keskiviikkona, tammikuuta 20, 2016

Vasemmistoliiton pata porisee - vasemmisto makaa maassaVasemmisto oikeiston määrittelemänä.

    Tämä on nyt tilanne.


Vasemmistoliiton eliitti on keskittynyt toistamaan, mitä oikeisto, EVA ja EK ynnä muut salaiset kabinettiklaanit "antavat" vasemmiston olla lman suurempia haukkumisia. "Talouspuhe" "EU on eurooppalaisuutta".

Vasemmisto ei saa tässä näytelmässä häiritä oikeistoterroria ja tuloeroja, veronkiertoa, vain ihmetellä ja puhua kauniita vanhuksista ja lapsista.

Vasemmisto hyväksyy Euroopan oikeistoeliitin ja Suomen toiminnan Amerikan, Englannin ja Ranskan kolonisaatiosodissa ja saa silityksen päälaelleen sylikoirana oikeiston "turvallisuuspolitiikassa", eliitille vaarattomana. Eliitin ivanaurua luullaan vasemmistoeliitin hulluudessa hyväksynnään saamisena eliitiltä ja valtapuolueilta. Uranousua!

Vasemmistoliitto mumisee ja kitisee nyt pienestä viilauksesta ja imago-PR-höpötyksestä kun pitäisi tehdä reipas ideologinen ja looginen remontti aitovasemmistoksi ja puhua ennenkaikkea verotuksen vuotavasta katastrofista, verovapauksista megapörssiyhtiöille ja Ruotsin kolonisaation satojen vuosien maanryöstön lihottamista vanhoista suvuista, täsät kaikesta aktiivisesta elitismistä pohjoismaisen mallin romutuksessa
    Vasemmistolaisvaltuutettu: 

Valtionyhtiöistäkin on kiellettyä puhua vasemmistoliiton oikeistolaisessa sensuurissa ja marssijärjestyksessä.

Mutta ilman valtionyhtiöitä ei ole pohjoismaista mallia ja suojautumista suurkeinottelun globalisaatiolta - rajojen avamiselta suojautumista pohjoismaiseen malliin palaamisella
kts.  Talouden palauttamisen malli  - Pohjoismainen malli 

Kyllä, vasemmiston ensimmäinen ja ainoa tehtävä on toimia suomalaisten työläisten, ihmisarvon ja köyhien hyväksi, ei röyhtäilevän ja ivallisen eliitin tyynnyttämiseksi papille alistuvan lapsen rippikoulutyyliin.

   Enemmistön demokratia on enemmistön hyvinvointia eliitin diktatuuria vastaan.

Nyt valtio ulkoistetaan, demokratia ulkoistetaan, valtio tuhotaan ja alistetaan ulkopuolisille voimille. Ulkoista, ulkoista.

Imagovetoomukset ja tsemppihenki eivät nyt auta

Arhinmäen mädäntyneen punaretoriikan jäljiltä. Vain taistelu ja kova vastavoima antaa aidon uskottavuuden. Ei konsensusorgia, johon Arhinmäki veti puolueen vittumaisella kokoomuksen talousjargonin toistamisella, "Sijoittajavastuun takia EU on hieno asia...".  Kaikki valheita. Tahallisia valheita oikeistolaisen "maailmankuvan" illuusion vuoksi.
- Kuka vasemmistoliiton aktiiveista tietää että USA:n ulkopolitiikan kova haukka Victoria Nuland valitsi ennen Kiovan vallankaappausta "uuden hallituksen" Kiovalle/Ukrainalle salaäänitysten todisteiden mukaan? ja että hänen miehensä ja sukunsa on maailman suurimpia asekauppiaita?  

Vasemmistoliiton kannatuksen ja ennenkaikkea uskottavuuden lasku on herättänyt vasemmistoliiton paniikkiin. Hämmennykseen.

    Ei kuitenkaan todelliseen heräämiseen ja analyysiin tilanteesta ja tilasta,

vasemmistoliitosta Kataisen ja Lipposen terrorin, EU:projektin demokratian tuhoamisen, eurovalheista  ja naton maihinnousupaperin allekirjoittajana vaan vain vapinaa, epävarmuuteen, hikoiluun "imagon kohtotukseen".

Ilman tunnustavaa analyysiä - ideologisesta huijauksesta oikeiston premisseillä - puolueessa ei voi tapahtua uudistusta.

Tästä on vielä pitkä matka ennen kuin vasemmstoliiton jäsenet ymmärtätävät kuinka syvästi armeijan salaisen nato-toiminnan hyväksyneet Arhinmäki ja Li Andersson ovat virtsanneet vasemmistolaisia suoraan kasvoille lentävällä virtsakaarella hyvinvointivaltion tuhoamisessa eliitin militaristisessa "rajat auki" ja "globalisaatio"-vaatimuksissa.

  Arhinmäki ja Li Andersson ovat toistaneet oikeistolaisten sukujensa omaksumaa suomenruotsalaista venäjävihaa "länsimaalaisuutena", ehtona "eurooppalaisuudelle". Tämä on sairas ja fasistinen suggestio - hyväksynnän kerjäämisenä suomalaiselta kapitaalilta, rahaeliitiltä mitä itsetuhoisimmalla tavalla jatkosodna fasistien propagandaa toistaen eliittinatsien kainalossa. 
Todellakin, Amerikka lisää korkean tekonologian ostamista Venäjältä ja käskee samalla Suomea tuhoamaan taloutta taloussodalla Venäjää vastaan, ideologisessa sodassa Amerikan geopoliittisessa kaaoksessa ja kolonisaatiossa.


     II


Vasemmistoliitto oli hyväksymässä "kreikka-sopimuksenkin" salaamisen,

Kreikan demokratian kieltämisen, Kreikkalaisen veronkiertoeliitin verottamisen estämisen -- ja näin sadoissa hallituksien euroterrorin vaiheissa hyväksyi demokratian tuhoamisen pankkiirien plutokratian, salaisen vallan tieltä.


Demokratiaa ei ole olemassa, jos poliitikot saavat tehdä salaisia päätöksia, vedota salaisiin tietoihin, puskea "kiireellä" päätöksiä ja lakimuutoksia ilman keskustelua.

Suomessa on tehty vallankaappaus joka on tuhoamassa tottaalsiesti ja lopullisesti demokratian posi politiikasta, ikuisiksi ajoiksi aidon fasismin alle.

Siksi oikeistoeliitti ja oikeiston sylikoirat ovat hullaantuneen innoissaan mm Odinin joukoista jotta voidaan taas mediateatterina luoda täysin epäoleellinen uhka ja harhautus jotta eliitin todellinen fasismi, militarismi, polisivaltio, diktatuuri ja vallankaappaus etenisi.

Vasemmistoliittokin on suostunut auttamaan taas eliitin vallankaappausta Odinin joukkojen paheksunnasa nasitenlehtien tyylillä. Kirkumista, hysteriaa epäoleellisista asioista.

Fasismi on aina ja vain eliitin ja pankkiirien ohjaamaa fasismia. Jos ymmärrätte yhtään mitään oikeasta historiasta ja suomalaisten fasistisukujen vallasta sisällissodan, talvisodan ja jatkosodan taustalla oikeiston ohjaaman massamedian voitelemana.


Oikeisto aloitti 1982 erittäin laajan ja sinnikkään strategian jotta vasemmisto saadaan taivutettua, lahjottua ja peloteltua tukemaan keinottelun "talouspolitiikkaa" - eli talouspolitiikan ja pohjoismaisen mallin tuhoamista ilman ihmisarvoa. Tuloerojen kasvattamisen ideologiassa.
   III


Ilman historiamme ymmärrystä  et ymmärrä humanismia ja eliitin sokeroitua fasismia.

Vasemmistoliiton eliitti toistaa fasistien ja kapitalistien historiakäsitystä eli vääristelmää ja sensuuria mikä on puolueen itsetuhon ydinkohta:


Näyttää suomalaisia fasistisukuja ja talvisotaa sekä natsina toiminutta Kekkosta ihailevat kommentoijat unohtavan täysin kuinka oikeistosuvut ihastuivat Hitleristä ja rotusodasta ennen talvisotaa ja Erkko ym tekivät kymmeniä salaisia sopimuksia natsien kanssa, mm 1927 lähtien Turussa oli salainen aselaboratorio kehittämässä Saksan sukellusveneteknologiaa vastoin rauhansopimuksia (YLE:n esittämä dokumentti noin v 2003)  ym lähteet. On säälittävää kuinka olette uponneet fasistien historiapropagandaan kouluopetuksessa. Ja pysytte siinä. 


IV


"Tässä omat nopeat vastaukseni Suomen pankin johtajan, Erkki Liikasen näkemyksiin Suomen pelastamiseksi. Mielestäni Liikanen on tappamassa sen hyvinvointivaltion, mitä hänkin kovin oli luomassa vielä 80-luvulla. Miksi? En tiedä!Kohta 1. Mihin meni maan historian suurimman taouskasvun rahat? Yritysten omistajille. Sieltä on otettavissa, ei palkoissa. Eli ei kohdalle yksi, ei palkkamaltille. Suomessa koko väestöstä 68% ansaitsee alle 30 000€ vuodessa, onko ihme, että asumisen kustannukset syö kulutukselta ja kysynnältä? Kustannusten alentaminen 5% (joka ollut esillä) ei alenna niin merkittävästi tuotteiden hibtoja, että se olisi selittävä tekijä kauppojen solmimisessa. Ongelma on huonoissa tuotteissa ja tuotteiden huonossa laadussa sekä huonossa tuotteistamisessa, ennen kaikkea teollisuuden uudistumiskyvyn puutteessa.
Kohta 2. Palvelusektori tuottaa jo reilusti yli 50% bkt:stä. Mikäli palvelusektorin työntekijöiden palkkoja edelleen pidetään elämiseen riittävän toimeentulon alapuolella, ollaan leikkausten tiellä vasta alkutaipaleella. Palvelusektori ei ole vain kotimaan sisäistä kysyntää, vaikka niin halutaankin nähdä. Investoinnin palveluiden kehittämiseen voisi tuoda paljon myös vientieuroja, kirkkaimpana kärkenä kenties matkailu.
Kohta 3. Meillä oli jo vuonna 2010 työttömiä yli 250 000. Ikääntyminen ei ole ollut niin merkittävä tekijä kuin väitetään, työttömien määrä on entisestään kasvanut rajusti. Julkisten palveluiden ei tarvitse varsinaisesti tuottaa, niin kuin tänä päivänä ajatellaan, taloudellista voittoa. Julkisten palveluiden tulee tuottaa nimensä mukaisesti palveluita. Julkisella puolella olisi mahdollisuus tuottaa laadukkaampia palveluita nykyistä enemmän ja vähentää samaan aikaan kustannuksia, palkkaamalla esim. pitkäaikaistyöttömät oikeisiin palkkatöihin. Yksi pitkäaikaistyötön maksaa yhteiskunnalle keskimäärin n. 600 000€ ja meillä on jo noin 120 000 pitkäaikaistyötöntä. 30 000€ vuosipalkalla voisi pitkäaikaistyöttömät sosiaalikuluineen palkata valtion ja kuntien palvelukseen noin 15 vuodeksi, ennen kuin jäätäisiin ns. tappiolle. Samaan aikaan he saisivat aikaan merkittävän kysynnän lisäyksen yksityiselle sektorille, pienentäisivät syrjäytymisvaarassa olevien määrää. Jos he tuottavat edes 50% heille maksetusta palkastaan, heitä olisi varaa nykymenoilla palkata 30 vuotta. Tällöin siis menot eivät edes nykyisestä kasvaisi. Verotulot sen sijaan nousisi, sekä yksityisellä sektorilla kysyntä lisääntyisi.
Kohta 4. "Sopeuttamalla", eli leikkaamalla, nykysukupolvet vievät nuorilta sukupolvilta viimeisetkin edellytykset elää säällistä elämää. Myös tuloerot kasvaa Suomessa vauhdikkaimmin, velkaantumisen lisäksi. Tuloeroja kaventamalla, lisäämällä palkkatyön määrää ja palkkatulojen osuutta tulonjaosta, verotuloja on mahdollisuus kasvattaa entisestään ja velkaantuminen on tätä kautta mahdollisuus saada taittumaan, vaikkei se nykytilanteessa edes ole tärkeintä, kun veloista aiheutuvat kustannukset ovat ennätysalhaiset. 
Kohta 5. Onko EKP:n politiikka ollut elvyttävää? Miten?" Ai onko historia häipynyt takaovesta?
Historiako i toistu, eliitin pyrkimys toistaa historia ja terrorivalta 

Aito natsiklaani ja presidenttimme. Kun liityt natsin perustamaan klaaniin ja pysyt siinä, voitko pokkana kieltää liittyneesi natsiklaaniin kun sukusi on toiminut sisällissodan ja jatkosodan fasisteina?

  • Presidenttiehdokas Sauli Niinistö kuuluu ritarikuntaan, jonka Suomen-osaston perustaja työskenteli natsi-Saksan propagandavirassa.


  


 Uusi imperialismi

 on Niinistön, lipposen ja Stubbin mainostamaan "uutta maailmanjärjestystä", pankkiirien ja pörssieliitin liittovaltiodiktatuurin jyräämistä väestönsiirroilla ja eurojuntan euroterrorilla ilman valtioiden omaa talouspolitiikkaa ja demokratiaa:
“We are dealing with a criminal undertaking at a global level … and there is an ongoing war, it is led by the United States
- “I think his (Obama’s) task will be to develop an overall strategy for America in this period, when really a New World Order can be created.” 

 – Henry Kissinger, CNBC

  • Professorit uutta fasismia analysoimassa:


- See more at:  http://www.viralalternativenews.com/2016/01/professors-politicians-gather-to-warn.html#sthash.B0TrwJUJ.dpuf


https://www.facebook.com/guitarloves1/videos/238065659858532/

Britain could be more left-wing
 
than people assume, study finds
 

Toiseksi suurinta valtaa käyttävä poliitikko  Suomessa ei ole demokratialla valittu eikä demokraattisesti vastuussa - eikä anna haastatteluja - Riina Nevamäki keskusta.


Kova peli, eihän suomalaisia Amerikka-mielinen valtamedia voi valistaa mitä on tapahtumassa:China have suspended their banks from the Foreign Exchange markets and…
YOURNEWSWIRE.COM|TEKIJÄ: SEAN ADL-TABATABAI


Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on…

RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN

Rajojen avaaminen esitetään hyväntekona massamedian hysteriassa - suggestio puhdistautumisesta jaitsetuhosta kuten natsisaksan narratiivissa http://nacionalnageografija.com/index.php/english-section-latest-news/751-video-unmasked-the-mastermind-behind-the-mass-invasion-of-europe-and-his-plan-in-8-steps
Onniko? Siinä on mukavuutta, järjestystä ja rakennettua jatkuvuutta, jotka ovat minulle täysin vieraita. Onnettomuuksissa näkee, miten kohtalon iskut murskaavat onnen rakennelmat. Tässä mielessä minä olen rauhallinen. Olen suojassa onnettomuuksilta, sillä minulla ei ole rakennelmia. Olen surun ja ilon mies. Onnettomuuden ja onnen vaihtoehdon vastakkainen vaihtoehto. Elän alastomana ja yksin, perheettä, ystävittä, harjoittaen elannokseni ammattia, joka on niin kykyjeni alapuolella että hoidan sen vasemmalla kädellä ajattelematta muuta kuin ruuansulatustani ja hengitystäni. Tavanomainen henkinen tilani on mustaa, sameaa ja synkkää surua. Mutta henkeni yötä halkovat usein odottamattomat ja ansaitsemattomat ilonleimahdukset, jotka sammuvat heti mutta jättävät silmiini tanssivia kultaisia tuikkeita.” 


– Michel Tournier (RIP): Keijujen kuningas (1970), suom. Annikki Suni. (Jukka Viikilän FB postauksesta)


Historia humanismi tasa-arvo ihmisoikeudet perustuslaki laki pohjoismainen malli


Ei kommentteja: