lauantaina, tammikuuta 09, 2016

Suomen sähkönsaanti voi romahtaa minä päivänä tahansa

Alistumisestaan ylpeät ja kiitollisuutta eliitiltä uikuttavat suomalaiset eivät millään näytä tajuavan että hallitukset ovat tahallaan vetäneet Suomen katastrofitasolle joka tasolla - natomilitaristien, grynderien, pörssiyhtiöiden ja suomenruotsalaisen eliitin mieliksi. Heikko valtio on nyt vain ideologinen tuote ja väline. Vallankaappaukselle. 
* päivitetty ii

Suomi on tuontisähkön varassa 

- "Paniikkitunnelmia ei kannata lietsoa"  
Kaaos, kaaos on natolobbaajien taktiikka.  

Suomi on alistettu harkitusti ja valtio on tehty hampaattomaksi auttaman kansalaisia. Poliittisesti ja faktisesti.
 

Vietiinkö CIA:n demari-rahoituksella uransa aikoinaan nostanut Tuomioja suljetulle osastolle kun hän puputti että meteoriitin takia tarvitaan naton apua, ei, hän kertoi totuuden, mikä tahansa kaaos kelpaa eliitille tekosyyksi amerikan maihinnousulle ja sotilasdiktatuurille. Mitään varajärjestelmää ei ole sillä oikeiston johdolla on suomalaisia omia hiili ym voimaloita purettu osiin ja myyty pois.


Venäjä tarjosi ilmaista sähköntuonninverkkoa 
Suomelle Venäjltä 1991 tarjoamaan vaikka kaiken sähkötarpeen kriisitilanteessa - ilman ehtoja halvan sähkön  saatavuuden tarjoamiseksi - mutta ei kelvannut. Suomalaiset hyväveliverkostot ovat tiukasti pörssiklaanien ja korruption kannalla.  


" Ruuantuotannon omavaraisuus ei yksin kuvaa ruuan riittävyyttä kriisin sattuessa. 
Energian tuonnin keskeytyminen vaikeuttaisi nopeasti ruuan tuotantoa ja jakelua.
Energiakriisi olisi uhka ruuan riittävyydelle Suomessa, koska niin maatalous kuin muukin elintarvikeketju pyörii tuontienergian varassa" 

Vihreät, viheroikeisto ja arhinmäkeläiset, on houkuteltu Suomen itsehallinnon alasajoon fantasioilla ja köyhien halveksunnalla oikeistoeliitin vallankappauksen edistämiseksi. 


Kaapelitkin ovat todella alimitoitettuja. Ei kelpaa 5 kertaa halvempi sähkö norjasta talvella eikä norjaan voi nojautua täysin poikkeustilanteessa - kun lobataan saatanan maailman kalleinta ranskalaista paskaydinvoimalaa joka ei ole valmis eikä valmistettu turvallisuusmääräysten mukaisesti puolalaisten epäammattilaisten toheloinnilla. 
 

Kaaosta on tarjolla ja Suomen yleinen tuotantojen omavaraisuus on 6%
Kaaospolitiikkaa, vahvat valtiot on murrettu kapitalististen klaanien alta
" Yhtiö on sopinut suurimpien kuluttajien kanssa mahdollisuudesta ajaa hallitusti tuotantoaan alas, jos tulee hätätilanne." Vihreiden ja demarien peesaamana on tuhottu 20 suomalaista voimalaa ja omavaraisuus joka alalla jotta tekopyhä ja perusteeton vihreä omatunto voittaisi katteettomassa mielikuvapelissä. Suomalaiset saavat istua kohta pimeässä kun saastetuotannossa mielipuoli Aasia ja pörssikeinottelijat sen avulla tässä kapitalistisessa hiilijalanjälkibisneksessä ja kaikilla teollisuudenaloilla lypsää vapaasti eurooppalaiset köyhiksi ilman teollisuutta. Pörssi-ideologia ei äitimaata helpota hiilijalanjälkibisneksessa vaan on vain luonut eurooppalaisille pelkän illuusion maailman pelastamisesta kun Kiinakin varastaa teollisuustuotannon itselleen teollisuuden ulkoistamisessa pois Euroopasta. Suurin bisneshuijaus vihreiden hysteriaa hyväksikäyttäen mitä on tehty.
Vihreiden valheilla ajamat "energiasäästölamput" ovat huijausta, ne tarvitsevat korkeaa jännistettä ja vahvoja amppeereja ja voimalaoilta siis tehotuotantoa. Lisäksi ne ovat huikean myrkyllisiä, putkivalto särkyessään päästävät elohopeaa sinun kotiisi ja peheeseesi: rikkoutumisen jälkeen älä hengitä tuuletus, kaikki pois huoneesta pariksi tunniksi ja paksuilla wc-paperinipuilla lattian pyyhkimistä puhdistusnesteen kanssa.
Kantaverkkoyhtiö Fingrid ei vielä ole joutunut rajoittamaan tehoja ja kulutusta suurilla sähkönkuluttajilla. Yhtiö on sopinut suurimpien kuluttajien kanssa mahdollisuudesta ajaa hallitusti tuotantoaan alas, jos tulee hätätilanne.

Kantaverkkoyhtiö Fingrid pyörittää Suomen sähköverkkoa äärirajoilla. Reservipoolissa olevien yritysten ja sairaaloiden varageneraattorit odottavat vain lähtökäskyä.
TALOUSELAMA.FI

Bank Bail-Ins Begin

A Crisis Worse Than ISIS? 

http://www.activistpost.com/2015/12/a-crisis-worse-than-isis-bail-ins-begin.htmlHAJOTA ja hallitse

- eikö koulussa opetettu että kapitalismi on fasismia, eikö, no ei tietystikään

http://www.truth-out.org/news/item/19530-the-business-of-america-is-war-disaster-capitalism-on-the-battlefield-and-in-the-boardroom


The International Banking System  
Faces an Existential Threat

Todellisuus on kaapattu ja ihmiset eivät reagoi - ihmiset torjuvat tietoa ettei tarvitsisi reagoida ja ahdistua
Hajota ja hallitse


Toimittajana pitkän uran Uusi Suomi -lehdessä tehnyt Martti Valkonen on kirjoittanut vuonna 2003 kirjan Sananvapaus kauppatavaraa. 

Tuossa kirjassaan hän tuo hyvin näkyvästi esiin sen, että minkälainen korruptio vallitsee sanomalehtien vaikuttaman julkisuuden takana. Hän käyttää kirjassaan tuosta nimitystä toveriverkko. Samanlaisia verkostoja on myös vapaamuurareissa ja kaikki verkostot pyrkivät toimimaan muiden tapaan tavoitellessaan julkisuutta ja edistystä omille urilleen.
 

Ei kommentteja: