tiistaina, tammikuuta 26, 2016

Pohjoismaisen mallin Star Trek -sosialismi

Pankkien täytyisi olla 100% omistajiensa omaisuuden takaamia ilman tyhjää katetta, jos joku haluaa leikkiä kapitalismia. Valtiot ovat pelastaneet keinottelijat nyt todella tuhoisalla tavalla ja keinottelijat haluavat lisää sotia ja väestönsiirtoja estääkeen ideologisen muutoksen ja peittämään ideologisen paljastumisen "taloudesta".  

Pohjoismaisen mallin Star Trek -sosialismi eli resursseja, rahaa sekä yksilön oikeuksia valvova valtio, ei liian iso kansallisvaltio on ainoa ratkaisu luomaan vakauden markkinatalouteen, nyt olemme eliitin etuja valvovassa EU:ssa kovan fasistisen "kehityksen" eli kaaoksen alla, kapitalistien kouristuksenomainen vallankaappaus vain etenee vaikka valheet ovat paljastuneet. Suomen valtio kaataa nyt veronmaksajien rahoja ulkomaisten keinottelijoiden firmoihin eikä saa osakkeita vastineeksi. Rahaa pusketaan keinotteluun ja piiloon kun se pitäisi puskea ensisijaisesti kehitykseen ja koulutukseen taiteen kera. Ihmisyys on ainoa motivaatio. 

Kiina ja Amerikka käyttävät paljon suojatulleja, joita EU Kiinan ja Ameirkan vaatimuksesta ei käytä. Onko seuraamukset vaikea käsittää? Auvo: "Italia. Toi pankkien alennusmyynti o suora seuraus viime käden lainaajan puuttumisesta. siks fed perustettiin että pankit kestää, tapahtu mitä vaan. meillä ne ei kestä jos vaikka 100% talletuksista pakenee - eli pankki nyt vaan ei voi toimia markkinataloudessa, se on nähty miljoonia kertoja. se tarvitsee takaajan. valtion ja keskuspankin."

 


‪#‎talous‬ ‪#‎ssshallitus‬ ‪#‎elvytys‬ ‪#‎talousdemokratia‬ ‪#‎demokratia‬ ‪#‎markka‬

Ei kommentteja: