maanantaina, helmikuuta 20, 2017

Tästä Trump puhui - Ruotsi

Tästä videosta Trump puhui.

 Ruotsi tuhoaa itsensä. Kohta Ruotsissa on miljoonia muslimeja. Kunnioittavatko aavikkouskonnon muslimit pohjoismaisia arvoja? Islam ei tunnusta demokratiaa, vain "uskonnollisen" diktatuurin. Massamedia ei tunnusta edes no go -alueita Ruotsissa. Suosittelen toimittajien kavelemistä kravatin ja kameramiesten kanssa no go -alueille. Australialainen kameraryhmä jo hakattiinkin yllättäen.

Väestönsiirto ei ole humanismia vaan sitä kuuluisaa hybridi-monitasosotaa mossadin ja CIA:n puolesta kansallisvaltioiden tuhoamiseksi, globalisaatiota ajavien eliitin superorganisaatioiden ja pörssi-ideologian kaaossodassa.  Hajota ja hallitse. Eikö koulussa opetettu historiaa? Etkö oppinut että eliitti rakastaa kaaosta ja sotaa?         
Trump is right: Sweden's refugee policy has led to problems it never imagined | Coffee House

(Fraser Nelson writes from Stockholm:) During a rally in Florida yesterday, Donald Trump said that Sweden ‘took in large numbers’ of…


BLOGS.SPECTATOR.CO.UK


Lisäys

MTV ottaa korkin pois. Nytkö saamme seurata samaa näytelmää kuten aikaisemmin torjunnan romahdettua: hyperliberaalit ja imperialistisen globlaisaation kannattajat näyttelevät kuin eivät olisi valehdelleet tästäkään tilanteesta, ruotsalaisen yhteiskunnan itsetuhosta, ja myöntävät tilanteen tunnustamatta valheitaan ja Ruotsin hallituksen tilastojen jräkyttävää sensurointia - mutta taktiikkansa mukaan alkavat syyttää taas järkeviä ihmisiä eli maahanmuuttokriittisiä ettei ole vain tarpeeksi laitettu "resursseja" eikä tarpeeksi ystävällisiä muslimien "kotoutamiseen? Ja että maahantulijoita ei voi palauttaa vaikka eivät ole sopeutuneet lainkaan - eivätkä halua sopeutua.

Ruotsissa poliisin on entistä vaikeampaa tehdä työtään monissa maahanmuuttajalähiöissä. Useilla alueilla rikolliset ovat lisänneet vaikutusvaltaansa    MTV.FI

  • Ruotsissa epäonnistunutta väestönsiirtoa ihailevaa ohjattua hysteriaa ja sensuurikulttuuria käytetään mm Ruotisn sotateolisuuden suojeluun, kun luodaan itsetuhoisa messiashanke väestönsiirron ihailuna, niin samaan aikaan Ruotisn väkilukuunsa nähden suurin aseviejä!
     
  • Eliitin pappiskultit ja tekopyhyyden hegemonia on aina luotu harhautukseski eliitin julmuuden ja väkivallan suojaksi. Väestönsiirtokaaos ja maahanmuuttaiien väkivalta siirtää nyt huomion pois eliitin vallankäytön väkivallasta ja demokratian tuhoamisesta. Eliitti on kuitenkin syypää väkivallan huikeaan kasvuun tuhoamalla yhteiskuntaa tuomalla epähumaanin ja fundamentalistisen, eristäytyvän kulttuurin edustajia Ruotsiin tahallisena haittamaahanmuuttona.  
  • Nyt venäjävihalla ja eliitin diktatoorisen militarismin oikeutuksen vaatimuksilla suojataan sekä eliitin syyllisyys lähestyvään talousromahdukseen ja lamaan että väestönsiirron terrorismi, kun palkkasotilaita, isis-terroristeja, rikollisia, elintasomatkailijoita ja vaimonetsijöitä elätetään Suomessa 8000 miljoonan euron vuosikustannuksilla vakavien rikosten kasvulla. 

Norjan pääministeri Erna Solberg varoittaa Ruotsin pakolaisjärjestelmän romahtamisen estämisen olevan ehkä jo myöhäistä. Norja on luonnostellut aloitteen poikkeuslaista,…
TALOUSELAMA.FI


Trump-viha ja harhautuksen masinointi

Tiistai 21.2.2017 klo 08.10

Laukausta ei tarkoitettu varoituslaukaukseksi, poliisi kertoo Aftonbladetille


Sweden is often lauded as a liberal, multi-cultural "paradise", but what I saw…

BREITBART.COM|TEKIJÄ: RAHEEM KASSAM


Våldtäktsrekord i Eslöv


SWEDEN Is it correct that Sweden got major problems handling the immigration? I would say yes. My grounds for claiming that is just by looking…

NYHETERIDAG.SE
Ei kommentteja: