lauantaina, tammikuuta 23, 2016

Rotuoppi ja talvisota


-- Talvisodan alkaminen vuonna 1939 pudotti valoisaan tulevaisuuteen uskovat suomalaiset korkealta, sanoo professori Maria Lähteenmäki Itä-Suomen…
HS.FI/A1408597525510


 Siis oikeistolaiset eliitin kannattajat ja tietysti julkisen todellisuuden ohjaaja valtamedia uskoivat ja julistivat että Saksa on voittamaton ja ettei Saksa ole tehnyt rauhansopimusta Neuvostoliiton kanssa geopoliittisesti - idiootit ajoivat Suomen talvisotaan vimmalla ja myös rotuopilla mikä halutaan häivyttää massamedian historiahorisontista.

 Sotien veteraanit ovat kertoneet minulle henk koht kuinka koulussa opetettiin (heidän sisaruksilleenkin) jo 1918 lähtien saksalaisten ja ruotsalaisten rotuoppia ja siihen liitettiin suoraan suursuomi-fantasia ja suursuomi-tehtävä. Ideologia natsien linjan mukaan ja natseja lopulta ylistäen.  

  Työläiset ja humanistit tiesivät tarkkaan kuinka hulluja rahaeliitti fasistisukuina oli Saksalle uhraamassa suomalaisia.

Ja kuinka sotilaat harkitsivat hyvin vakavasta vallankumousta suomenruotsalaisia saksalaismielisiä  fasisti-upseereja vastaan (90% upseereista) mutta tiedonkulku muihin komppanioihin ei kulkenut.II

Käänteinen rasismi.


Eliitti on aloittanut sodan Euroopan hyvinvointia vastaan.

Sillä on monta strategista etua eliitille eliitin luodessa tuoloeroja lisää Eurooppaan tuomalla halpatyövoimaa - mutta vedotessaan retorisesti "suvaitsevaisuudella" "vastuulla. 

Ei kommentteja: