lauantaina, tammikuuta 30, 2016

USA:n kauppasota vahingoittaa Suomea vakavasti


  Vientikielto, kauppakielto, tuontikielto, kauppasota Suomen tärkeimmän kauppakumppanin ja kulttuuriystäävn kanssa - ja Amerikka lisää samaan aikaan korkean teknologian ostoksia Venäjältä?

  Äly on nyt kielletty oikeistomedian oikeistolaisessa talvisodan hengessä.

  Lännen verbaalinen Hollywood-informaatiosota pönkittää kaikin epätoivoisin tavoin mielikuvaa "ruosteisesta " Neuvostoliitosta, propaganda estää journalismin ja journalismi on täysin ehdollistettu propagandalle, Hollywood-elokuvien psykoottista demonisaatiota toistetaan ja toistetaan mukamas huumorin varjolla.   Kts Otsikko:
   

 • War in Syria: Russia’s 'rustbucket' military delivers a hi-tech shock to West and Israel

   II

Kylmä sota oli vain Amerikan vihasotaa, NL ei käynnistänyt eikä pitänyt sitä pystyssä vaan USA-Englanti-Ranska-L.Saksa mutta tietävätkö ihmiset mitään aitoja faktoja historiasta, lännen hulluudesta, natsien palkkaamisesta ja operaatio Gladiosta vasemmiston leimaamiseksi massmedian paineella. NL oli hurjan kauppasodan kohteena kuten Kuuba - YK:n sopimusten vastaisesti - Suomikin köyhtyi tästä CIA:lle uskollisuudesta ja se alusti nykyisen oikeiston salaisen vallan ja korruption pönkittämisen. 


Neokonservatiivien think tankit runnoivat massamedian avulla ohjelmoitua ja väärennettyä, oikeiston ja rahaeliitin ohjaamaa "liberalismia" ja "feminismiä":
 

 • The academic and political atmosphere in the 1990s was decidedly pragmatic, rather than optimistic. It was an era in which the liberal democracies celebrated (prematurely, of course) “the end of history”. 

 

 III


Deutsche Bankin osake on laskenut 2 kk
todella huimasti ja oikeistomedia on vain riemuissaan CIA:n ja mossadin väestönsiirtokaaoksesta ns Amerikan geopolitiikasta sillä se vie huomion pankki-ideologian ja eliitin keinottelun romahduksesta - sotilaat vain kadulle ja feodaalidiktatuuri pystyyn.


Ideologinen kauppasota pörssiharhan puolesta ja euron tuho

https://www.rt.com/shows/keiser-report/330685-episode-max-keiser-869/
  IV
 

 • How The Rothschilds Made America

     Into Their Private Tax Fraud Backyard


    VFinally serious economists are considering a position I have been maintaining…
DISCLOSE.TV|TEKIJÄ: LUKAS MAGNUSON  VI


- YLE:n toimittajien harvinainen satiirinen tunnustus ja SUPO:n ex-johtajan eli eduskunnan pääsihteerin jäätävä letkautus maan tavasta eli salaliitoista
VII
-- Mutta kysyikö Merkel "eurooppalaisilta kumppaneiltaan", että mitä jospa avaan ovet kaikille syyrialaisille. Että onko menettely ok? Ei hän kysynyt. Hän teki itsekkään ratkaisun vain omaa sädekehäänsä ajatellen. Merkel sai muun muassa arvostetun talouslehti Financial Timesin "vuoden henkilö" -tittelin. Merkel tosin sai aikaan tasan sen sekasorron, mistä häntä varoitettiin.
Mutta mitäpä jos kippaisin omat jätteeni naapurin pihalle – häneltä toki kysymättä – ja sitten alkaisin moittia siitä, että naapurini piha on sotkuinen ja törkyinen?  


   
 

Ei kommentteja: