perjantaina, tammikuuta 08, 2016

Linkola ja Teivo Teivaisen sokeus oikeiston vallalle


     Linkolan haastattelu  2016


Linkolan skenaario käynnissä olevasta tuhon tiestä on oikea. Eliitin Kapitalismi eli eliitin rikastumisoperaatio tuhoaa jo pelkästään kemianteollisuudella eli myrkyillä ihmisen olemassaolon, metsiä on kaadettu yli maapallon stabiliteetin ja ylläpitokyvyn.

Arvio "demokratiasta" eli länsimaisesta illuusiokoneistosta on myös oikea, ei ole olemassakaan demokratiaa, suomalaisiakin hallitsevat oikeistolaiset fasistiteknokraatit, fasistisuvut stubbit, herlinit, wahlroosit ja niinistöt - ja kaikki, aivan kaikki lupaukset EU:sta ovat olleet valheita.

Miksi "järkevät" ihmiset ja Teivaiset eivät pysty käsittämään ja tekemään johtopäätöksiä siitä että valheet EU:sta olivat tahallinen operaatio pankkiirien, kenraalien ja suuryritysten tuhoisan vallanahneuden takia ja "eurounelma" on karmea vallankaappaus yhä vain pahempaan. Linkolan kritisoijat eivät kykene edes tunnustamaan fasismin ja eliitin tuhoisan vallan tämänhetkistä tilaa ja keinoja niin ei Linkola tästä näe että kapitalismille alistuvat ja totaalista valedemokratiaa ja massamediaa tukevat pystyisivät mitään korkean teknologian pelastavaa ratkaisua tekemään maapallon pelastamiseksi.

Todellisuutemme eli todellisuustajumme on väärennetty oikeistoeliitin toimesta mutta neokonservatiivien talousterroria suojelevat hegemoniahumanistit roikkuvat siinä kiinni.

Miksi ihmeessä humanistit eivät kykene näkemään rahafasismin eli tuhokapitalismin, sokean pörssi-ideologian laajuutta Suomessakin, ei täällä ole mitään demokratiaa ja lainvoimaa kun poliitikot ja virkamiehet saavat valehdella ihan mitä tahansa ja puolueklaanit toimivat korruption leimasimina, SDP todistetusti ohjelmoitiin CIA:n korruptiolla 50-70 -luvuilla eliitin kulissiksi, myötäilemään joksikin aikaa vasemmiston retoriikkaa valevasemmistona jäsenien houkuttelua ja huijausta varten pois humanistisista (kielletyistä) puolueita väkipakolla "...onhan teillä sdp". Keskusta on aina ollut fasistien johtama, kuten rkp-kokoomus. 20-luvulla oikeistovirkamiehet kielsivät aitovasemmistolaiset puolueet ja ihmisille tarjottiin vain valevasemmistoa, eliitin valvomaa sdp:tä, jota ei tietysti kielletty - salaliiton osana.

Nyt toinen CIA:n lahjoma ja muokkaama organisaatio SAK ajaa avoimesti täydellistä demokratian tuhoamista eli TTiP-prosessia.

Meillä ei ole demokratiaa, ei älymystöä faktoja toteamaan omavaraisuuden tarpeesta (pörssi-ideologiaa vastaan) ja siksi Linkola on epätoivoinen.
 
Demaritkaan eivät suostu selvittämään 50-70 -lukujen Cia-lahjontavallankaappausta ja niinpä demaritkin tukevat nyt vain Amerikan imperialismia ja kulutuskulttuuria, öljydollaria "eurounelmana" ja pankkiirien euroterroria.

    Jopa aktiivisesti kotimaista monitoimi-hamppua vastusten!
 
Teivainen ja muut eliittiä pelkäävät hegemoniahumanistit eivät puhu lainkaan vallitsevasta fasismista, eliitin laajoista korruptio- ja lahjontakeinoista ja armeijan natotoiminnasta Suomessa ja Amerikan hyökkäyssodissa - mikä merkitsee totaalista antautumista CIA:n käsikirjoitukselle "länsimaisista arvoista". Teivainen on täysin sokea historialle kuinka jatkosodankin jälkeen valtamedia ja kustantajat kielsivät kertomasta fasistien ja fasistisukujen keinoista ja päämäärätietoisuudesta 1917 lähtien. Fasismia ei nujerrettu Suomessa.


  •  Ettekö tiedä SDP:n ja SAK:n historiaa? Ettekö tienneet että Kekkonenkin oli natsien palkkalistoilla ja 20-luvulla kiduttajana supon edeltäjässä? Mauno Koivistokin pankkieliitin vakoilijana Turun satamassa. 

Yllätyspaketti Tukholmasta avain dollarivirtoihin Mikko Majander: Demokratiaa dollareilla – SDP ja…
KANSANUUTISET.FI


  II


On totta, että rahaeliitti unelmoi myös massamurhasta ihmiskunnan pienentämiseksi kuten Linkola viimeisenä keinona.

Linkola katselee aisaa epätoivoisena idealistina, eliitti taas vain vallan lisäämisen keinona estämän vallankumouksett ja tiedostamisen leviämisen.

Jos kova talousromahdus tapahtuu niin eliitti haluaa estää uuden talousmallin ja vastuullisen sosialismin etenemisen aloittaen 5 miljardin ihmisen massamurhan. äärimäisen teknokraattisen  ja teknologisen vallan osoittamiseksi.

Ei suinkaan maapallon pelastamiseksi vaikka siitä uusi ultraorwellilainen propaganda tulee paasaamaan ja pitkään.  III

Breivik oli lavastus ja kokeilu ja kohtena vasemmistonuoret.

Massat hyväksyivät valtavat ristiriidat faktojen ja tuomarin johtopäätöksen suhteen. Eliitin manipulaatio- ja LONE WULF -terrorikokeilu onnistui 100%.

Norjassakin jätettiin 1945 natsit virkamiehiksi ja poliiseiksi. Kuten Suomessa ja Saksassa.

Arhi Kuittinen


             Suomen salattu todellisuus
 

Oikeiston ideologinen aggressio ja epätoivo on jo täysin näkyvissä, 

ei mitään vastuuta talouskatastrofista ja eurokatastrofista, Kreikan tuhoamisesta ym. 
Katastrofin globaaleja merkkejä

Talousjärjestelmän romahdus. Siitä ei tehdä järjestelmän ja ihmisarvon uudistamista vaan eliitin diktatuurivallan vahvistamista.


Russia claim that the evacuation of the Atlantic ocean is a "clear" sign of a coming…
YOURNEWSWIRE.COM|TEKIJÄ: SEAN ADL-TABATABAI
KommentitJanne Nummela :    Ehkä kaikista kummallisin ilmiö nykyajassa on todellisuusperiaatteen kysyminen silloin kun jokin järjestelmä kaikkineen on simulaatiota.  
Kapitalismi on simulaatiota, siksi ei pidä kysyä, ovatko oikeassa persut vain suvaitsevaisto, koska kumpikin on vain simulaation ilmentymä. 
Ei simulaation sisällä mitään puolia valita, vaan katsellaan epätodellisten örkkien sekoilua 3D lasit päässä ja popcorn astia sylissä.
Samoin islamilaisessa "kulttuurissa" ei ole mistään "todesta" kysymys. Heidän simulaatiolla on ikää 500 vuotta ja he tuntevat itsensä nyt ehkä hieman tyhmiksi kun juuri heidän simulaationsa piti sillä tavalla kaikkien edessä paljastua. Miksi ei muiden? Höh. Epistä. Miksi muut saa valehdella mutta ei me?
No siksi, että kapitalismi nyt sattuu olemaan valovuoden edellä jotain lantapommisimulaatiota. Lantapommeilla ei enää simuloida. Se oli sitä aikaa silloin kuin Muhammed lapsia raiskasi.
Simulaatio, jossa väkivalta riistäytyy käsistä, on käytännössä mielisairaalan pyöreä huone, jossa kaikki listivät kaikkia. Todellisuusperiaatteen tuominen sinne on epärelevanttia. Ei sairaalan hoitava lääkäri valitse puolta skitsofreenikkojen välisessä kahakassa totuusperiaatteen nojalla. Hän soittaa vartijat. Tyypit laitetaan pakkopaitoihin ja pumpataan täyteen myrkkyä. Kapitalismi ja islam ovat juuri tällaisia simulaatioita ulkopuolisen silmin.
Siksi jenkkien "salattu motiivi" puuttua arabialueen asioihin väkivaltaisesti oli systyttää tulilanka ja räjäyttää ruutitynnyri vielä kun se oli jotenkin turvallista. Jos kokonaan todellisuuskosketuksensa menettäneet hyypiöt saavat käsiinsä ydinaseen, siinä tymähtää suvaitsevaistonkin perse taivaan tuuliin. Mielisairaus on mielisairaus. Skitsofrenikko ei parane sillä että häntä säälitään.
Mutta mistä löytyy lääkääri silloin kun kapitalismin simulaatiolle käy sama kuin nyt islamille? Mistä löytyy merentakaiset pelastajat tai neuvostojoukkojen ääretön uhrautuvaisuus?
Silloin putoaa 3D lasit nenältä ja popcornastia polvilta.  ##Linkola #ttip

Ei kommentteja: