keskiviikkona, tammikuuta 13, 2016

Talousuutisten terrorismi ihmisten tyhmentämisessä ideologisesti - väärän tiedon orgiat ovat loppumassa

Suomalaiset taloustoimittajat oikeistolaisten keskiviikko-kerhon salaseuran päätoimittajien kantapään alla ovat ideologisia terroristeja,
eliitin korruptiosysteemiä ja eurovedätystä Lontoon cityn vervapaan eliitin rikastuttamiseksi  ei paljasteta eikä kapitalismin tuhomekanismeja tiedoteta faktoina, jotakin epämääräistä kauhistelua pulpahtelee nyt vasta erityislehdissä hassuina adjektiiveina mutta EI massauutisissa joilla tajuntaa ja alistumista ohjataan ihanille länsimaille uskollisuutena .

 - Jihadis of Wall street and London City  (Max Keiser kts video) 
Valheiden fasaadi on keskittynyt 25 vuotta vaatimaan valktioiden alasajoa mutta vaatii nyt valtioita verorahoilla pelstamaan keinottelijoiden ja pankkiirien ideologiaa sekä veroparatiisit. 
     Siis:

 Nyt on vuorossa tahallinen kaaospolitiikka hämäykseksi, mm Syyrian tuhoamisyrityksellä ja väestönsiirrolla jotta eurooppaalasaiset eivät vaihtaisi eliitin ideologiaa ja systeemiä pois, eliitin valheiden kapitalismia pois.

Veroparatiisit ovat pullistuneet valheilla ja huijauksilla mm. sadantuhannen miljardin ! huijaus Libor vedätyksessä - josta pitäisi olla nyt vankilassa 5000 pankkiiria ja meklaria talouden tuhoamisesta  mutta eivät ole.

  EURO:n ajalla kaikki talousuutiset ja "faktat" ovat olleet valheita maailman suurimman ponzi schemen puhaltamiseksi, eliitin vallankaappauksen tuottamiseksi, "euro tuo vaurautta ja stabiilisuutta"...

"Älä katso tätä tylyä grafiikkaa Suomen taloudesta, ellet halua muuttua suolapatsaaksi"


http://www.talouselama.fi/uutiset/ala-katso-tata-tylya-grafiikkaa-suomen-taloudesta-ellet-halua-muuttua-suolapatsaaksi-6244745II

Talousvalheet ovat loppumassa, yhä ideologisempi ja uhkailevampi militarismi eli avoin fasismi ja poliisivaltiovaatimus astuu sokeristen kapitalismin fantasioiden ja "toiveiden" tilalle - ymmärtääkö kansa kaaokseen syypäiden vain nyt lisäävän valtaa uusilla keinoilla?  Väestönsiirtoa ja tahallista kaaoksen luomista käytetään fasistisen hallitsemisvaatimusten ja STASI-vakoilun perusteeksi.

    Katso :


https://youtu.be/VIauQswbFHQ   III


Kristinusko ja ihmisten kirkkokulttuuri on pörssiuskon takana. Eliitin Kirkkosysteemi on opettanut ihmiset mielettömään hyväuskoisuuteen ja suggestioon ilman faktoja "hyvän toivona" ja ihmiset ovat hyväksyneet tämän länsimaisen arvon - järjen, realismin ohi.   
  

   IV

Nyt median tärkein tehtävä kirkkona on julistaa ettei ole ideologista vaihtoehtoa eliitin kapitalismille ja vlheille. Vaikka taas keinottleun vlaheet ovat kaikkien nähtävillä.

Eliitin säätelemä ideologinen Kaaos-Kapitalismi pienen rahaeliitin etujen ajajana, kaaosgeneraattoirna ja militarismina ei ole markkinataloutta. "Yhä useampi saksalainen oikeusoppinut sanoo, että Merkel rikkoo pakolaispolitiikallaan perustuslakia. Avainsana on rajavalvonta."


Cheney, Rothschild, and Fox News’ Murdoch to Drill for Oil in Syria, Violating International Law
Herätys
  • Amerikkalainen Senaattori tunnustaa CIAn kaaospolitiikan Syyriassa
https://www.facebook.com/United.Syrian.Republic/videos/1748933272007499/

 
President Putin has created a new set of laws that, once passed by Parliament, will create the worst “economic cyclone” the Western world has ever seen, plunging the U.S. and Europe into a financial collapse. 
  
 

Ei kommentteja: