tiistaina, tammikuuta 05, 2016

Perustuslain valossa laiton maahanmuuttoshowbisnes - Amerikan geopolitiikkaa

Miten perustuslain valossa laittomien maahanmuuttajien tilanne on nähtävä eliitin poliittisena kikkailuna?
Kaikki tehdään nyt salaisen politiikan ja salaisten päämäärien alla. 

Epämääräisyys koskee loogisesti ensin siis maahantuloperustetta ja viranomaisarviota per hlö.  Miten se voi olla salainen veronmaksajilta? Miten kustannuksia voidaan salata kun perustuslaki vaatii avoimuutta hallinnon ja päätösten kuluista? Hallintofasismia Amerikan käskystä, ihan vain väestönsiirtoa mm. halpatyövoimapolitiikkaa varten ja poliitikkojen antirasismi-hysteriaa retorisena valtana valheiden varjolla luomaan eettistä sumua Amerikan fasistista hyökkäyssotaa ja kolonisaatiotoimintaa suojaamaan.   
 
Ensin media kiljui pakolaisista emotionaalisen orgasmin vallassa ja nyt puhutaan vaatien maahanmuuttajista, "Nuorten miesten tarpeista":  

     Tarpeet eivät ole pakolaisuutta. Sadat miljoonat olisivat tulossa elintasopakolaisina mutta ei se luo uutta globaalia taloukasvua ja vakautta kun militantti islam on saudirahaölla suomessakin imaamien opettamaa valloitusideologiaa

 
Uskomatonta kansallisvaltion ja pohjoismaisen mallin hajottamispolitiikkaa törkeän retoriikan varjolla. 
   
Mitä helvettiä, aidot pakolaiset palaavat YK-sopimusten mukaan ja Haluavat palata kun maa on tarpeeksi turvallinen - ja kaikissa maissa on nyt oma sisäinen ja turvallinen pakolaissysteemi halukkaille - ilman Eurooppaan kuljettamista. Valheita sotapolitiikan ja kulttuuriterrorin nimissä, 

 Amerikan geopolitiikkaa, ei mitään muuta ole vanhojen rasistien eli eliitin innostuksen takana.   

Virkamiehet, poliitikot ja "journalistit" valehtelevat palauttamissopimuksista ja tämä on olevinaan yhteiskunnan rakentamista? Massamuutto on selvä poliittinen ase innostuneelle eliitille, monella tasolla pohjoismaista mallia ja demokratiaa murskaamaan. Hyvin harva maahanmuuttopornosta ja maahanmuuttobisneksestä kiihottunut tuetää että SPR on määritelty laissa vain armeijan sotatoimien avustajaksi...  


Suomeen ei rajan yli tule humanisteja ja ihmisoikeusaktivisteja vaan hyvin alkeellisen heimokulttuurin sovinisteja, jotka haluavat nopeaa statusnousua omin vaatimuksin.


Tietysti Amerikan maihinnousua varten on hyvä olla palkkasotilaita valmiina kuten eliitti 1917 lainvastaisesti perusti oman armeijan - ei mitään uutta auringon alla.

Irakilaisilla ei ole lojaalisuutta suomalaisia kohtaan. Irakilaisilla ja afrikkalaisilla ei ole suomalaista moraali. Onko joku luvannut sinulle että heillä on sama moraali ja naiskuva?

80-90 -luvun somalimaahanmuuttajien sotarikostaustoja ja pankkitilejä ei ole vieläkään selvitetty. Osa on rikasta ja saatanallista porukkaa.

 Lain- ja sopimustenvastaisesti Suomella on nyt sotarikollisten suojeluohjelma.

Kaiken takana on eliitin kokema siunaus ihmeellisestä etuoikeudesta: he eivät elä maahanmuuttajien vieressä vaan voivat kirkua kaukaa ja korkealta tavallisille suomalaisille vedoten "ihmiskuntaan". 
 

 

 Suomalaisilla on huikea ristiriita 
älykkyyden ja hyväuskoisuuden välilläMIKA WALTARI SINUHE EGYPTILÄINEN 

"Kaikki palaa ennalleen eikä mitään uutta ole auringon alla eikä ihminen muutu, vaikka hänen vaatteensa muuttuvat ja myös hänen kielensä sanat muuttuvat. Siksi uskon, ettei tulevinakaan aikoina kirjoittaminen muutu siitä, mitä tähän asti on kirjoitettu, koska ihminen itse ei muutu. Valheen ympärillä parveilevat näet ihmiset kuin kärpäset hunajakakun kimpussa ja sadunkertojan sanat tuoksuvat suitsutukselta hänen istuessaan karjanlannassa kadunkulmassa, mutta totuutta ihmiset pakenevat." 
 

Ei kommentteja: