perjantaina, helmikuuta 03, 2017

Vihapuheen historiallinen tausta Suomessa


Vihapuhe?
Eikö todellakaan kiinnosta vihapuheen lähtökohta Ruotsin ja suomensuotsalaisten kolonisaatiotoiminnassa 900 vuoden ajan?

Suomenruotsalaiset ovat vihapuheen juuri Suomessa. Ruotsalaisten rasistinen rotuoppi ajettiin kouluihin 1919 aina 1945 saakka. Sitä ennen Ruotsin kolonisaatiokirkko on ollut käsittämättömän vihapuheen keskus suomalaisia halveksien ja lannistaen alamaisiksi monin tavoin syntikulttuurilla. Suomalaisilta kiellettiin jopa yrttien käyttö syntinä ja saatananpalvontana, siinä siis tuhottiin Euroopan vanhin ruokakulttuuri. Koko kolonisaatio perusteltiin myös rasismin vihapuheella vaarallisen itäisen ihmisen käännyttämisestä kuninkaan kristityksi.  
Suomenruotsalaisille on hyvin tavanomaista pilkata suomalaisten ulkonäköä, tottelevaisuutta ja työläisiä, kuulen raportteja suomenruotslaisilta kavereiltani. Sisällissotakin oli rikkaiden suomenruotsalaisten sytyttämä: he lupasivat Suomen Saksalle valtiopetoksena, estivät eduskunnan päätösten toteuttamisen ja Saksa faktuaalisesti valloitti Suomen. Kirkko osallistui myös fasistiseen kapinaan demokratiaa vastaan ja siunasi Euroopan laajimmat joukkomurhat suhteessa väkilukuun.

Kyllä, TERROR sana on alunperin ollut Oxfordin sanakirjassa merkitsemässä vallanpitäjän systemaattista terroria: se jolla on valta kykenee terrorisoimaan, eivät muut. 
 


 
  

"Suomi on kolonnialismin tunnistamisen takapajula"            - Vadén

  "  Elonkehä 1/16 lehdessä on mainio Tere Vadénin juttu alkuperäiskansaistumisesta. Siinä kiinnittää erityisesti huomiota väliotsikointi 

    "Kolonisoitu suomalaisuus"

Vadén kirjoittaa siitä, kuinka kolonisoidun aseman huomiottajättäminen millä tahansa hengen elämän alueella on yhä edelleen ns. "sivistyneen" suomalaisen kunnia-asia. Koetaan kunniakkaaksi kärsiä hyvällä statuksella mutta alistetussa asemassa. Onhan aateliset asemat aina kuninkaan myöntämiä ja "Suomessahan ei kuninkaita ole omasta takaa". Tekstijakso on täynnä hyviä ja tuoreita huomioita tyyliin: "Samaan aikaan ei-eurooppalainen henkinen perintö on laiminlyöty, ellei aktiivisesti nujerrettu ja tuhottu". Tähän täytyy huomauttaa, että koko eurooppalainen kulttuuri on itsessään tätä aktiivista nujertamista ja mustaa magiaa muistuttavaa tuhoamisrituaalia täynnä. Eurooppa on itse tuhonnut valtavan osan itsestään ja henkisestä lajirikkaudestaan. Ja tuon häviölle jääneenkin eurooppalaisen hengenilmapiirin pelastaminen Suomeen on tabu. 
"Juha Pentikäinen on todennut, että Suomesta tunnetaan varmuudella 43 karhunkallosaarta, joista yhtäkkään ei ole arkeologisesti tutkittu. Samaan aikaan museovirasto suojelee ja ylläpitää jokaista kivirakennelmaa, jonka ruotsalainen tai venäläinen aatelisto on pystyttänyt." 
On tuskin liioiteltua sanoa että Suomen museovirasto harrastaa aktiivisesti vieraan vallan toimesta mustana magian tuhoamisrituaalia suomalaisuutta vastaan. Tämä tilanne saa jatkua vapaana kenenkään puuttumatta, koska kaikki tärkeät valtapoterot on miehitetty kansalliselle edulle vihamielisellä aineksella. Toisaalta tässä on vastakkain hyvin energinen ja ylenpalttisesti resursoitu kolonnialismi ja toisaalta poliittisesti täysin neuvoton alkuperäiskansaisuus.  "


 Ei kommentteja: