lauantaina, tammikuuta 09, 2016

Odin ja Euroopan vanhin kristuskultti Suomesta

Nyt kun eliitin hysteriasuvakit ja Joensuun köyhien katkera äärioikeisto ovat pilkanneet eli vääristelleet tahoillaan julkisesti Odinia/Väinämöistä joka suunnasta niin ehkä vähän uskontotiedettä Euroopan vanhimmasta kristuskultista eli suomalaisesta tietäjä-mytologiasta ja -kulttuurista, sukupuolettomasta rajojenylittäjästä, kristushahmosta, tricksteristä, Odinista: 
   
“ Odin oli Asagudar-perheessä se jumaluus joka harjoitti naisten tekemisiä, paransi ja loitsi. Hän käveli voimanaisten jalanjäljissä ja muut jumaluudet epäilivätkin hänen olevan "naismainen" eli "völva". Völva tarkoittaa parantajanaista joka kantaa sauvaa ("stavbärare"/völva). Odin oli jumalpanteonissa se fucking cross dresser ja cross doer, kuten Jeesuskin aikoinaan. Molemmat ripustettiin puuhun kuolemaan. Toinen ylösalaisin, kituen yhdeksän päivää. Toinen naulittiin kuin vampyyri konsanaan. Jäbä kun puhui niin rakkaudellisesti verestä ja yhteisyydestä maailman ääriin, joka ylittää kaiken muun - noustakseen ylös kolmantena päivänä. Molemmat liikkuivat rennosti naisten valtakunnissa.”  -- Monika E Pensar  --


Suomalainen ja suomalaistaustaisen druidien shamaani-kristuskultti kulkeutui (vääristeltynä elitisminä) Egyptiin orfilaisuuden kautta.   

Vatikaani ja "kristityt" historioitsijat ovat kaikin keinoin pyrkineet sensuroimaan pois ja vääristämään Euroopan uskonnollisen kulttuurihistorian alkukotia, suomalaista muinaishistoriaa. 

 Oitissa on peltojen alla puoliksi tuhoutuneena Euroopan vanhin satama jääkauden jälkeen, museoviraston tuhoamana ja piilottamana. 
  
Helsingin-Vantaan rajalinjalla merenrannassa on pronssikauden vanhimpia satamia - myöskin museoviraston tuhoamana. Mitä vielä voitaisiin pelastaa ja löytää on suuri kysymys. Museoviraston tuhoamiskultti perustuu suomenruotsalaisten poliittiseen ideologiaan "Suomi on ruotsalainen". 
   
Suomalaiset jätinkirkot raunioina ovat luultavasti Euroopan vanhimmat astronomiset temppelit - Stone Hengen esikuvat.


Kreikkalainen Diana-kulttikin on otettu suoraan suomalaisperäisten druidien Dana/Taina-kultista. 


‪#‎finland‬ ‪#‎suomi‬ ‪#‎religion‬ ‪#‎comparativereligion‬ ‪#‎jesus‬ ‪#‎jeesus‬ ‪#‎christ‬ ‪#‎bible‬‪#‎kalevala‬ ‪#‎jrrtolkien‬ ‪#‎lemminkäinen‬ ‪#‎väinämöinen‬ ‪#‎uskonto‬ ‪#‎muinaisuskonto‬‪#‎norden‬ ‪#‎scandinavia‬ ‪#‎sweden‬ ‪#‎odin‬

Ei kommentteja: