - mikä on täysin päinvastaista ideologiaa mitä EU:n perustamisen valheisiin kuului "talouden yhteisetä vahvistamisesta" ym propagandasta.
 
Lontoon veronkiertoalueelle London City annettiin muhkeita eurotukia "Kreikan tukirahoina" vaikka ei kuulu euroon eikä EU:n missään sopimuksessa ikinä oltu sovittu että EU sitoutuu toisen valuutan ja pankkien takaamiseen EU-sopimuksena. 
2016 taas kiellettiin verotuksen ja veroprogression selkeä palauttaminen Kreikan eliitille Kreikassa - ei mitään demokratiaa ja vastuuta tapahtumista mutta silti europuhe toistaa "Kreikan päätökset, Kreikan vastuu". 

EU on ideologinen huijaus ja vallankaappaus aivan jokaista yksityiskohtaa myöten.

  • Massamedian valejournalismi ei ole kertaakaan kertonut kuinka CIA on pumpannut Kreikkaan satoja miljardeja dollareita sodan jälkeen oikeistolaisen korruption ylläpitämiseksi ja poliittisen vastavoiman muodostumisen estämiseen militaristisena geopolitiikkana. 

EU:n todelliset kasvot ovat kreikkalaisissa nuorissa, jotka myyvät ruumistaan seksiin jotta voivat saada elintarvikkeita. 


Alhaisista koroista johtuen Kreikan lainojen lyhentäminen ei ole mahdotonta, mutta aika ajoin erääntyvät suuremmat velat ovat tarkoittaneet yhteenottoa Kreikan ja sen velkojien välillä. Kreikan seuraava 6 miljardin lainaerä erääntyy heinäkuussa, mutta…
  WWW.ANTTIRONKAINEN.FI
https://www.theguardian.com › Business › Eurozone crisis 
Suomen laki on melko selkeä, kun kyse on maanpetoksesta. Sitä tarkastellessa käy täysin selväksi se, että Euroopan Unionin jäsenyys, sen t...
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|LISÄÄJÄ: SAMI PARKKONEN

Suomi taloussodan kohteena:

Michael Hudson – Uuden kylmän sodan kahtiajako


   Pörssipolitiikka - ei inhimillisiä arvoja rahan puolesta  


  •   Asiantuntija eläkeyhtiöille - ajakaa Suomi alas

    "Lisätkää osakepainoa ja luopukaa kotimaisista"
- Suomen 150 miljardin euron eläkesalkusta 45 prosenttia on osakkeissa. Eläkeasiantuntija Keith Ambachtsheerin mukaan osakepainon voisi nostaa 80 prosenttiin. Lisäksi kaikki sijoitukset pitäisi tehdä ulkomaille. Suomi-sijoitukset tuovat professorin mukaan turhaa riskiä.
  • Professori Matti Tuomala muistuttaa, että rikkaiden rikastuminen johtuu pitkälti vuoden 1993 verouudistuksesta, joka käytännössä poisti progressiivisen verotuksen suurituloisilta. Köyhien köyhtyminen johtuu puolestaan suurelta osin sosiaaliturvaan 1990-luvun aikana tehdyistä leikkauksista.
 .

Ei kommentteja: