lauantaina, tammikuuta 02, 2016

Vasemmistoliitto Suomen hajottamisen sinettinä: oikeiston talkoot köyhille vasemmiston taistelun sijaan

Hallitukselle ei ole vastavoimaa.

Terrorivaltaa on luovutettu pankeille kun kansanedustajat on uskotuteltu luovuttamaan valtion valtaa ja omaisuutta ulkoistamalla.

 Kova vallankaappaus käynnissä vasemmistoliiton suostumuksella ja allekirjoituksilla kataisen hallituksessa ja täysin hampaattomassa pikkunäpertelyssä ja "euromyönteisyydessä", euroterrorissa pankkiirien ja kenraalien vallankaappauksessa. Vasemmistolaisille on tarjottu väärennettyjä analyysejä työllisyyden parantamisesta pankkiirien ja pörssisijoittajien vallan lisäämisessä - kun valtion varoja ei ole käytetty valtionyhtiöiden perustamiseen vaan purkamiseen, pörssiyhtiöiden katteettomiin tukiin "työllistämis"-retoriikalla.

Faktat on pöydällä valheista ja vasemmisto yhä torjuu paluuta pohoismaiseen malliin.

Valtio ei ole ostanut äänivaltaa saamalla osakkeita vaan vain kylvänyt rahaa yritysten optiopumppaukseen omistajille -- kun yhtiöt eivät tee edes tuotekehitystä.


EU on vain valtioiden ja pohjoismaisen mallin tuhoamista varten olemassa - suurrahan, militarismin, kolonisaation ja pörssikuplan taktinen ase. Kreikka ensimmäisenä.

   Jatkoa tulossa - vasemmistoliitonkin siunaamana.

Natsipankkiirien unelma joka kaupiteltiin sosiaalidemokraattien väärillä lupauksilla.

CIA lahjoi ja muokkasi SDP:n ja SAK:n Suomessa Amerikan ohjaamaksi muurinmurtajaksi, Amerikan ja kapitalismin myötäilijäksi toistamaan rkp-kokoomuksen talousjargonia ja "ehtoja", Troijan hevoseksi ja nyt vasemmistoliitto Arhinmäen hipsterihössötyksellä lähti uskomaan demarien CIA-valheita "uudesta kapitalismista", joita Washingtonin imperialistiset think tankit kehittivät ahkerasti ja suunnitelmallisesti.

"Talkoota" ei tarjota rikkaille ja pörssifirmoille vaan vain köyhille kun Suomessa terveyserot ovat nyt suuremmat kuin Amerikassa tai Puolassa.

Pohjoismainen malli lähtee veroprogressisosta ja ehdottomasta veronkierron estämisestä.

Kaikki laajat vertailut osoittavat pohjoismaiden olevan tehokkaimmat maat maailmassa. Resurssien kierrätyksessä ja työvoiman kehittämisessä.

Progressio-näkemys pohjautuu selkeään arvioon siitä että rikkailla on varaa antaa enemmän heidän elämänsä ydinlaadun kärsimättä. Ihmisarvo on pohjoismaisen mallin ydin, jossa enemmistön demokratia on valtion ydin, ei pienen eliitin rikastuminen yhteisillä resursseilla. Ihminenkin on resurssin niin oikeistolaisen kuin vasemmistolaisen näkemyksen mukaan mutta ihmisarvoa ei oikeistolaisessa vatliomallissa ole.

Vasemmistoliittokin allekirjoitti natomyönteisen "kumpaanuus"-politiikkansa huipuksi salaisen "isäntämaasopimuksen" valmistelun hallituksessa eli naton maihinnousun käsikirjoituksen. Kaikki armeijan natotoiminta on natoliittolaisuutta ja siis naton terrorin ja hyökkäyssotien tukemista. Armeija on nyt natoansassa naton aseilla ja mossadin valvomalla viestintäjärjestelmällä. Mikään ei toimi ilman naton lupaa.
 

     
      Kuulostaako tutulta:

"Kanadassa elettiin helmikuussa 1993 finanssikatastrofi, tai ainakin sen kuvan sai lehtiä lukiessa ja televisiota katsoessa. 'Velkakriisi uhkaa', kirkui etusivun otsikko kissakorkuisin kirjaimin valtakunnallisessa sanomalehdessä Globe and Mailissa.
Hyvin pian Moody's, Standard and Poor's ja muut Wall Streetin yritykset alentaisivat maamme velkaluokituksen täydelliseltä AAA-tasolta paljon heikommaksi. Kun niin kävisi, erittäin joustavasti liikkuvat sijoittajat, joilla oli globalisaation ja vapaakaupan uusien sääntöjen luomat vapaudet, vetäisivät rahansa pois Kanadasta.

Kanadalaiset yritysjohtajat ja pankkiirit olivat jatkuvasti painostaneet Moody's-yrityksen luottoluokitusanalyytikko Vincent Trugliaa antamaan negatiivisia raportteja Kanadan taloudellisesta tilasta. Truglia oli kieltäytynyt, koska hänen mielestään Kanada oli erinomainen ja vakaa sijoituskohde.
Meille selitettiin, että ainoa ratkaisu olisi leikata reippaasti esimerkiksi työttömyysvakuutusten ja terveydenhuollon menoja. Ja vallassa ollut liberaalinen puolue teki kuin tekikin juuri niin, vaikka se oli juuri voittanut vaalit kampanjalla, jossa se lupasi luoda uusia työpaikkoja.  
Kaksi vuotta alijäämähysterian huipentumisen jälkeen tutkiva toimittaja Linda McQuaig paljasti kiistattomasti, että maahan oli harkiten luotu kriisitunnelma ja että sen oli luonut kourallinen ajatusmyllyjä, jotka saivat rahoituksensa Kanadan suurimmilta pankeilta ja yrityksiltä. 
Kanadalaisten saatua selville, että 'alijäämäkriisi' oli yritysten rahoittamien ajatusmyllyjen manipuloima, asia oli menettänyt käytännössä merkityksensä, sillä budjettileikkaukset oli jo tehty peruuttamattomasti. 
Syyskuussa 1995 Kanadan lehdistölle vuoti videonauha, jossa Ontarion opetusministeri John Snobelen sanoi suljettujen ovien takana pidetyssä virkamieskokouksessa, että ennen kuin opetusmenojen leikkauksia ja muita vihattuja uudistuksia voitaisiin julkistaa, olisi luotava paniikkitunnelma levittämällä tietoa, jossa maalattaisiin synkempi kuva kuin mistä hän 'oli valmis puhumaan.' Snobelen kutsui sitä 'hyödyllisen kriisin luomiseksi.' "

-Naomi Klein, Tuhokapitalismin nousu (s. 313-315)


koonnut Kyösti Salokorpi‪#‎uudetvaalit2016‬

Valtio ulkoista väestönsiirron rahanteon bisnesmiehille ja osakeyhtiöille, monet poliitikkojen tuttavia ja sukulaisia, jopa itse poliitikkoja joissakin firmoissa.

Tämä on 2004 lähtien CIA:n ja Mossadin suunnittelema väestönsiirto nato-Turkin kanssa Eurooppaan kaaosta luomaan, tämä ei ole pakolaisongelma vaan sotataktiikkaa, taloussotaa yms
 

  • Turvapaikanhakijoista Suomelle 1,5 miljardin lisälasku  -  "Raha on pakko löytää" 


http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/virtanen%20turvapaikanhakijat-43419


Rahaa bisnekseen, jonka valtiokin itse voisi hoitaa kolmasosa halvemmalla tai pistää rajat kiinni estämään tarpeeton väestönsiirto. Suurin osa tulijoista n.98% on vain elintasopakolaisia, jotka eivät halua maansa sisällä muuttaa, tyytyä elintasoonsa tai mennä ensiluokkaisiin pakolaisleireihin,  joita on nyt tyhjillään.


Eliitin lypsyretket - eliitin rikastumista tahallisella lamalla ja veroprogression purkamisella


 "Pankkikriisi" oli suurelta osalta rikollista

Kaaospolitiikka. Eliitin politiikka. Eliitin vallan tae. Aina.


" Nato on Washingtonin päätyökalu konfliktin ruokkimiseen Venäjän kanssa ja siten kaikkein vaarallisin voimatekijä niin jokaiselle Euroopan maalle kuin koko maailmallekin. 
Jollei Natoa lakkauteta, se yhdessä Amerikan maailmanvaltaan tähtäävän uuskonservatiivisen ideologian kanssa johtaa vääjäämättä ydinsotaan.."-Paul Craig Roberts.
Amerikkalainen taloustieteilijä, joka toimi apulaisvaltiovarainministerinä presidentti Ronald Reaganin hallituksessa. Hän on ollut toimittajana ja kolumnistina mm. Wall Street Journalissa ja Business Weekissä. Roberts on kirjoittanut useita kirjoja, joista viimeisin on The Neoconservative Threat to World Order.
Tämä artikkeli julkaistiin alun perin Robertsin sivustolla paulcraigroberts.org.Lähde: Vastavalkea

"Sano yksi vastaus"


Vastaus on valtionyhtiöt. Suomalaiset valtionyhtiöt olivat 60-90 luvuilla maailman tehokkaimmat myös työllistäjinä. Mutta Amerikalle kumartavat ministerit ja suomenruotsalainen rahaeliitti pakottivat paperitehtaatkin jopa paljastamaan teknisesti ylivoimaiset salaisuudet ranskalaisille tehtaille! Tappio on satoja miljardeja suomalaisten tehtaiden lopettamisena. HUikeaa itsetuhoa ideologisesti pörssi-ideologialle eli elitismille alistumisena.Ei kommentteja: