torstaina, tammikuuta 07, 2016

Fasismi


Fasismi.


Nyt kun rajojenavaajat eli natoa kannattavat pseudohumanistit kiljuvat rasismia pahimmaksi Suomen uhaksi

- niin harva tietää mitkä puolueet perustettiin aidosti fasistipuolueiksi.

RKP on helppo määritellä alunperin fasistipuolueeksi: vaativat vasemmistopuolueiden lakkauttamista väkisin kuten kokoomus. 


Eliitti on innostunut lukutaidottomien maahanmuuttajien roudaamisesta koska elintasopakolaiset tuottavat konfliktia jotka vievät huomiota rahaeliitin pääprojektista, demokratian ja itsehallinnon tuhoamisesta.

Pseudohumanistit eivät ymmärrä lainkaan historiaa eli aito fasismi on aina rahaeliitin ohjaamaa fasismia. TTIP ja Naton alaisena nyt toimiva Suomen armeija Naton hyökkäyssodissa ovat todellista fasismin etenemistä.

Jatkosodan jälkeen valtamedia ja oikeiston kustantamot estivät fasistisukujen toiminnan julkisuuteen tuonnin, Kekkonen esti myös vasemmistokustantamojen kirjojen julkaisuja - joista kirjallisuudentutkijat eivät muka tiedä eivätkä ainakaan välitä.

Historiantuntemattomuus on nyt akateemisten pseudohumanistien synti: fasismin syvyyttä ei haluta ymmärtää Mannerheimin ja talvisodan taustalla.

YLE pumppaa hurjan määrän vääristävää näkökulmaa vääristelevissä natsi-dokumenteissa:

Hitleriä hirnutaan suureksi karismaksi eikä kerrota kuinka laajasti rahaeliitti tuki rahalla ja julkisuudella Hitleriä ja kuinka armeija koulutti hitlerin kaappaamaan nationalistisen pienpuolueen  natsi-puolueeksi, armeijan käyttövälineeksi ja kuinka aidot nationalistit ja vasemmistolaiset tapettiin poliisin avulla hitler-projektin avuksi.  Hitler ei ollut mitään, hän oli vain rikkaan eliitin marionetti. "Oskar Lafontaine on sitä mieltä, että humaanein ratkaisu Syyrian pakolaisten kannalta olisi turvapaikan hakijoiden olojen kohentaminen kriisialueen lähimaissa. Eurooppaan tulevien pakolaisten kohdalla vastaanoton kustannukset olisi kerättävä rikkailta. Muuten tulijat ja oman maan köyhät joutuvat tappelemaan samasta niukkuudesta, sanoo Saksan vasemmistoliiton Linken entinen puheenjohtaja. Lafontaine oli aikanaan sosialidemokraattisen hallituksen valtiovarainministeri ja myös SPD:n puheenjohtaja. Hän erosi puolueesta osallistuen keskeisenä vaikuttajana uuden puolueen perustamiseen entisten Itä-Saksan kommunistien kanssa. Saarinmaan pääministerinäkin toiminut "meidän Oskar" herätti muutama vuosi sitten sekä mediassa, kilpailevissa puolueissa että Linken keskuudessa kohua, kun hän puhui maahan tulevista vierastyöläisistä, jotka suostuen kehnoihin oloihin vievät työt. Uutisen mukaan Lafontainen elämänkumppani, kolme vuosikymmentä nuorempi Sahra Wagenknecht on samaa mieltä tilanneanalyysistä. Tämä on mielenkiintoista, koska yhteiskunta-analyyseissä loistelias Wagenknecht on tunnettu puolueen vasemman laidan kulkija."

Hurja väite salaisesta vallasta Suomessa


"Vaalirikoksia maan tapana" 
Vaaliuurnista löytyy enemmän annettuja ääniä kuin mitä äänestyspaikoilla on kirjattu käyneen äänestäjiä. MOT-ohjelman toimittaja Ari Korvola jahtasi vuoden 2007 eduskuntavaalien haamuääniä.Kansallisvaltio eliitin vihollisena
- raha ainoaksi identiteetiksi ja lojaliteetiksi, statustodellisuus solidaarisuuden sijaan: 


Ei kommentteja: