keskiviikkona, maaliskuuta 01, 2017

Kalevalan päivä 2017
Nyt näyttää siltä että ihmisillä ei ole tietoa runonkeräämisen aloittajista ja rahoittajista Kalevalan taustalla. Se oli Pietarin porvarit jotka maksoivat 90% runonkerääjien matkat tsaarin pyynnöstä. Kerääjiä oli ehkä n 60 ja Tukholmassa on yhä tuhansia sivuja joita ei ole julkaistu tai tutkittu ruotsalaisten kerääjien keräämänä.

Kalevalan päivä

Lönnrot oli vapaamuurari ja ainoa päämäärä oli kaapata ja väärentää vanhimman eurooppalaisen alkuperäiskulttuurin viisaus ja luonne: tärkein eli häpeästä vapaa ja rituaalisesti tärkeä seksuaalisuus leikattiin pois ja raiskattiin Kalevalassa, koko kulttuurin olemus, ihmiskuva, luontosuhde ja historia väärennettiin totaalisesti suomenruotsalaisten kontrolliprojektissa. Ettekö tiedä kuinka suomenruotsalaiset valheelliset "kansallisromantikot" estivät suomalaisten natiivien omat kulttuuri-identiteetin nostot?

-- kts sensuroituja rituaalilauluja:

http://skvr.fi/  Kaikkia SKS arkistorunoja ja loitsuja ei ole vieläkään julkaistu edes nettiin.3:s, 7, 9, 8, 10 kuvat ovat kuvaaja Arhi Kuittinen#Kalevala #Kalevalapäivä  #kulttuuri

Ei kommentteja: