torstaina, helmikuuta 23, 2017

Euroeliitin venäjäviha ja Trump-viha massamedian keinona - tapaus SaskaTe, jotka muistatte vielä YYA-Hesarin ja YYA-hysterian eliitin keinona.

Kun tätä Saskan kirjoitusta vertaa siihen aikaan niin kyllä naurattaa.

Vallanhimoisten irvokas takinkääntö.

Kuinka hysterian keinot ja takinkäännöt hallita paljastuvat näkevälle.

Jos YYA-liturgiaan uskoville olisi näytetty kuinka samakin eliitti vaihtaa venäjävihaan niin ihmiset olisivat valaistuneet heti eliitin mielipuolisuudesta kaikissa hysterian keinoissa. Massamedian vihainen pommitus ja ennenkaikkea massamedian takinkääntö tekee massamediasta täysin epäuskottavan. Kaikki on välineellistä, ei ole tietoa eliitin saarnoissa ja pappiskultissa, vian keinoja todellisuuden kaappamiseksi. Nyt Jumalana on "Aikaisempi Amerikka" joka vihasi Venäjää mutta "nykyinen YYA Amerikka" ei kelpaa kansan ruoskijoille. Ideologisen sodan mielipuoliset perusteet. Trump-parka, rauhan konservatiivisuuden taki Kennedyn kohtalo tai saatanallinen uhkailu uhkaa.
   :


"Suomessakin Vladimir Putinilla on omat tukijansa. Perussuomalaisten keskelle näyttää repeävän samanlainen railo kuin Yhdysvaltain republikaaneihin."  HS.FI
Saskan tekstissä on pahoja tahallisia asiavirheitä:
 Venäjä ei toimi Ukrainassa OSCE:n eli ETYJ:n raporttien mukaan. Saska ohittaa Kiovan jatkuvan hyökkäyssodan siviilikaupunkeja vastaan, jatkuvat ihmisoikeusrikokset välirauhansopimuksia rikkoen, joissa neonatsit ovat Kiovan siunaamina mukana natomaa Puolan aseistamina ja CIA:n & MI&:n kouluttamina. USAID ja CIA ovat vuosia rahoittaneet ja yllyttäneet uusnatseja Ukrainassa ja massamedian journalistit näyttelevät sokeaa tapahtuneelle aselliselle vallankaappaukselle Kiovassa.


Saska päättää kirjoituksensa uskomattomaan valheeseen kokonaiskuvan leikkaamisessa:
"Länsimaiden vasemmistolaiset tukivat aikanaan Neuvostoliiton diktatuuria, nyt oikeistopopulistit tukevat Venäjän diktatuuria. "

Miten Saska näin törkeästi väärentää historiaa kun kokoomuksenkin poliitikot kävivät konttaamassa Tehtaankadulla, aktiivinen kokoomuksen ja rahaeliitin bulvaani Ilkka Kanerva juoksenteli siellä joka viikko kiihkeimpinä YYA-kausina. Saska yrittää väittää ettei oikeisto ylistänyt Neuvostoliittoa kuten vasemmisto, kyllä ylisti ja nimenomana vain Kekkosen valtapelin takia jotta Kekkonen ei saisi lyömäasetta luomansa hysterian avulla. Vasemmisto ei luonut Kekkosen, Hesarin ja YLE:n YYA-hysteriaa, se oli oikeistolainen Kekkonen ja hänen suomenruotsalaiset teollisuusklaaninsa.b)


Saskan visiot eivät vaikuta kovin terveiltä;


" Eräässä jutussaan Saarikoski kuvittelee, millainen Suomen media on vuonna 2030 " :
" Vielä vuonna 2015 mielipidevaltaa käyttivät pelkän toimittajan koulutuksen saaneet ihmiset, jotka pitivät itseään kaikkien alojen asiantuntijoina. Nyt yli puolet uusista toimittajista on suorittanut tohtorin tutkinnon, ja heillä on käytössään maailman parhaiden tietopankkien asiantuntemus."
"Kenties hieman kieli poskessa laadittu ennustus on kiinnostava kahdesta syystä. Ensinnäkin se rakentaa voimakkaan hierarkian korkeakoulutettujen ja muiden välille. Toiseksi sen kuvaus vuodesta 2015 vastaa Saarikoskea itseään. Hän on toimittajakoulutuksesta valmistunut mielipidevaltaa käyttävä journalisti, joka pitää itseään kaikkien alojen asiantuntijana." KU

http://blogit.kansanuutiset.fi/toimittaja-testaa/saska-saarikoski-on-suomen-viimeinen-alykko/


  

c)

HS on aina ollut hysteerisen propagandan massamedia, tyyli on vaihdettu vain nyt epätoivon takia, aikaisemmin asiallisuus oli saatanallinen ase tiedon väärentämiseen ja suomalaisten fasistien menneisyydenja uusien sopimusten peittämiseen. HS ylisti natseja ja Hitleriä kun suomalainen eliitti avoimesti liitti Suomen maailmanvalloitus-globalisaatiooon.

YYA oli vain hysteriaa.

Se ei ollut luottamuksen vaan pelon lietsontaa sillä hysterialla haluttiin korottaa sairaallisella tavalla Kekkonen diktaattoriksi, jolla on ainoat avaimen Neuvostoliittoon.

Älykkäät ihmiset menivät mukaan YLE:n johtamaan hysteriaan vallanhimonsa takia saadakseen Kekkosen klaaneilta rahakkaat siunaukset ja saunakutsut vallan pimeyteen.d)

Eliitin kaaostaktiikka.

Kun luodaan keinotekoinen isäviha eli Trump-viha, voidaan kevyesti ohittaa se, että Ruotsi on nyt Euroopan raiskaustilatojen räikeä huippumaa tilastollisesti. Ruotsin yhteiskunta murentuu koska maahantulijoille ei ole olemassa ruotsia vaan vain eurooppalaisen identiteetin vastustaminen ja täydellinen kyvyttömyys luoda tuottavaa taloutta ruotsalaisten tyyliin eurooppalaisessa kulttuurissa.

Hajota ja hallitse - feodaalikulttuuria myös nimenomaan väestönsiirron suhteen.

  • Ruotsissa epäonnistunutta väestönsiirtoa ihailevaa ohjattua hysteriaa ja sensuurikulttuuria käytetään mm Ruotisn sotateolisuuden suojeluun, kun luodaan itsetuhoisa messiashanke väestönsiirron ihailuna, niin samaan aikaan Ruotisn väkilukuunsa nähden suurin aseviejä!
     
  • Eliitin pappiskultit ja tekopyhyyden hegemonia on aina luotu harhautukseski eliitin julmuuden ja väkivallan suojaksi. Väestönsiirtokaaos ja maahanmuuttaiien väkivalta siirtää nyt huomion pois eliitin vallankäytön väkivallasta ja demokratian tuhoamisesta. Eliitti on kuitenkin syypää väkivallan huikeaan kasvuun tuhoamalla yhteiskuntaa tuomalla epähumaanin ja fundamentalistisen, eristäytyvän kulttuurin edustajia Ruotsiin tahallisena haittamaahanmuuttona.  
  • Nyt venäjävihalla ja eliitin diktatoorisen militarismin oikeutuksen vaatimuksilla suojataan sekä eliitin syyllisyys lähestyvään talousromahdukseen ja lamaan että väestönsiirron terrorismi, kun palkkasotilaita, isis-terroristeja, rikollisia, elintasomatkailijoita ja vaimonetsijöitä elätetään Suomessa 8000 miljoonan euron vuosikustannuksilla vakvien rikosten kasvulla. 


e)

   Ulkomailta käsin näyttää Suomessa tällaiselta:
”On surkuhupaisaa lukea Suomen eliitin ja apurahataiteilijoiden käsittämätöntä parkunaa Trumpin tultua Yhdysvaltain presidentiksi. Tuolla porukalla on suhteeton käsitys omasta merkityksestään. Kaikki näyttävät muuttuneen lapsiksi, jotka eivät saaneetkaan äidin lupaamaa tikkaria. ---- Parku alkoi, vaikka Trump ei ollut tehnyt yhtään mitään. Kukaan (näistä) ei protestoinut Obaman hallinnon jatkuvaa ihmisten pommittamista, ISIS:ksen ja muiden vastaavien järjestöjen aseistamista ja kaikesta muusta pimeästä.” -- Antti Heikkiläf)

Propaganda;

Huoleton faktojen vääristely eliitin kaaospolitiikan siunaamisessa:

Tuukka Sauli Johannes Kuru
Ylen A-studion aiheena Ruotsin mellakat. Studiovieraiden kommenteista päätellen mitään huolta ei kuitenkaan ole, sillä
- Mellakat eivät liity maahanmuuttoon
- Kyllähän suomalaisetkin, sitä ei vain tilastoida
- Tarvitaan dialogia ja vuorovaikutusta
- Kotoutuminen ja näköalattomuus
- Osattomuuden tunne
- Maahanmuuttajat ovat perättömien ilmoitusten uhreja
- Kyseessä todennäköisesti rakenteet
- Tulijat nuoria miehiä, joten kepponen
- Lähiöiden puutteelliset palvelut
- Suomalaiset tekevät enemmän rikoksia kuin tp-hakijat
- Asiat ei ratkea sillä että kerätään nuorilta aseet pois
- Äärioikeisto, rasismi, polttopullo ja vihan ilmapiiri
  Ja sitten ihmetellään vaihtoehtomedioiden kasvua.
Massamedialla on lisääntyvästi kiihkeä kampanja ihailla Euroopan aatelisia mutt amikä on todellisuus elitismin takana
Massamedia tähtää, haavoittaa,
lamaannuttaa,
silpoo tajuntaa
kuin keisarin luoma kirkko, II armeija 
Arhi Kuittinen
valtamedia propaganda journalismi hesari hsuutiset yleuutiset nato soshallitus yhteiskuntasopimus kapitalismi liittovaltio helsingin sanomat 

http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005098851.html

Ei kommentteja: